Мерием (MERYEM) Нов сериал с участието на Фуркан Андъч и Айча Айсин Туран

• 124 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Диди, за нищо Hug
Хубаво е така, като има къде и с кого да сподели човек.
Аз се рових из инстаграм, докато пия кафе тази сутрин, да видя дали има това с пожара в къщата на Селма, но мярнах само една размазана снимка от момента.
Хубав уикенд ви пожелавам Heart

# 571
Диди, за нищо Hug
Хубаво е така, като има къде и с кого да сподели човек.
Аз се рових из инстаграм, докато пия кафе тази сутрин, да видя дали има това с пожара в къщата на Селма, но мярнах само една размазана снимка от момента.
Хубав уикенд ви пожелавам Heart

И аз ти благодаря за всичко споределено Hug

# 572
Сега видях в Инстаграм имаше клипче с пожара в къщата на Селма, но не знам, как мога да го споделя с вас...  Общо взето си мисля,че Октай пак е направил нещо с този пожар... Или може би мъжът на Селма да е замесен. Thinking

# 573
  • Дубай
Сега видях в Инстаграм имаше клипче с пожара в къщата на Селма, но не знам, как мога да го споделя с вас...  Общо взето си мисля,че Октай пак е направил нещо с този пожар... Или може би мъжът на Селма да е замесен. Thinking
Или, Виж тук е обеснено по -подробно
]http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=4830]

Благодаря за всичко което сте публикували  Hug bouquet
Кики  Hug добре дошла ,радвам,че започваме да се събираме повече потребители за да коментираме Peace
За последния епизод, за момента не мога да кажа кой знае какво понеже не съм го изгледала обстойно ,защото взеха много да драматизират и пресоляват манджата и ми идва в малко повече.Днес ще се опитам да го изгледам с превод и ще се изкажа.
За фрага,а дано има целувка,не може само мъка и чернилка.На фона на всичко което ни показват, трябва и малко романтика не може само смърт и машинации. . .

До скоро!

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 11:32 от Ивве

# 574
Или, Иве, приятно ми е Hug

https://www.instagram.com/p/BbSjwmXHlAr/ Идвам с хабер от Инстаграм. Сезона продължава с пълни сили. Ще има двама нови герои. Мъж и жена. В общи линии това разбрах Blush

# 575
Благодаря Ивве Hug
това е клипчето от пожара в къщата на Селма https://www.instagram.com/p/BbWPCqungfm/

# 576
  • Яко в Матрицата...
Или, Иве, приятно ми е Hug

https://www.instagram.com/p/BbSjwmXHlAr/ Идвам с хабер от Инстаграм. Сезона продължава с пълни сили. Ще има двама нови герои. Мъж и жена. В общи линии това разбрах Blush

Не знам колко е вярна и откога е информацията, но пише, че още двама герои ще умрат - мъж и жена, и че 5 нови актьора ще се присъединят Grinning

# 577
Здравейте,
Пиша инфо от последния епизод, който беше излъчен на 8,11,17. В него застрелват майката на Guclu, Gulumser. Мишената бе Саваш, но жената поема куршума. В последствие загива. В края на епизода се вижда как синът й Гючлю "залива" патрони мъжа на Селма ( този, който стреля по Гюлюмсер).

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 00:05 от disagr33

# 578
Рени, благодаря ти Hug
Надявам се да е старо инфо и мъжът, който умира да е бащата на Мерием, а жената- Гюлюмсер. Оттам вече Берк е сравнително нов персонаж, очаквам да се появи и мистериозната жена, с която той разговаря и която всички мислим, че е майката на Дерин. Вече би трябвало и да завъртят нещата около разкриването на Октай, но той толкова мизерии натвори, че ще ги разкриват до края на сериала. Покрай това може да се появи някой нов в полицията и прокуратурата. Някой 'убав младеж, който да почне да се върти около Комисар Бурджу, например, та да раздвижи кръвта на Гючлю след трагедията с майка му Confused Grinning Сега и Саваш и Мерием като се разкрият един пред друг, което тя естествено ще ос.ре, може и около нея да се появи някой, та двамата братя да беснеят яко Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами, харесвам чувствителни мъже и нямам нищо против да показват слабост, но вече и на двамата им стига. Най-много още 1 една серия им давам, докато мине погребението на Гюлюмсер. После да зачесват яко и ги искам бееесниии Blush
Тя Гюлюмсер им помогна много като откри Нуртен и сега чрез нея ще стигнат до прокурочето.
Разбира се, ако сценаристите не задълбаят в драмата и, ако мислят за рейтинга Bowtie

# 579
  • На изток от рая...
За мен последният епизод беше много, много слаб. Да си призная, половин ден ми отне да го изгледам докрай. Не знам дали се движат по оригиналния сценарии, но наистина вече много "пресолиха манджата" -- и с прокурорчето, дето все се измъква, и с комисар Ертан, и с ревливите мъже в болницата.
Дано променят нещо и се върнат към динамичния сюжет на първите серии, защото последните 2-3 за мен са все по-разочароващи.

# 580
Въпреки че беше доста тежък епизод, на мен ми хареса и всички ме "докоснаха" с играта си. Показаха ни много неща. Саможертвата не една жена към сина, който не е нейна кръв, но го обича дотолкова, че да поеме куршум заради него. От друга страна ни показаха и ответната обич на "всичките й деца" и какво биха направили за нея. За мен донякъде тук беше точката на пречупване в отношението и осъзнаването на много от чувствата на всички герои, затова за мен не беше само пълнеж. Саваш, след разговора им с Гюлюмсер за чувствата м/у него и Мерием, и след всичко случващо се около тях, започва да се чувства още по- сигурен спрямо нея. Някъде из коментарите в руската група, когато гледах трейлъра с обяснението и накланянето за целувка, видях гневен коментар на една рускиня, която обвиняваше Саваш, колко бързо е забравил Севинч. Аз не мисля така! Той никога няма да я забрави, както и Мерием. Дори заедно ще поддържат спомена за нея. Но, както Саваш й каза, когато тя веднъж му каза, че това е последния път, в който се виждат- Живот! Точно живота ни учи да падаме и да ставаме, да правим грешки и после да се поучим от тях и да живеем с направеното,али на себе и, или на някой друг. И най- важното, живота ни учи да преминаваме през болка и скръб, и е хубаво, когато през такива тежки мигове се хванем за нещо.Саваш се хвана за гнева си и за желанието за отмъщение, а всичко това го отведе до нещо много красиво, поне се надявам да ни го покажат красиво!
Всички обвиняват Мерием за това, че мълчи, но ако беше разказала на по- ранен етап от сериала истината, щяхме да видим подобна сцена на тази с Махмут и Гючлю в края на 15 еп... Тя се опита да предпази него и Гюлюмсер много хубаво й каза, когато отиде да говори с нея за фурната преди да я простреля онзи- Ти не мълчиш, ти търпиш! Когато Бурджу говореше с нея в колата при спасяването на Селма и й каза, че всички могат да се пазят, също беше интересен диалога, който разкрива страховете й като цяло. Ние отстрани виждаме всичко и й се нервим и обвиняваме, но така я въртят на шиш и все нещо излиза ту от тук, ту от там, че и аз да съм и аз ще се омотам...
Пр Бурджу И Гючлю, след всички спорове, за мен това беше точката на пречупване в отношенията им. Трябваше да се случи нещо и около тях, защото щяхме да си продължаваме да си ги гледкаме все така, закачащи се един друг, когато са заедно, а отделно всеки мисли за другия, а само единия споделя и има на кого да споделя за чувствата си.
Видяхме и, че колкото и да си мисли Берк, че само използва Наз в отмъщението си, това не е така. Дори и сестра му го видя!
Видяхме и една мащеха, която показа, че мисли за тия деца, а не е просто украшение за един богаташ...

Нещо ми дойде музата тая сутрин Blush Сигурно ще е от кафето Grinning
Хубав и слънчев, изпълнен с емоции ден ви пожелавам Hug

# 581
Цитат
Въпреки че беше доста тежък епизод, на мен ми хареса и всички ме "докоснаха" с играта си. Показаха ни много неща. Саможертвата не една жена към сина, който не е нейна кръв, но го обича дотолкова, че да поеме куршум заради него. От друга страна ни показаха и ответната обич на "всичките й деца" и какво биха направили за нея. За мен донякъде тук беше точката на пречупване в отношението и осъзнаването на много от чувствата на всички герои, затова за мен не беше само пълнеж. Саваш, след разговора им с Гюлюмсер за чувствата м/у него и Мерием, и след всичко случващо се около тях, започва да се чувства още по- сигурен спрямо нея. Някъде из коментарите в руската група, когато гледах трейлъра с обяснението и накланянето за целувка, видях гневен коментар на една рускиня, която обвиняваше Саваш, колко бързо е забравил Севинч. Аз не мисля така! Той никога няма да я забрави, както и Мерием. Дори заедно ще поддържат спомена за нея. Но, както Саваш й каза, когато тя веднъж му каза, че това е последния път, в който се виждат- Живот! Точно живота ни учи да падаме и да ставаме, да правим грешки и после да се поучим от тях и да живеем с направеното,али на себе и, или на някой друг. И най- важното, живота ни учи да преминаваме през болка и скръб, и е хубаво, когато през такива тежки мигове се хванем за нещо.Саваш се хвана за гнева си и за желанието за отмъщение, а всичко това го отведе до нещо много красиво, поне се надявам да ни го покажат красиво!
Всички обвиняват Мерием за това, че мълчи, но ако беше разказала на по- ранен етап от сериала истината, щяхме да видим подобна сцена на тази с Махмут и Гючлю в края на 15 еп... Тя се опита да предпази него и Гюлюмсер много хубаво й каза, когато отиде да говори с нея за фурната преди да я простреля онзи- Ти не мълчиш, ти търпиш! Когато Бурджу говореше с нея в колата при спасяването на Селма и й каза, че всички могат да се пазят, също беше интересен диалога, който разкрива страховете й като цяло. Ние отстрани виждаме всичко и й се нервим и обвиняваме, но така я въртят на шиш и все нещо излиза ту от тук, ту от там, че и аз да съм и аз ще се омотам...
Пр Бурджу И Гючлю, след всички спорове, за мен това беше точката на пречупване в отношенията им. Трябваше да се случи нещо и около тях, защото щяхме да си продължаваме да си ги гледкаме все така, закачащи се един друг, когато са заедно, а отделно всеки мисли за другия, а само единия споделя и има на кого да споделя за чувствата си.
Видяхме и, че колкото и да си мисли Берк, че само използва Наз в отмъщението си, това не е така. Дори и сестра му го видя!
Видяхме и една мащеха, която показа, че мисли за тия деца, а не е просто украшение за един богаташ...

Нещо ми дойде музата тая сутрин Blush Сигурно ще е от кафето Grinning
Хубав и слънчев, изпълнен с емоции ден ви пожелавам Hug
KikaDer,браво много хубав анализ, дотолкова , че няма какво да се добави!Освен това, което каза :
Гюлюмсер много хубаво й каза, когато отиде да говори с нея за фурната преди да я простреля онзи- Ти не мълчиш, ти търпиш!-Тогава Мерием се просълзи, защото и стана ясно, че Гюлюмсер я разбира.От друга страна, сякаш беше като препратка към зрителя, т.е.да не я виним за мълчанието

# 582
Varynia, точно. Именно заради нас, драгия зрител бяха казани доста неща в този ред на мисли. Не само от Гюлюмсер, и Гючлю също има много умни приказки относно Мерием. Той ме кефи, че хем я оправя за "гениалните й" решения на моменти, хем й се радва, най- вече покрай батЯ си Blush
Като се замисли човек има над какво да се разсъждава над всяка една ситуация, над всеки един образ и реакция.
Гледала съм корейския оригинал, но този в пъти повече ме докосва всеки образ. Там имам спомен, че много повече беше драмата, а любовта беше м/у другото. Едипственото, което там много ми хареса и искам да стане и тук е, че финалът за главните беше хубав. Там почти всички сериали завършват с някакъв скок във времето с раздяла на главните от 2, 3, 4, 5, 7 години, което понякога е интересно, но много нелогично в доста случаи.

# 583
KikaDer,да напълно съм съгласна с теб!Явно СЦ ни четат по форумите?!
Междудругото,спират сериала "Пленница" и май е под въпрос "Черно-бяла любов" , а "Мерием" и "Долунай" продължават

# 584
Varynia, това им е хубавото на техните сериали, които не ги заснемат като българските наведнъж и после да ги излъчат Wink  Така, както практикуват те и в много други страни, поне могат да се допитват до мнения и желания на феновете из дебрите на интернет.

Днес на сета е било детенцето на актрисата, която играе Селма https://www.instagram.com/p/BbaEOtFhqPH/?explore=true Heart Eyes Големи са сладури Heart

За Пленница чух, че го финализират. За Черно бялата любов разбрах, че е имало някакъв проблем с режисьора и някакви сцени на насилие от Ибо към партньорката и режисьора е сменен, като продължават на този етап. Долунай нещо бяха зациклили и, за а не ги спрат, са ги преместили май в неделя.
Аз, за да се разтоварвам от драмите в нашето сериалче, гледам Новата снаха. Няма такава пародия, пръсват от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт