такъв гадняр просот няма ....а Саваш и Мерием са ми нарпаво хипер скучни...вече не се и надавям на нормални отношения между тях или изобщо на някой от сериала. Дори комисарката ме дразни хипер мнгоо с постоянно грубото и отношение към Г. без да има основание. няма ашк като хората в тоя сериал и вече излезе супер нереалистично. А Мерием хипер много ме дразни - в началото добре ама вече е направо голяма малоумница и задръстена до няма и къде. Ходи заплашва на какво тогоре или пък с гордостта й и да не приема помощ ( сякаш на гол задник може да избира ама лопва вратата на хората дет и помагат) Изобщо няма да коментирма студентото й отношение към Гюлюмсер. Селма я дават по-човечна и нормална , но Мерием ми е супер антипатична.

И аз си чакам фрагче днес. Дано не ни прекарат
супер си перефразирала хаштага на серията!
супер си перефразирала хаштага на серията! 

не дадоха точно какво я изнуди шибаняка, но тя излезе много притеснена от кабинета му и затова мисля, че я е заплашил с нещо, свързано със Саваш и Гючлю, защото я видя, колко близка е и с двамата. Като изгледаш серията с превод ще видиш, че Саваш разбира всичко много добре и й го каза...

не дадоха точно какво я изнуди шибаняка, но тя излезе много притеснена от кабинета му и затова мисля, че я е заплашил с нещо, свързано със Саваш и Гючлю, защото я видя, колко близка е и с двамата. Като изгледаш серията с превод ще видиш, че Саваш разбира всичко много добре и й го каза...

изгледах го
правилно си спомняш, знам английски, не мога да кажа, че го знам перфектно, но разбирам голяма част...
Тъкмо го видях в инстаграм и бързам да споделя. Препоръчани теми