Мерием (MERYEM) Нов сериал с участието на Фуркан Андъч и Айча Айсин Туран

• 124 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
# 616

Благодаря за снимката Hug

Много са хубави Heart Eyes Heart

# 617
Хаштага на днешната серия е #AcilarBuyutur !
Рускините го превеждат, че в смисъл с болката си растем, болката ни помага да израстваме... Боль заставляет расти...
Хайде дано видим и малко гюнеш покрай нашите 4ма сладкишони.
И да ви споделя една страница на рускините за сериала, където споделят много информация за сериала и актьорите https://vk.com/meryem_dizi Hug

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 16:52 от KikaDer

# 618
Привет 💐🌼💐
Аз хаштага го превеждам от английски, че ми е по - лесно - БОЛКАТА ТЕ ПРАВИ ПО ЗРЯЛ или PAIN MAKES YOU MATURE...
Пожелавам на всички приятно гледане малко по- късно 🤗

# 619
  • AMS
Благодаря за споделеното 
и лека вечер с Meryem >>>

# 620
Привет 💐🌼💐
Аз хаштага го превеждам от английски, че ми е по - лесно - БОЛКАТА ТЕ ПРАВИ ПО ЗРЯЛ или PAIN MAKES YOU MATURE...
Пожелавам на всички приятно гледане малко по- късно 🤗

Hug Heart Eyes Kissing Heart
Ох, имайки впредвид, че турския ми е в пъти по-добър от руския, пак съм го докарала Grinning

Аз гледам тук http://www.radyotv.live/kanal-d Sunglasses

# 621
# 622
Добър вечер 🤗
Както и предполагах,целувката беше накрая на епизода и най-вероятно няма да има такава... Ще има още доста да почакаме...

# 623
Добро утро Coffee Hug Heart Eyes
Като цяло епизода снищи ми хареса. С изключение на превъзнасянето на Октай отново от сценаристите. Хубавото поне в случая е, че ни компенсираха със заканата на Юрдал към него, че ще каже на Мерием, че е убил баща й, а Беллиз накрая с пистолета опрян у тиквата беше черешката на тортата за мен.
Iliang Hug май всички си бяхме подготвени, че серията така ще завърши. Само с накланяне за нещо като целувка. Сигурна съм, че ще ги прекъсне някой и тя ще избяга от него и чувствата. Но пък може и да има целувка, която да изправи дори косата на Дарина, щото мръсната гадна воайорка има още пислици да прави.
Надявам се довечера като се прибера от работа серията да е преведена от рускините и отново да се размажа от кеф Sunglasses

# 624
  • Бургас
Здравейте! Изгледах епизода снощи. По картинки само, мога да кажа, че съм възхитена от актьора, който играе Октай. Тооолкова мааазен!  Ехиден, нагъл....................

# 625
Добро утро Hug Coffee

Видях рейтинга и сме надолу от миналата седмица...
Total  - на 4то място 5,14
Ab - на 6то място 4,18
Abc1 - на 4то място 4,88

# 626
Добро утро Coffee Hug Heart Eyes
Като цяло епизода снищи ми хареса. С изключение на превъзнасянето на Октай отново от сценаристите. Хубавото поне в случая е, че ни компенсираха със заканата на Юрдал към него, че ще каже на Мерием, че е убил баща й, а Беллиз накрая с пистолета опрян у тиквата беше черешката на тортата за мен.
Iliang Hug май всички си бяхме подготвени, че серията така ще завърши. Само с накланяне за нещо като целувка. Сигурна съм, че ще ги прекъсне някой и тя ще избяга от него и чувствата. Но пък може и да има целувка, която да изправи дори косата на Дарина, щото мръсната гадна воайорка има още пислици да прави.
Надявам се довечера като се прибера от работа серията да е преведена от рускините и отново да се размажа от кеф Sunglasses

На мен епизода, не ми хареса много, хареса ми как се подкрепяха Гючлю, Мерием, Саваш и Бурджу...  Хареса ми накрая Мерием и Саваш...
Сцените с Октай ги пропусках, че не мога да го гледам вече...
Аз също, още не съм гледала серията, ще я погледна на руски, после с бг превод...
Не искам още много да коментирам, първо искам да изгледам епизода с превод, че нищо не разбрах снощи и бях само на картинки...

# 627
И аз така. Ще го гледам обстойно с превод (руски и български) и тогава ще се наема да коментирам по-обстойно.
Октай, Ръза, Юрдал, Дерин и Тюлин ги поглеждам на онлайна само с едно око, докато  започнат сцени с Мерием, Саваш, Гючлю и Бурджу. От техните сюжетни линии нищо не изпускам. После като ги изредя с преводите, за да съм в час, ги гледам всички.
По време на озета повтаряха сцени като първо говореше Саваш, после Гючлю. Още тогава ревнах, направо ме хващат за гърлото и ме карат да преживея всичко с тях. Разбрах само, че Саваш казваше "Всяка жена, която съм обичал ме напуска/умира. Първо мама, после Севинч, после и ти, мамо. Аз сега какво, влюбен съм в жената, която крие убиеца на Севинч ли?!? " Много силни монолози. Дано като превеждат серията, да не ги пропуснат.
Само се моля и този сериал да не стане жертва на шибаните рейтинги. Доколкото разбирам, историческия, който заби нашите в девета глуха, щял да му е последен сезон. Но докато го финализират, нашите дано издържат на напъна. 

# 628
на мен Октай много ми харесва - страхотен е  Crazy такъв гадняр просот няма ....а Саваш и Мерием са ми нарпаво хипер скучни...вече не се и надавям на нормални отношения между тях или изобщо на някой от сериала. Дори комисарката ме дразни хипер мнгоо с постоянно грубото и отношение към Г. без да има основание. няма ашк като хората в тоя сериал и вече излезе супер нереалистично. А Мерием хипер много ме дразни - в началото добре ама вече е направо голяма малоумница и задръстена до няма и къде. Ходи заплашва на какво тогоре или пък с гордостта й и да не приема помощ ( сякаш на гол задник може да избира ама лопва вратата на хората дет и помагат) Изобщо няма да коментирма студентото й отношение към Гюлюмсер. Селма я дават по-човечна и нормална , но Мерием ми е супер антипатична.

# 629
Здравейте и от мен!
Снощният епизод не беше лош, но малко ашк да има, ще е супер.
muci18,
Цитат
на мен Октай много ми харесва - страхотен е  Crazy такъв гадняр просот няма ....а Саваш и Мерием са ми нарпаво хипер скучни...вече не се и надавям на нормални отношения между тях или изобщо на някой от сериала. Дори комисарката ме дразни хипер мнгоо с постоянно грубото и отношение към Г. без да има основание. няма ашк като хората в тоя сериал и вече излезе супер нереалистично. А Мерием хипер много ме дразни - в началото добре ама вече е направо голяма малоумница и задръстена до няма и къде. Ходи заплашва на какво тогоре или пък с гордостта й и да не приема помощ ( сякаш на гол задник може да избира ама лопва вратата на хората дет и помагат) Изобщо няма да коментирма студентото й отношение към Гюлюмсер. Селма я дават по-човечна и нормална , но Мерием ми е супер антипатична.
Въпреки,че ни опротивя Октай,то артиста се справя с ролята превъзходно.Владее езика на тялото много добре.Например, когато спореха със Саваш и когато си тъгна ,така я изигра сцената ,че дори ми стана смешно. Joy JoyТръгвайки си с едно леко поклащане на тялото и дипломатическото куфарче, с една мазна и ехидна усмивка, видимо самодоволен ,хаха  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт