Мерием (MERYEM) Нов сериал с участието на Фуркан Андъч и Айча Айсин Туран

• 124 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте
 Reni, KikaDer, Iliang,Diva,Ивве, muci18 и всички останали. newsm51 newsm51 newsm51Благодаря за резюмето, за снимките, за коментарите.Тук все  пак, живна.Виждам, че си имате поричини за да не можете винаги да коментирате.Аз също имам .Моят лаптоп,подлежи да се преинсталира, много е бавен,забива и чак се ядосвам.Момчето, което обеща да ми го оправи има работа и аз се мъча сега.Колкото до авторските права и снимките,а също не мога да копирам от Канал,D.Видях, че някое от момичетата успяла да намери откъде.Аз пък смъкнах тази снимкачрез принтскрийн.Сега съм се курдисала Joy да гледам "Черно-бяла любов"
Значи в неделя:"Пълнолуние",
понеделник:"Черно-бяла любов" ,
вторник: "Пленница" и в
сряда :"Мерием"

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 20:02 от Varynia

# 601
"Ямата" и тя започна обещаващо.

# 602
"Ямата" и тя започна обещаващо.
tigasa1 ,благодаря, ще загледам и този сериал.По кой канал, кой ден го дават ?! bouquet

# 603
Момичета Hug Heart Eyes
Много се радвам на всичко споделено! Снимки, фрагмани, резюмета, епизоди и прочее.
С радост и при възможност бих коментирала и при онлайн гледането в сряда. От 3-4 седмици се старая да не го изпускам и се опитвах да следя и коментирам във vk.com. Ще мина и от тук вдругиден!
Понякога се отплесвам в разсъждения над образи и различни сцени, но се надявам да не ви досадя Blush
В инстаграм мярнах снимка от Ямата на 4 жени и едната я направих на актрисата, която играе майката на Севинч в Мерием.

# 604
Отдавна не бях заглеждала турски сериал. Е, заради "Мерием" си промених нагласата. Laughing За отрицателно време наваксах с всички епизоди. Whistling
Доволна съм от сюжета, от актьорите, от играта им. А най съм доволна от Фуки. Heart Eyes
Кърач ме разочарова. Музиката му е завладяваща, но еднотипна. Слушам я, гледам "Мерием", а виждам Онур и Шехерезада от "1001 нощи". Crossing Arms

Очаквам тепърва да става интересно. Много повече ме радва сюжетната линия Берк, Белиз - Юрдал - Октай отколкото любовната такава. Mr. Green
Имам чувството, че сценаристите искат образа на Октай да наподобява Емир от Кара Севда, но ще имат да вземат! Naughty Емир е един, Каан е велик, a Джемал Токташ има още доста да се учи. Laughing
Струва ми се, че ако между Дерин и Берк или Дерин и Октай прехвърчат искри, ще стане още по-интересно. Crazy

Ренко Hug Heart Eyes

# 605
неЖност Добре дошла Hug
Аз гледам само Мерием и Сълзите на Джанет Blush
Но Мерием е единственият сериал, който следя онлайн и после гледам с бг субс Hug

# 606
Добро утро Coffee
Пия си кафето и си мисля Thinking
За тоова, че любовните слова изречени от Саваш ги въвличат в различни чувства... Аз веднага ги изтълкувах, че ще е към лошо. Че може би Мерием ще я е страх за него. Че ще я загризе съвестта спрямо Севинч. Тя със сигурност ще го отблъсква дълго време заради тези предрасъдъци, но да видим, как ще го извъртят сценаристите. Рядко е така, както го мислим, та да видим. Веднъж вече ни подведоха във фрагман за целувка (м/у Гючлю и Бурджу, когато Гюлюмсер ги прекъсна), дано тук да не е така. Че няма да е сън, вече се изясни с потвърждението на сценаристите поне.
Относно музиката на Кърач... Аз не мога да си представя друга песен освен точно тази за сцената с гарата, например. А песента, която направи с Айча и звуча при смъртта на Гюлюмсер, още повече. Но пък всеки усеща нещата по своему Heart Eyes
Повече от любовните любовни линии ме кефи броманса на Саваш и Гючлю. При корейците почти във всеки сериал го има и го правят перфектно!

# 607
Здравейте 🌹
KikaDer и на всички други дами 🌹
Надявам се този нови чувства, да са осъзнаването на любовта,която изпитват един към друг. Нищо чудно и да нямаме целувка, Мерием да се отдръпне и както обикновено Мерием да се скрие от осъзнатите си или неосъзнати чувства.
И аз си мисля, че след това признание, нея ще я е страх още повече за Саваш от преди, защото знае Октай на какво е способен. И точно от този страх, тя няма да каже, според мен истината за Севинч, за да не извърши някоя глупост Саваш, както Гючлю, но сега ще видим в сряда, какво е направил той...
Айча мога да кажа, че ми стана една много любима актриса...

# 608
  • AMS

Цитат
Повече от любовните линии ме кефи
 броманса на Саваш и Гючлю.

И мен ме впечатлява това.  

Както и тези сцени - само мъжете, или само жените,
 та и извън сета >>>

# 609
Ох, беее, сладури са всички и пред камера, и зад кадър Heart
Iliang, и на мен много ми харесва как играе Айча Heart Eyes Никога няма да я забравя в сцените покрай смъртта на баща й. Гледах едно интервю с нея и когато я похвали журналистката за сцената, тя каза, че дори и в момента й е трудно да говори за нея и гласът й затрепери, а очите й се насълзиха.След като са я заснели си е тръгнала веднага без да говори с никого, прибрала се е вкъщи, завила се е с едно одеало и е заспала. Усмихнатите й сцени тук са такъв кът, а така ми се иска да я усмихнат много повече. Дано се получи по-често нататъкно надали.
Мисля си, пожарът на къщата на Селма, дали няма да го направи Октай, като види Саваш  и Мерием да се целуват Thinking Ха дано!  Че да погостуват в къщата на Гючлю малко, докато довършат фурната Smile  Всички мисли водят към едно-целувкааа Kissing Heart
Мисля, че е време вече да ни покажат и нещо повече около Бурджу, а не само да се въртим около участъка, перипетиите й с Мерием и трепетите им с Гючлю. Поне да разкаже нещо за семейството си. След време може и да вмъкнат някой нейн бивш също...
Офффф, яяя, отдавна се каня да забЕгвам у турско и да им давам акъли за сценариите ама хади бакалъм. Smile

# 610
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, какво е "броманс" newsm78

# 611
Bromance е близка, емоционална, несексуална връзка между двама или повече мъже,[1] по-дълбока и по-интимна, отколкото приятелство.[2]

Нарастващата популярност на тази концепция в началото на XXI век се разглежда като отражение на промените в обществото,[1][2][3] предимно по-голямата откритост по въпросите на половата идентичност и сексуалността.[4]

Като примери за bromance могат да се посочат: Мат Деймън и Бен Афлек,[5] Шерлок Холмс и Джон Уотсън,[3.....

# 612
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Катя. Озадачи ме това определение: "По-дълбока и по-интимна от приятелството". Особено отнесено към Шерлок Холм и Д-р Уотсън.
Може би "бро-" идва от brother? Поне при Гючлю и Саваш може да се разбере за какво става дума в такъв случай.

# 613
Добро утро и честита сряда Hug Grinning
"Броманс" много се използва в Корея за двама най-добри приятели, които се обичат и уважават като братя, но нямат кръвна връзка. Често я използвам и аз тази думичка вече. Гюлюмсер е кърмила и Саваш, и Гючлю, та може да се каже, че имат общо в ДНКто Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам търпение за поредната доза довечера Heart

# 614
Добро утро, момичета 🤗

Днес е нашият ден! Heart Eyes Heart

Общи условия

Активация на акаунт