Къде в Русе?! тема - 10

• 106 870
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Моят син ходеше лятото 1 месец на "Синьо лято". За домашните не мога да кажа дали успяват да ги напишат, защото лятото нямаше, но следобед задължително имаха някакви задачки да правят. /смятане, подчертаване на  на гласни или съгласни.../ Разделяха ги на 2 групи за задачите. Предучилищна, 1- ви и 2-ри, мисля бе едната, а другата по-големи деца. Аз бях доволна. Обядват в заведението до Пантеона-"Българче".

# 76
Дъщеря ми е ходила в Синьо лято, в Бърборино (срещу пицария Рома) и в Детски образователен център (срещу входа напазара). Няй доволна съм от ДОЦ. Сега знам че отвориха още едно място, някъде до Ботев. Децата са разделени по класове там. Всеки клас е в отделна стая. Организират им състезания, забавления, храната е кетеринг

# 77
  • Русе, България
Може ли да ми препоръчате занималня за дете в първи клас, да си подготвя уроците сбед училище. Има ли такива около центъра. Чух за една, казва се "Синьо лято", намира се в Ялта, някакви отзиви за нея имате ли? Шумно ли е, успяват ли учениците да си научат за следващия ден, след като са от различни класове, различни училища, как е храната? Ще съм благодарна, ако някой сподели.
Моето дете посещава през лятото детската занималня на Парнас - намира се в кооперацията на ул. "19 февруари" по диагонал на джамията на бул. "Скобелев". Харесваше му да ходи там, въпреки че другите деца бяха по-големи. Не мога да дам мнение за подготовка на домашни, но е факт, че дори през ваканцията учителят в занималнята е давал диктовки на по-големите, имали са часове за работа, часове за четене и т.н. Обядват в ресторанта на хотел "Кристал", който е в непосредствена близост.
Друга частна занималня - в началото на учебната година на родителска среща дойде да ни се представи лице от "Детски образователен център", които организирали нова занималня от тази година. Занималнята се помещава на ул. "Отец Паисий", в ремонтираната сграда, където е "Строителни материали" АД (това е улицата на механа "Чифлика"). Ангажират се с взимане на детето от училище, има обяд от кетъринг, имало и двор за игра.
Тези са горе-долу в един район на центъра, но може да потърсите контакт.

# 78
Дъщеря ми е ходила в Синьо лято, в Бърборино (срещу пицария Рома) и в Детски образователен център (срещу входа напазара). Няй доволна съм от ДОЦ. Сега знам че отвориха още едно място, някъде до Ботев. Децата са разделени по класове там. Всеки клас е в отделна стая. Организират им състезания, забавления, храната е кетеринг
А кое в Синьо лято е по-зле от ДОЦ? Питам защото ми е по-наблизо и ми се иска да сме там.Интересува ме дали е тихо в занималнята. Децата ни ги болят главите от шума в училищната
занималня.

# 79
Цените какви са ориентировъчно  в занималните?

# 80
А кое в Синьо лято е по-зле от ДОЦ? Питам защото ми е по-наблизо и ми се иска да сме там.Интересува ме дали е тихо в занималнята. Децата ни ги болят главите от шума в училищната
занималня.

По тясно е в синьо лято. Отделят само най-малките в стая с врата. Другите деца са в общи помещение. Водят ги да играят в парка, обядват в р-т Българче. Питах детето коя занималня харесва най-много и отговора е ДОЦ. Говори с любов за госпожите там. Не искаше да си тръгва вечер, а от другите места ми звънеше да го взема. 
Пробвай синьо лято, може за твоето дете там да е ок.

# 81
  • Русе, България
Цените какви са ориентировъчно  в занималните?
9-10 лв. + допълнително за обяд между 2,50-3 лв. На някои места е възможно да събират и пари за транспорт.

# 82
  • Русе
Момичета някъде да сте виждали такова килимче за игра?
https://www.google.bg/search?client=firefox-b&dcr=0&biw= … c=NnzKbxoclq9xoM:

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 11:57 от Зори

# 83
  • Русе
Виждала съм такива килимчета в Хиполенд и в магазини за детски играчки . Можеш да провериш във Вълшебство например. Продават се в комплект с колички и пътни знаци. Но са доста тънички, за основен килим не стават.

# 84
Преди родителската среща септември имаше момиче на входа, което раздаваше листовки на Синьо лято. Попитах за цената от любопитство. Каза ми, че е 200 лв с храна. Отделно за транспорт по 1 лв (предполагам само, ако се налага)

# 85
Здравейте.Благодаря Ви за приема Simple Smile Извинявам се,ако не ми е на точното място темата,но моля спешно за помощ-някой може ли да ми препоръча читав майстор на перални за Русе или Разград.Благодаря предварително на отзовалите се.

# 86
  • Русе
Здравейте.Благодаря Ви за приема Simple Smile Извинявам се,ако не ми е на точното място темата,но моля спешно за помощ-някой може ли да ми препоръча читав майстор на перални за Русе или Разград.Благодаря предварително на отзовалите се.

Валери- 0898 33 46 66. Не знам точно къде му е сервиза, защото баща ми го беше намерил миналата година и ми го прати директно в нас.

# 87
Magi_TM Благодаря Ви много!

# 88
  • BG
Здравейте, търся здрави ученически раници. Някаква идея къде в Русе мога да намеря? Не съм купувала отдавна, защото бях взела на децата с точки от Петрол преди  2г (може и малко повече), оказаха се много издържливи и не ми се е налагало.

# 89
Здравейте, бременна съм и консултацията ми води Бисер Иванов. Не съм доволна и бях на преглед при Славова, но все още не съм се отписала от Б.Иванов и имам нужда от мнения и за двамата, за да знам към кого да се насоча.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт