Фермата 3 - 2017

• 66 670
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Оффф, сезона не е започнал, и се почна със спойлерите.Моля информацията, която знаете, да си я оставяте за себе си.Или поне я слагайте в скрит текст.Още един от недостатъците на миналият сезон беше, че се знаеше точно кой кога излиза и интереса беше нулев.Хайде един Владо Николов ще го преживеем.Дано няма излезли повече такива информации.

# 121
  • София
Скрит текст:
Скоро бях написала, че съм чела, че на Ласкин са му открили цироза и е излязъл от фермата. Разбира се, не знам дали това е вярно, но гледам че си пише статуси във фб. Трябва да имат клауза в договора да не публикуват нищо, докато не излъчат епизода с напускането им на играта.

# 122
Сега по БТВ въртят заставката на предаването. Интересни лица са избраи. Жените са красиви.

# 123
Сега по БТВ въртят заставката на предаването. Интересни лица са избраи. Жените са красиви.
И аз мога да го потвърдя.На пръв поглед като че ли жена е фаворит за спечелване на шоуто.Мъжете не ми се сториха чак толкова интересни, но ще видим Simple Smile

# 124
  • София
Скрит текст:
Скоро бях написала, че съм чела, че на Ласкин са му открили цироза и е излязъл от фермата. Разбира се, не знам дали това е вярно, но гледам че си пише статуси във фб. Трябва да имат клауза в договора да не публикуват нищо, докато не излъчат епизода с напускането им на играта.

Снощи казаха, че бил получил кризата на втория ден от започването на снимките, може би затова. Едва ли за толкова малко време, прекарано вътре, ще го броят за участник.

# 125
  • София
Скрит текст:

Снощи казаха, че бил получил кризата на втория ден от започването на снимките, може би затова. Едва ли за толкова малко време, прекарано вътре, ще го броят за участник.

Къде са го казали?

# 126
Не съм чела темата отдавна, може да сте споменавали,че на Краси от предишния сезон му се е родило момиченце.

# 127
  • София
Не помня. Blush Правех нещо друго, а телевизорът вървеше за фон и само го чух.

Не съм чела темата отдавна, може да сте споменавали,че на Краси от предишния сезон му се е родило момиченце.
Аз лично не бях чула. Да му е живо и здраво.

# 128
  • Вестерос
Да му е живо и здраво!!

# 129
Ей, че хубава новина. Много го харесвах Краси , толкова млад , а толкова  спокоен и уравновесен с чудесно чувство за хумор. Да му е жива и здрава дъщеричката и да наследи от баща си духа на умерен авантюрист Hands V
Само на мен ли не ми пречат спойлерите ? Може да се знае , че някой е излязъл , но не се знае как е станало. Как се е държал във времето до излизането.... не вярвам интерес да се губи от подсказките. По скоро от неумелата намеса на сценаристите и леещата се простотия. Нали не сте забравили колко екранно време отделиха на бг патриота пиещ водка на сръбска музика ? Но пък имаше полза - всички видяха правописните грешки в прощалното писмо и агресивната му диващина. Ами колко пъти въртяха заканите на Михо ? Мен ме отблъскват грозните сцени , първия сезон престанах да гледам до излизането на любимия на продуцентите затворник. И сигурно не само аз.

# 130
o, няма да се учудя, ако както във ВБ са си договорили излизания за да са със семействата си

# 131
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За спойлери относно ВИП-овете нямам против.
Първо,че всички тук знаем,че са приели офертата заради парите и не са мотивирани да останат дълго,второ,че си имат договори и някои излизат от фермата за ангажименти,след което се връщат..та,дори и някой да е бил видян навън,не означава,че е отпаднал по подразбиране.

# 132
Дано да не стане като миналата година - бяха останали 16 участника и от едно видео във вайбър се виждаха 8 и се знаеше кои ще отпаднат/не помня точно колко бяха останали, но бяха много/. Тогава съспенса беше много малък, но пак ми хареса сезона като цяло!  Peace Peace

# 133
И на мен не ми е интересно да има спойлери. Ако знам кой излиза, я гледам, я не, а и да гледам, гледам с безразличие и между другото, вместо с нетърпение. Едно ми е такова вяло и все едно. Предпочитам да няма спойлери.

Скрит текст:
Тръгне ли любимата ми група на турне, затварям очите и ушите и бягам от спойлери, докато не отида на концерт. Тръпката от изненадата винаги си заслужава.

# 134

За Асен Блатечки се чу че ще влиза, и затова съм толкова ..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт