Мерием (MERYEM) Нов сериал с участието на Фуркан Андъч и Айча Айсин Туран

• 124 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
# 631
на мен Октай много ми харесва - страхотен е  Crazy такъв гадняр просот няма ....а Саваш и Мерием са ми нарпаво хипер скучни...вече не се и надавям на нормални отношения между тях или изобщо на някой от сериала. Дори комисарката ме дразни хипер мнгоо с постоянно грубото и отношение към Г. без да има основание. няма ашк като хората в тоя сериал и вече излезе супер нереалистично. А Мерием хипер много ме дразни - в началото добре ама вече е направо голяма малоумница и задръстена до няма и къде. Ходи заплашва на какво тогоре или пък с гордостта й и да не приема помощ ( сякаш на гол задник може да избира ама лопва вратата на хората дет и помагат) Изобщо няма да коментирма студентото й отношение към Гюлюмсер. Селма я дават по-човечна и нормална , но Мерием ми е супер антипатична.
Направо ме уби, душа Grinning Hug
Ако не се вижда ашка в тоя сериал, здраве да е Joy
За мен точно Октай е най- нереалистичния образ в тоя сериал, как пък нищо не му се опря и все сух излиза от водата... А за таланта на актьора две мнения няма! Перфектен и откъм стойки и чалъми, и откъм фъфлене.

Много благодаря, че сподели епизода на руски, Кате Hug

# 632
Аз все още си харесвам Мерием и Саваш, Гючлю и Бурджу също... Гючлю много ми е симпатичен, много го харесвам Stuck Out Tongue Winking Eye
 А актьора, който играе Октай, просто се справя превъзходно, щом всички го намразихме Grinning

Определено сценаристите направиха Октай всемогъщ и всезнаещ...

Дано в следващите серии има повече ашк... Дано с тази целувка да е началото на любовта, която всички чакаме...

И дано тази вечер да имаме фрагман, защото миналата седмица имахме четвъртък и в петък...

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 16:30 от Iliang

# 633
Iliang Hug И аз си чакам фрагче днес. Дано не ни прекарат Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ми харесва, как лека- полека ни показват чувствата на героите. Супер нереалистично ще е, ако изведнъж тръгне по мед и масло, особено при СавМер. То сърце, и не пита в кого да се влюби, но в техния случай е чок зор да им се получат нещата отведнъж. Време си трябва дори, когато няма такива пречки, а тук още повече.
При Гючлю и Бурджу нещата също не са много лесни. От едната страна комисарка, която не може лесно да се довери и, дали живота я е научил да се съмнява във всичко, или професията й, но държанието й към Гючлю за мен винаги е било като защитна реакция. Гючлю от друга страна пък не е човек на закона, прави нещата по техен си начин, не особено законен понякога. Бурджу със сърцето си знае, че той е добър човек, но ума й винаги поставя нещата под съмнение. Гючлю пък явно никога не е обичал така, че да знае, че на нея може да довери всичко и нещата са навързани.
Интересно ми е как ще развият връзката на Берк и Наз. Те също ми харесват като двойка. И при тях със сигурност ще има катаклизми, но някак имам вяра, че ще им се получи. Видяхме, че и двамата са влюбени, кой повече, кой по- малко, няма значение.
Корейския вариант на Дарина имаше връзка (не любовна, по скоро сексуална) с варианта на Октай, та да видим тук дали ще извъртят нещата в тази посока.
Иска ми се Берк и Беллиз да се присъединят към Саваш и компания, и хем прокурорчето да прецакат, хем да се разбере истината за Юрдал и баща им.

След като видя 16 еп на руски да ми се навърже още нещо от снощи пак ще ви досадя Blush
Това му харесвам на тоя сериал, че те кара да мислиш!

# 634
  • AMS

Изгледах серията. Хареса ми.
 Нищо не ми се струва "хипер".
 За хаштага мога да го перифразирам -
 #Това, което не ни убива, ни прави по-силни#
 Какво ли обеща Мерием на прокурора!?
 Радвам се, че Саваж каза на Мерием,
 че тя не се страхува за себе си, а се страхува за този,
 който обича и това е той >>>

# 635
И аз току-що изгледах епизода. Утре ще се изкажа повече, че стана късно, но не можах да се сдържа...
Шибаното савджъ пак изнуди Мерием и най-вероятно е свързано с Гючлю и Саваш, не само със Саваш. Тя излезе като препикано мушкато от кабинета му, после той я метна по върбите, че заради нея е пуснал Гючлю и да удържи обещанието си или... Тя нямаше как да знае, че ,,биологичния отпадък,, (савджъто) се е повлиял от заплахите на Юрдал бей.

На мен серията много ми хареса! Ами сериал е все пак, не е филм и няма как всичко да се случи хоп и хайдеее. Много красиви моменти и м/у Саваш и Мерием, Саваш и Гючлю, Бурджу и Гючлю, Мерием и Гючлю, дори и Наз и Мерием си имаха своите моменти!

Дива Hug супер си перефразирала хаштага на серията!

# 636
И аз току-що изгледах епизода. Утре ще се изкажа повече, че стана късно, но не можах да се сдържа...
Шибаното савджъ пак изнуди Мерием и най-вероятно е свързано с Гючлю и Саваш, не само със Саваш. Тя излезе като препикано мушкато от кабинета му, после той я метна по върбите, че заради нея е пуснал Гючлю и да удържи обещанието си или... Тя нямаше как да знае, че ,,биологичния отпадък,, (савджъто) се е повлиял от заплахите на Юрдал бей.

На мен серията много ми хареса! Ами сериал е все пак, не е филм и няма как всичко да се случи хоп и хайдеее. Много красиви моменти и м/у Саваш и Мерием, Саваш и Гючлю, Бурджу и Гючлю, Мерием и Гючлю, дори и Наз и Мерием си имаха своите моменти!

Дива Hug супер си перефразирала хаштага на серията!

Здравей Hug
Още не съм изгледала серията на руски, само гледах на моменти, а й няма да разбера много, ще изчакам бг превода...
Казваш, че Октай изнудил Мерием,аз мисля, че тя отиде да го моли да пусне Гючлю, а пак тя да направи, каквото той иска... Но не разбрах, какво беше условието на Октай към Мерием, за да пусне Гючлю , май да не се вижда със Саваш... Поне така си мисля... Силно се надявам, Саваш да се усети, как така Октай е послушал Мерием,за да пуснат Гючлю... Дано не направят и Саваш сляп... Не знам как не се усеща, че между тях може да има нещо...
А за фрагмана, снощи нямахме, дано днес да има...

# 637
Добро утроооо! Heart Eyes
Наминах от тук и ви сервирам едно кафенце.
Попаднаха ми едни снимки на Фуркан, може и да сте ги виждали, но нейсе .Много си го харесвам.Явно обича котките?! Kissing Heart

# 638
Добро утроооо! Heart Eyes
Наминах от тук и ви сервирам едно кафенце.
Попаднаха ми едни снимки на Фуркан, може и да сте ги виждали, но нейсе .Много си го харесвам.Явно обича котките?! Kissing Heart

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро Hug Coffee
Колко са хубави....
Аз също много обичам котките и най- вече животните...

# 639
Здравейте Hug
Благодаря за снимките и кафенцето Heart Eyes
Iliang Hug не дадоха точно какво я изнуди шибаняка, но тя излезе много притеснена от кабинета му и затова мисля, че я е заплашил с нещо, свързано със Саваш и Гючлю, защото я видя, колко близка е и с двамата. Като изгледаш серията с превод ще видиш, че Саваш разбира всичко много добре и й го каза...
Серията е наситена с емоции и интересни монолози и диалози. Много ме е яд, че никъде няма монолозите от озета.
Момичета, ако ви попаднат, споделете, моля Innocent

Серенай/Бурджу е била на живо снощи (не съм сигурна дали в инстаграм или някъде другаде) но на въпроса да разкаже какво ни очаква по- нататък е казала, че не може да каже нищо съществено, но когато е прочела сценария за 18 еп е била много развълнувана!

Фраг нямаме още, но пък имаме нова снимка https://www.instagram.com/p/Bbl1iF3FQl2/
Дали близостта м/у Гючлю и Бурджу ще продължи май пишеше.
След като шибания биологичен отпадък (савджъто) направи така, че да я отстранят, надявам се да работят отново заедно с/у тоя мазньок...

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 11:39 от KikaDer

# 640
Здравейте Hug
Благодаря за снимките и кафенцето Heart Eyes
Iliang Hug не дадоха точно какво я изнуди шибаняка, но тя излезе много притеснена от кабинета му и затова мисля, че я е заплашил с нещо, свързано със Саваш и Гючлю, защото я видя, колко близка е и с двамата. Като изгледаш серията с превод ще видиш, че Саваш разбира всичко много добре и й го каза...
Серията е наситена с емоции и интересни монолози и диалози. Много ме е яд, че никъде няма монолозите от озета.
Момичета, ако ви попаднат, споделете, моля Innocent

Серенай/Бурджу е била на живо снощи (не съм сигурна дали в инстаграм или някъде другаде) но на въпроса да разкаже какво ни очаква по- нататък е казала, че не може да каже нищо съществено, но когато е прочела сценария за 18 еп е била много развълнувана!

Фраг нямаме още, но пък имаме нова снимка https://www.instagram.com/p/Bbl1iF3FQl2/
Дали близостта м/у Гючлю и Бурджу ще продължи май пишеше.
След като шибания биологичен отпадък (савджъто) направи така, че да я отстранят, надявам се да работят отново заедно с/у тоя мазньок...

Ще се опитам да го гледам на руски,но не мисля, че ще разбера много.
Серията определено е била много интересна, аз бях само на картинки и нищо не разбирах, а и с руския не съм много добре, но и то зависи и от превода...
Нали мога да ти говоря на ти... Blush
Знаеш ли какво е казал Саваш на Мерием за прокурора? Че ми стана много интересно...
Октай стана най-велик от всички, на него нищо не може да му се опре...

# 641
Разбира се, Iliang Hug
Ето тук https://www.instagram.com/meryem_eng/ можеш да видиш преведена в 5 части на английски последната сцена от серията. Имам спомен, че знаеш английски. И на мен ми е много трудно на руски, но като навържа от турски повечето и малко от руския поразбирам това- онова Blush
Преди това, когато я видя да излиза от кабинета на шибаняка, Саваш каза на Мерием, че не иска никога и при никакви обстоятелства да се вижда повече с оня боклук. И май преди това я пита в замяна какво е помолила да осводи Гючлю, доколкото се сещам.

# 642
Разбира се, Iliang Hug
Ето тук https://www.instagram.com/meryem_eng/ можеш да видиш преведена в 5 части на английски последната сцена от серията. Имам спомен, че знаеш английски. И на мен ми е много трудно на руски, но като навържа от турски повечето и малко от руския поразбирам това- онова Blush
Преди това, когато я видя да излиза от кабинета на шибаняка, Саваш каза на Мерием, че не иска никога и при никакви обстоятелства да се вижда повече с оня боклук. И май преди това я пита в замяна какво е помолила да осводи Гючлю, доколкото се сещам.

Благодаря Blush  изгледах го Hug правилно си спомняш, знам английски, не мога да кажа, че го знам перфектно, но разбирам голяма част...
Сега вече чакам с още по голямо нетърпение фрагмана...

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 13:02 от Iliang

# 643
# 644
ОоооХА Heart Eyes
Благодаря, Дива Hug  Тъкмо го видях в инстаграм и бързам да споделя.

Очаква ни яка серийка. Малко да му смутят покоя, че когато е нервен, прави грешки Великия прокурор.

https://www.instagram.com/p/BbmaBoVH7bd/ - с превод на английски. Пиша през телефона в момента. Като се прибера мога да го преведа, ако не са го превели дотогава.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 17:18 от KikaDer

Общи условия

Активация на акаунт