От видяното до тук (не знам дали ще си затвърдя мнението или ще го променя), смятам, че представят Мерием като прекалено добра и наивна, чак граничи с глупостта.
Октай, Белиз и Дерин са не просто опасни, те са безскруполни, така че, ако Мерием не се осъзнае възможно по-бързо, а продължи да е жертва за дълго, няма да продължа да следя сериала. За сега са ме спечелили, най-вече заради Саваш, Гючлю и полицайката, но дълги и тежки драми не ми се гледат, а предвид оригинала, се надявам турската версия да е променена и не толкова "тегава" за гледане. Надявам се епизодите напред да са по-интригуващи и интересни. Не ми се иска да гледам Октай всемогъщ и находчив, излизащ все сух от водата, а Мерием да обира пешкира 50 серии на ред. Надявам се сценаристите бързо да развият образа й, и тя да се превърне в един силен и многопластов персонаж.
Пак казвам изгледала съм само първите два епизода, така че това са само първи впечатления.

Благодарности на момичетата за превода на сериала, фрагманчетата и резюметата.

Една съпоставка на корейската оригинална версия Secret Love и турската Мерием. До тук- едно към едно.
https://www.youtube.com/watch?v=JcJIG_Rk5XM
Привет и добре дошла

Още веднъж благодаря за темата.

Имам позната, която го била гледала, но не скоро. Сподели, че до тук сценаристите не се придържат едно към едно, но финалът бил този. Не смятам обаче да го гледам, за да ми бъде интересно
Тези корейци са абсолютно еднакви 

.