май всички си бяхме подготвени, че серията така ще завърши. Само с накланяне за нещо като целувка. Сигурна съм, че ще ги прекъсне някой и тя ще избяга от него и чувствата. Но пък може и да има целувка, която да изправи дори косата на Дарина, щото мръсната гадна воайорка има още пислици да прави.
май всички си бяхме подготвени, че серията така ще завърши. Само с накланяне за нещо като целувка. Сигурна съм, че ще ги прекъсне някой и тя ще избяга от него и чувствата. Но пък може и да има целувка, която да изправи дори косата на Дарина, щото мръсната гадна воайорка има още пислици да прави. 
такъв гадняр просот няма ....а Саваш и Мерием са ми нарпаво хипер скучни...вече не се и надавям на нормални отношения между тях или изобщо на някой от сериала. Дори комисарката ме дразни хипер мнгоо с постоянно грубото и отношение към Г. без да има основание. няма ашк като хората в тоя сериал и вече излезе супер нереалистично. А Мерием хипер много ме дразни - в началото добре ама вече е направо голяма малоумница и задръстена до няма и къде. Ходи заплашва на какво тогоре или пък с гордостта й и да не приема помощ ( сякаш на гол задник може да избира ама лопва вратата на хората дет и помагат) Изобщо няма да коментирма студентото й отношение към Гюлюмсер. Селма я дават по-човечна и нормална , но Мерием ми е супер антипатична.
Тръгвайки си с едно леко поклащане на тялото и дипломатическото куфарче, с една мазна и ехидна усмивка, видимо самодоволен ,хаха

Препоръчани теми