Фермата 3 - 2017

• 66 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Момичета извинявайте за спама ,може да сте писали по-напред ,но не мога да намеря къде да гледам епизодите. Опитах се да се регистрирам няколко пъти в сайта на BTV ,но всичките бяха неуспешни.

# 421
  • DE
Каролев е баси и дървения филосов, господин всезнайко  ooooh!

# 422
Бе, тоА тъпанар Иван Гинчев какво е видял от комунизма? Не е ли на 33г.?
Пълен тъпанар.
А Каролев бил казал на Дарина за някаква църква и тя веднага била решила, че има надежда... Само простотии.

# 423
  • Тра-ла-ла
.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 21:36 от Джулая

# 424
  • гр.София
Аз не разбирам как е възможно Иван Генчев на 33 години да говори и разсъждава като майка ми, за която да е допустимо да въздиша по годините на комунизЪма, защото все пак тя тогава е била млада и успешна?!?
Не, не ме дразни Каролев, благодаря на Иван и Андрей, че го убедиха да влезе във Фермата. Хиляди пъти по-добре Каролев или Кошлуков, отколкото Динко и други знайни и незнайни простаци и престъпници на ръба на закона и отвъд него.

# 425
  • Бургас
Франческа се учи да цепи дърва, май се подготвя за дуелите. Имаха май там цепене на дърва. Thinking

# 426
  • ВАРНА
Добре де - сега само това ли ще дават - измисления рев на наркоманизираните тревомани!

Защо ли съм сигурен че същите се присмиват на хилавите мъжленца по 65 кг. - пък не може да ядат месо?

Хем искат истински мъже - тоест едри мъжкари които да бачкат здраво хем да да пасат трева?!   - Е няма как да стане здраво мъжко тяло без никакво месо - никога до края на живота. 

Може да се прекъсва за една седмица веднъж в месеца яденето на месо - няма проблем за мъжа - но никакво месо завинаги е дивотия!

# 427
Много съм разочарован от избора за ратаи.И то не толкова за Яни, от колкото за Франческа.Според мен е глупаво да се праща човек, който дори не е българин.Личи си, че момичето се притеснява, което е съвсем нормално.Не е правила може би 90% от нещата,които вършат вътре.Събрана е с хора, които са много по-свързани с България, а и езикът я претеснява.Изпитва затруднения, но го говори почти перфектно, и то за малкото време в което го е научила.Не беше окей според мен да праща нея Каролев.

# 428
  • гр.София
Не разбирам този рев, противоестествен ми е. Природата ми е дала резци и кучешки зъби, за да ям месо.
Аз знам, че месото не се произвежда в магазина от...петрол. Аз гледам агънца по поляните дори ги закичам с венци за празници и си ги представям печени, и ги обичам печени...
Е, магаренце, конче и зайче все още не ям, но то ми е следствие от емоционалната ми ограниченост.
С други думи- хора, аз не налагам моите правила в твоя живот, не налагайте вашите правила в моя.

# 429
Добре де - сега само това ли ще дават - измисления рев на наркоманизираните тревомани!
Да бе, много противно.

Стана ми жал за ратаите - под навес без ни една стена в тая буря. Но пък им беше забавно двамата, така ми се стори.

# 430
Момичета извинявайте за спама ,може да сте писали по-напред ,но не мога да намеря къде да гледам епизодите. Опитах се да се регистрирам няколко пъти в сайта на BTV ,но всичките бяха неуспешни.
Днешният епизод още не е качен, но от тук:

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/6328

# 431
И аз се издразних на тоя рев."Ще го милвам, ще му дам име, ще го гушкам".Ще рече човек че дете ще колят.Уважавам принципите на не ядящите месо, ама драмите им ми идват мнооого в повече.

# 432
Днешният епизод още не е качен, но от тук:

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/6328

Благодаря Simple Smile

# 433
  • Тра-ла-ла
Аз пък го разбирам този рев. Не съм вегетарианка, но едно е да си купиш от магазина готово разфасовано месо. Да, знаеш от къде идва, какво му се е случило на животното. Но съвсем друго е да го отглеждаш, да ти е пред очите всеки ден, да си го наричаш по име и накрая с усмивка на лице да му теглиш ножа и сочно да си го похапнеш Sick И тук не иде реч за вечната война вегетарианци - месоядни.

# 434
Според мен е тъпо да го правиш в предаване.Не съм веган, но бих изкарал 2-3 месеца без месо, особено ако около мене има хора които са твърде против.Разбира се няколко кокошки е нормално да заколят.Но го намирам за грешно мъжете да налагат мнението си, само защото те ги колят и едва ли не другите нямат избор, колото и да са против.Всеки във Фермата все пак се грижи за тях.Имат достатъчно неща за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт