Фермата 3 - 2017

• 66 173
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Че кой те кара да даваш име, да  галиш и да се привързваш към животно, отглеждано за храна?
За мене е пълна превземка ревът на тия лигли. 😁 Изказването на Марина ми хареса.

# 436
Не ме разбирайте погрешно, и аз тези не ги харесвам ама грам, но не трябва да се забравя че това е ТВ реалити.Трябва хората вътре да се лишат от някои неща.А и да не говорим колко партита ще имат и следователно колко храна, така че от глад няма да умрат.Това са 2-3 месеца, не 2-3 години.Но най ме подразни как мъжете тръгнаха да налагат мнението си, без да са питали никой.

# 437
Толкова ми е излишен този спор, в предаването имам предвид, че умрЕх от скука. Хубаво защо не се разделят на две групи месоядни и тревоядни и да се приключи.
Има хора, които не могат без месо, а трева има на всякъде.

# 438
  • Тра-ла-ла
Че кой те кара да даваш име, да  галиш и да се привързваш към животно, отглеждано за храна?
За мене е пълна превземка ревът на тия лигли. 😁 Изказването на Марина ми хареса.
Сигурно не у всеки дреме безскрупулен касапин Wink Нормално е у една жена да се зароди някаква форма на привързаност и дори майчинско чувство към дадено животно, за което се грижи. Такова нещо трудно ще видиш у мъж. Там инстинктите са други. Аз например грам не разбирам подбудите на мъжете ловци и онези, дето гонят прасетата и им режат ушите, после се снимат пред разни чевермета с изписана гордост на челото все едно са преборили врага Tired. Тестостерона ли си вдигат, оная им работа ли пораства с 5см?! newsm78 Сакън мъж да не остане без месо и секс..светът ще свърши  Laughing

Пак да повторя....не иде реч за вечния спор вегетарианци-месоядни.

# 439
Джулая, а на риба като ходиш, за рибките не ти ли е жал?
Че ги и лъжеш да ти клъвнат. Дори да ги пускаш, пак е жестокост да извадиш рибата на кука за устата, нали?

# 440
Не всеки може да издържи без месо.Особено здрави прави мъже поставени в тежки условия и които ще вършат да не кажа голяма дума ама 80% от тежката работа там.
Няма как да издържат на тиквички и домати , трябва си и месо.
А и никой не е казал че ще се коли животно всеки ден и че ще е нужно всички да присъстват.На когото му е жал да не гледа и да не яде ,ама да ревеш предварително ...еми лигаво ми е

# 441
  • Тра-ла-ла
Джулая, а на риба като ходиш, за рибките не ти ли е жал?
Че ги и лъжеш да ти клъвнат. Дори да ги пускаш, пак е жестокост да извадиш рибата на кука за устата, нали?
Аз съм псевдо рибар. Моля се да не хвана риба както се и случва, защото не си падам по сладководните Laughing Основно ходя на пикник по язовирите. Другите с мен са мераклиите за риба, но и те удрят греда.

Сега ще ме питаш ли дали ми е криво като трепя хлебарки или за всички насекоми, които се рамазват по колата ми на магистралата при 140 км/ч?! Laughing Все пак да правим разлика между човек,  селскостопанско животно, риба, хлебарка и чехълче Joy

# 442
Вече знам кого НЕ харесвам - Иванстрой. Тази разпалена защита на социализма и вечното : " Магазините бяха празни, но хората имаха пари. а сега само гледат..." Пълно скъсване на връзката " причина-следствие" в мозъка му. Владо Николов му опонира с разумни доводи и спокойно, хареса ми.  И как при празни магазини в дома им е имало всичко? Какво са работили родителите му , да не  излезе детенце на активни ?
А Каролев бил евангелистче, а? Като типични сектантче се опита да привлече обърканата женица в църквата си. И той сцепи мрака с мисъл " Не казвам, че е болна но ако дойде в църквата ще се изцели". Нещо такова, не цитирам. Голям разбирач, само обърка жената.
Не ми допадна избора на ратаите , избра най-скромните и работливите. Яни бил подтиснат , ами посочи някой отворко, а този да се ориентира, да се намести. За Франческа правилно сте казали, не е запозната с българските условия , не е запозната и с работата във една ферма....... Абе караме по сценарий , ще запазим дъщерята на клошаря за да разтегнем драмата, Айляка е шоу и другарче не върви да го изгоним пръв , Владо -известен, Божидара - известна, футболери, треньорки....как да им посегнеш, атрактивни са. Също като в социализма, всички са равни, но някои са по-равни.
Спора за месото е излишен и ми се струва, че го вмъкват нарочно , лаф да става. Просто да не колят животните в ефир, както направиха в първата Ферма. Имам смътни спомени за тежка сцена.
Диана ли обичала да гушка и кръщава ? И с кюфтетата ли прави така? 
Най точно реагира Папи, със шегата за лука Laughing

# 443
: Все пак да правим разлика между човек,  селскостопанско животно, риба, хлебарка и чехълче Joy
Аа, не, това е двоен стандарт. 😂 😂 😂 Ти отде знаеш, че рибите и хлебарките нямат чувства, а?😭
Аз пък съм запален рибар от седемгодишна, но приемам риболова като изкуство, не ме блазни да ям улова. И никога не ми е било жал за рибите. Веднъж присъствах на убийство на прасе - не че ми беше много драго, но и жал много не ми беше. Явно съм безскрупулен касапин.😎

Просто да не колят животните в ефир, както направиха в първата Ферма. Имам смътни спомени за тежка сцена.
Диана ли обичала да гушка и кръщава ? И с кюфтетата ли прави така? 
Най точно реагира Папи, със шегата за лука Laughing
И аз смятам, че не е нужно да ги колят в ефир.
 А Диана сигурно и кюфтетата гушка и кръщава, да, може и да им пее.😂 😂 😂

# 444
  • Тра-ла-ла
Аз пък хич не разбирам тази мода "анти комунизъм". Всеки режим си има своите положителни и отрицателни черти.

# 445
  • ВАРНА
Аз пък хич не разбирам тази мода "анти комунизъм". Всеки режим си има своите положителни и отрицателни черти.

Какви положителни черти има комунзма?  

Комунистическите диктатори директно са избили десетки хиляди и непряко още пет пъти повече от нацистите в  Аушвиц и Требленка!  

Какви пълни хладилни бълнуват разни пишлемета.   Има 1 салам - 1 марципан дето подметката на гуменките ми беше по вкусна  и 1 Етър ....вид безалкохолно - в магазина!  

Ако искаш истински шоколад - тублерон - шок.яйде....дънки...касетофон японски.... само в кореком с долари които пък ги имат само комунистите - моряците - работещите в Либия!   Останалите 99 % българи се облизват пред витрината и дотам!

Отиваш в магазина и те записват в лист с чакащи 2 г. да си купиш великото чудо в НРБ -  цветен телевизор  1988 г....когато в същото време в САЩ вече имат мобилни телефони!

Искаш да отидеш във ФРГ....нанайси.    

Искаш  Мерцедес -  Ford - Toyota ....само ако си комунистически секретар....искаш Лада чакаш 15 години.....искаш нов Москвич чакаш 2-3 години....Искаш стар Москвич....купуваш го след 2-3 месеца и почваш ремонтите.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 00:25 от Печикамъков

# 446

А тоя тъпак Иван е бил някъде на 5 годинки, когато падна режимът.. какво точно помни? Сигурно техните са му напълнили главата с тази гняс.

# 447
Антикомунизмът не е мода и социализма няма положителни страни , защото е вид диктатура. Не е за среднощен разговор, ( разбира се с повече четене, който не го е живял)  и е тъжно, че откраднаха години от живота на милиони. И убиха милиони.
Сега обаче съм настроена ядовито срещу онези представителите на вегетарианци и вегани, които чрез неуместни акции и кърваво шоу опорочават едно съвсем прилично и балансирано хранене. Семейството ми се храни предимно безмесно, но не отричаме сочната мръвка .Сърцераздирателни писма и 'кокошките имат чуства' повече вредят и разделят обществото. А истината за кокошките е , че са жестоки гладници и не се спират дори пред канибализъм. В мозъчетата им има само "открий и изяж"( Тери Пратчет написа това за акулите, но става и за тях).
Лека нощ и дано не сънувате ядосани кокошки  Laughing

# 448
  • Тра-ла-ла
Колкото е имало комунизъм, толкова има и демокрация у нас Mr. Green

# 449
  • ВАРНА
Колкото е имало комунизъм, толкова има и демокрация у нас Mr. Green

Демокрация има от около 15 г.  -  1999г. след големите реформи и от около 2001 с нарастващия растеж настъпи истинската демокрация.
За сметка на това комунизъм и то лют комунизъм 45 години!

Общи условия

Активация на акаунт