Къде в Русе?! тема - 10

• 106 882
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
В "Ялта", в магазина за куфари и чанти има на Булдозер. Аз взех от тях. Надявам се, че са здрави, а и са на сносна цена - 35лв.

# 91
Здравейте! Препоръчайте ми фирма за коли под наем на по-ниска цена.

# 92
Здравейте , да попитам има ли в Русе детски ортодонт?

# 93
  • Русе
Май са само двама.  newsm78
Единият (една е в същност) е на ул.Ниш, до Пантеона, др. Иванова и някакъв мъж който не знам как се казва.

# 94
Единият (една е в същност) е на ул.Ниш, до Пантеона, др. Иванова и някакъв мъж който не знам как се казва.
Д-р Енчев май се казва другия

# 95
Ох, в нета намерихме мнения  и за нея и за д-р Сербезова. Ще минем и през двете, дано да е малък проблема- 12 годишен , няма място за единия кучешки зъб....Благодаря за мнението !!

# 96
  • Русе
Ние ходихме при д-р Малина Димитрова над Пристан и при д-р Енчев, до Пантеона.

# 97
  • Русе
 Мисля, че и д-р Нинов е ортодонт.

# 98
  • Русе, България
Имате ли информация за сервиз в Русе, където могат да отремонтират кафемашина Krups от тези, работещи с капсули? Виждам на сайта, че гаранционно обслужване има само за София, Варна и Пловдив, но моята не е в гаранция така или иначе. Благодаря!

# 99
  • Русе
Препоръчайте ми митническа агенция, моля.

# 100
В сградата на Пощенска банка срещу Централата на ДСК има една Митническа агенция. Ползвала съм ги за освобождаване на пратки от САЩ. Забравих как се казат.
Сградата е до у-ще Хр. Ботев има входове между банките, че и Сосиете са там.

# 101
  • Русе
Д-р Енчев май се казва другия

С д-р Иванова, който работи, е д-р Гюрчев. Ние сме при него.

# 102
Знам, че е коментирано, но тогава не ми е било необходимо, и не съм запомнила... Та-детски психолог в Русе?-кой, къде, координати?

# 103
Аз съм с малко тъп въпрос. Трябват ми обикновени бели топки за коледна украса. Най-обикновени, пластмасови, бели. Минах през левчето на центъра, кауфланд, джъмбо, бриколаж. Пълно е със всякакви бели извращения - космати, перлени, преливащи, с брокат, с розови точки, с пух и т.н.
Някой ако случайно някъде е виждал най-обикновени бели топки?
Скрит текст:

# 104
Нервен_Хамстер, за съжаление не мога да ти помогна, но ти съчувствам и те разбирам - и аз звуча по абсолютно същия начин, когато си търся дрехи и обувки. Искам нещо най-изчистено и нормално, а масово предлагат само разни долнопробни извращения.

Иначе се сещам за левчетата по Борисова, за немския магазин, а ако не са ви твърде много, може и онлайн да ги поръчате...
https://bauhaus.bg/koledni-topki-beli-razlichni-razmeri-30broya

Общи условия

Активация на акаунт