Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 13

• 66 025
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Протромбиново време ти трябва, ако ди на терапия със Синтром (и подобни). аРТТ ти трябва,  ако си на терапия с нефракциониран (прост) хепарин.

# 196
Герда, с ниско рискова мутация съм и не бях качила повече от 2 килограма преди да възникне нуждата да се качи дозата от 0.4 на 0.6. Така че не е вярно. А съм висока и слаба.

# 197
Е как хомозигот да е нискорискова мутация?

# 198
Хомозигот по Паи я водят нискорискова!

# 199
  • София
Значи няма да се правя на умна и да задавам излишни въпроси... При мен нито едно от тези неща не е налице. Благодаря!

# 200
  • София
Хехех, не го мисли Simple Smile

# 201
Който лекар назначава нмх трябва да знае как се следи.

# 202
  • София
Е герда, както сме се убедили до сега... не е точно така

# 203
Ами не е правилно да назначиш някакво лекарство и да не знаеш как да го мониторираш.
И като започне пациента да задава повече въпроси и един път лекаря да отговори ала-бала, но вторият път да си направи труда да попрочете.

# 204
Здравейте, може би не е тук мястото за моя пост, но след бременността ми останаха две кутии фраксипарин от 0.3. В срок на годност са и ги предлагам с отстъпка. Ако някой проявява интерес, да ми пише на лични.

# 205
  • Варна
Момичета, малко съм притеснена,защото днес за първи път ми се случва да сложа инжекция в корема и да шурне кръв. Доста се ошашках Sad Има ли за какво да се притеснявам?

# 206
Лейди, няма повод за тревога. От време на време се случва. Попаднала си на кръвоносен съд. Пробвай да слагаш и в паласките и ръцете. Редувай местата на поставяне.

# 207
  • София
Здравейте момичета ,днес бях при Паскалева  в 6г.с ,пусна  ми изследвания и каза да си продължавам с 0.4 фраксипарин  с мутация V-Лайден  хетерозиготен съм ,за следващото посещение при нея ми каза между 18-20г.с,но не знам какво смята и ми записа час за 13г.с края на Декември,каза че Януари щяла да пътува някъде. Въпроса ми е не е ли твърде често и дали да си сменя часа за по -нататък .Вие колко често ходите при нея?

# 208
Ходи ма често при нея. Защото бързо ситуацията с кръвта може да се промени.

# 209
  • Harmanli, Bulgaria
Аз ходих всеки месец(през 3/4 седмици), дори се очудвам, че те вика през толкова голям интервал.

Общи условия

Активация на акаунт