KikaDer,турците също като нас имат тънко чувство за хумор и много умело вмъкват комични ситуации ей тъй за разкош, а режисьори и сценаристи страшно умеят да подбират подходящи артисти за дадена роля. Например да съпоставим майката на Октай и Гюлюмсер, нямаше да е същото, ако им бяха разменени ролите.А за Октай и другите, да не говорим.Баба ми казваше навремето, че разликата м/у турчина и българина е като вътрешната ципа на лука, т.е. има много тънка граница.С моя приятел спорим,като ми се чуди,че все турски сериали гледам.Питам го какво е значението дали са турски, или английски?Аз нямам предубеждения и не ме бърка, какъв е по народност даден филм, стига да ми харесва , да ме грабне, а не да се мъча , да го харесам, същото важи и за дадена песен.Веднъж като дойде у дома и се загледа, а аз гледах сериала "Мъжът от Адана",който вече беши приключил , но епизодите бяха качени в Ютюб , наистина се впечатли и после доизгледахме сериала заедно.
"Мерием" е хубав сериал, не съм гледала корейската версия, но се чудя защо тук няма такава активност от коментари, както в "Пълнолуние" например?!

Със сигурност страхът на Мерием за Саваш ще надделее и то ще е за дълго. Оффф, яяя, Саваш ще скочи напред с двата крака и тя ще го "пореже" яката
Дано няма период на отчуждение при тях, защото ще прецакат нещата.