Фермата 3 - 2017

• 66 106
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
И аз съм за Яни.

# 631
Франческа много ми харесва. Тя с кого е на дуел

няма да е на дуел, Яни е.

С Бети съм съгласна за кривите летви на вратата, но както Ензим рече, гладът е голям  Mr. Green за другите им трудови дейности пък, вярно, че едни се скатават, но другите които работят нямат толкова сили. Някой каза каква е лещата - малко леща, мноого вода.
А с Бети не съм съгласна, че те са 20, а тя с Ники -2. Вече всички са виждали фермата и стопанството и къщата им, вярно, че те работят, но съвсем не са само двама.

# 632

Виж, от жените вече имам ясно изразени дразнители и това на първо място е Дарина! Отвратително ми е това набиване на внимание към личната история на дъщеря й! Уж много съкровено, уж много интимно, пък направи всичко достояние на цяла България. Не е честно, не е и морално. Адски несимпатична ми стана, дори ми опротивя тази жена. После и с държанието си малко по малко разкрива що за крива ракета е.

След като изгледах днес петъчния епизод, ще кажа, че и мен ме дразни тази маминка. Много мразя в такива предавания да идва някаква дама, малко по-възрастна от другите, и да претендира, че всички трябва да я слушат. Че тя ще се разпорежда и ще е над другите. Отделно, също ме дразни с историята за синът/дъщеря ѝ. Не знам какво очаква да се случи. Предаването по какъв начин ще им помогне??

# 633

А с Бети не съм съгласна, че те са 20, а тя с Ники -2. Вече всички са виждали фермата и стопанството и къщата им, вярно, че те работят, но съвсем не са само двама.
Нали?! И вкъщи това коментирахме - физически е невъзможно само двама да работят в това стопанство.

# 634
Ха, Дарина в стремежа си да се хареса май стана неприятна на повечето зрители.

# 635
  • Другата България
Отделно, също ме дразни с историята за синът/дъщеря ѝ. Не знам какво очаква да се случи. Предаването по какъв начин ще им помогне??
Каква е драмата със сина/дъщерята? Изпуснала съм, поне вас ако мога да следя....някак. Hug

# 636
Отделно, също ме дразни с историята за синът/дъщеря ѝ. Не знам какво очаква да се случи. Предаването по какъв начин ще им помогне??
Каква е драмата със сина/дъщерята? Изпуснала съм, поне вас ако мога да следя....някак. Hug

Дъщеря ѝ иска да е момче.

# 637
  • Другата България
Ама официално, така ли?

# 638
Това беше акцента във визитката ѝ. И бяха снимани двете. Явно така си иска детето.

# 639
  • Разпиляна във въображението
Flowers Hibiscus

Гласувах за Папи. ММ вика защо избра Папи, който им лови риба? Реално Яни изобщо не знае какво става при останалите, кой се дъни, кой е полезен и т.н.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 16:48 от Miriel

# 640
Благодаря за темата. Simple Smile
Аз гласувах за Папи, искам Яни да остане.

# 641
Благодаря ьа темата.Гласувах за Папи, но реално не искам нито един от двамата.Заложих на Яни заради това че е по млад, но пък Папи изглежда доста жилав та знае ли човек.

# 642
  • Вестерос
Много съм смотана,помислих ,че гласуваме кой да остане и натиснах Яни, а то кой да махнем Grinning

# 643
Цоп и аз. Flowers Hibiscus за новата темичка.

Не ми харесва много това с отделянето на ратаите. И ужасен недостатък за първите ратаи - докато останалите се опознават, сплотяват и сприятеляват, те двамата след седмица ще трябва да се впишат в един вече изграден колектив и да започнат да градят връзки от нулата.

От друга страна пък, така май се създават предпоставки за повече интриги.

# 644
Благодаря за темата! bouquet

Не искам никой от двамата да си тръгва на този етап. Папи лови риба и ми е приятно да го гледам, а и другите печелят от това. Мислих, мислих  Laughing и реших да гласувам да отпадне Яни, въпреки че има сякаш по-големи шансове за победа. Но пък не само сила се изисква, а и сръчност, та може Папи да ни изненада, ще видим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт