Фермата 3 - 2017

• 66 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Четох днес, че по време на снимките Ласкин получил пристъп и диагнозата била цироза. Можело да не продължи участието си.

# 76
  • София
Niya,  Бона, вярно, не зная защо не се сетих да го отчета този факт.  Blush

Четох днес, че по време на снимките Ласкин получил пристъп и диагнозата била цироза. Можело да не продължи участието си.
Твърде близките отношения с алкохола не прощават на никого.  Confused Дано се оправи човекът.

# 77
  • Вестерос
Oлеее....

# 78
  • Великобритания
еее повтарят се от миналата година с пиянката Калин , сега пак пристъпи Sad

# 79
А аз пък четох, че обмислял там да предложи брак на Алекс.

# 80
  • Бургас
Голяма реклама, първо пристъп, после предложение за брак. Хич не им вярвам, аман от сценарии. Гледа ми се работа някаква, нережисирани взаимоотношения и нормални хора, аман от едни и същи физиономии.

# 81
Къртицата ми харесваше повече, защото битките бяха по-зрелищни, повече средства бяха вложени, докато във Фермата съвсем като на село, с подръчни материали.
И за мисля, че проблемът се корени в лиценза и договорни взаимоотношения с телевизията.

# 82
Е, да по- зрелищни бяха и.... Бакалова пострада.  Всъщност първата Къртица беше на ниво и после пак вкараха жълтини, по опусумски.

# 83
И моето е Сървайвър, после Фермата, Къртицата не съм го гледала.
И аз така.
Миналата година гледах само първия епизод, след това от темата разбирах какво се случва. Предпочитам повече фермерство и човешки взаимоотношения, без сеири.
Ласкин го харесвам много, дано е добре.

# 84
На мен в Къртицата точно битките не ми харесваха, че бяха малко пресилени, но ми харесваше моментът с това да се чудят кой е къртицата и да напасват някакви подсказки, "детективската" част.

# 85
  • София
Да, повечето битки бяха откровено брутални, но бяха и интересни.

# 86
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мисля,че проекта "Къртицата" приключи,заради инцидента с Бакалова.
Няма да рискуват повече и ще си карат на чушки и домати. Peace

# 87
Аз не мисля, че заради това приключи, а заради договорните отношения с приключилата ТВ7.

# 88
И аз се записвам Simple Smile Дано наистина сезона да е по-добър от предходните два, особено от вторият.Всичко зависи разбира се и от подбора на участници.Не знам защо, но ми се иска този сезон да бъде спечелен от жена.От първият сезон на Сървайвър, такова чудо не се е случвало в качествено бг реалити.Но и не съм изненадан от този факт, тъй като вкарват прекалено много надути и разглезени момичета.Единствено Марина от Къртицата 1 ми направи добро впечатление и дори беше близо до победата(която Любо определено заслужаваше) и Юлиана от миналият сезон.

А за Къртицата и Сървайвър, определено ми липсват страшно много.Особено Сървайвър.Във Фермата има нещичко което не е направено както трябва и което липсва.Не знам кое точно.Може би грешката е в  правилата на играта.И по-точно няма предпоставка за стратегическа игра.Което е истинско интересното нещо в една игра.Тук има само работа,работа,работа, и от време на време конфликт заради работата...За това и доскучава на много от зрителите.Няма я тая динамика, която я имаше в гореизброените предавания.Дано този сезон бъде наистина различен и най вече участнците да са качествени.

# 89
  • София
Днес ми се мярна информация някъде, че Каролев ще участва.

Общи условия

Активация на акаунт