Фермата 3 - 2017

• 66 049
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Gerrard789, благодаря! Защото много добре е написано.

# 106
Да се запиша при вас, че наближава! И аз все се надявах на предаване с нормални, неизвестни участници, но не - пак випове, пак чудесии...

# 107
Те ще са до време...

# 108
Може някой вип да спечели тая година, знае ли се...

# 109
Ох, дано тази година да няма такива участници/ки, като миналогодишните макета, сисита и прочие злобно-гламави същества. Ако, Асенчо вземе участие тази година, рейтинга ще скочи...... много го харесвам този Асенчо Simple Smile

# 110
Ох, дано тази година да няма такива участници/ки, като миналогодишните макета, сисита и прочие злобно-гламави същества. Ако, Асенчо вземе участие тази година, рейтинга ще скочи...... много го харесвам този Асенчо Simple Smile

Какво й беше на макетоо?  Mr. Green Много симпатична ми беше.

# 111
А, нищо ѝ нямаше - мила, любезна, бяла и добра, какво повече да иска човек от един участник Mr. Green

# 112
  • София
А, нищо ѝ нямаше - мила, любезна, бяла и добра, какво повече да иска човек от един участник Mr. Green

Ни грам злоба в погледа 😂

# 113
Ау, тази беше просто отвратителна. Като Йори от Сървайвър. Но нея никой не можеда я бие по злоба и простотия.

# 114
аз 1 сезон спрях да го гледам заради рускинята - то злоба, то наглост!

# 115

Кой е Асенчо?

# 116

Кой е Асенчо?
Това е Алехандро от момчешка стриптийз група

# 117
Какво и имаше на Макето ? Да, малко преувеличаваше и попрекаляваше със заканите преди битка(което всъщонст всеки правеше до някаква степен), но според мен си беше стойнотен човек и знаеше за какво е там, за разлика от кифли като Мария,Ася,Гери Дончева и другите с които имаше конфликт.Силвия ми беше лигла, докато Галя не и беше там мястото.Твърде наивна и глупавичка беше.Десислава и момичето от Америка(не и помня името, замина си твърде рано) ми се видяха малко безхарактерни.Не бяха лоши, но нищо не можеха да предложат.

# 118
Какво и имаше на Макето ? Да, малко преувеличаваше и попрекаляваше със заканите преди битка(което всъщонст всеки правеше до някаква степен), но според мен си беше стойнотен човек и знаеше за какво е там, за разлика от кифли като Мария,Ася,Гери Дончева и другите с които имаше конфликт.Силвия ми беше лигла, докато Галя не и беше там мястото.Твърде наивна и глупавичка беше.Десислава и момичето от Америка(не и помня името, замина си твърде рано) ми се видяха малко безхарактерни.Не бяха лоши, но нищо не можеха да предложат.

За мен този сезон беше най-добрия. Супер много ми допаднаха участниците. Иначе Десито и Надя от Америка по-скоро дойдоха да се научат на селски труд, а не толкова да покажат умения. Въпреки това и двете бяха борбени, но макето по принцип си беше най-силна от момичетата.

# 119
  • USA
В "Знаете ли кой видях",една съфорумка е писала,че днес е видяла Владо Николов.

Общи условия

Активация на акаунт