Звездни компромати - 335 част

• 104 641
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • in Wonderland
https://tennis.bg/gallery/damata-v-cherno-mariia-sharapova-preds … -za-us-open/6102/

Екипа на М. Шарапова за вечерната сесия на ЮС Оупън.Инкрустирана с кристали Swarowski. Дизайнер на модела е Рикардо Тиши, който е бивш креативен директор на френската модна компания Givenchy.

# 91
Белите топки по роклята на Радева не ми допадат. Иначе тя е симпатяга, но по стойка и жестове ми напомня малко на героинята на Чарлийз в Чудовище. Всъщност не ме вълнува толкова как изглежда президентшата, стига да върши задълженията си отговорно, а не само да бъде отъждествявана с визитна картичка на страната, наред с Радев. Btw Радев напрао ги убивааа с тая издайническа червена вратовръзка.

# 92
Е, стига вадихте някакви предишни снимки на тая министърка. Снощи си беше много добре в тъмницата.  Peace
И аз съм добре в тъмницата Mr. Green ела ме виж на светло..  Twisted Evil

# 93
Изненадващо за мен, и двете дами ми се сториха симпатични. Сигурно и аз като Лили, съм благосклонна, като съм се наспала Grinning

Лиле, ти точно не ми се прави! И на светло изглеждаш супер, ай мрънкало такова!

# 94
  • Вестерос
Макронката се изненада от третата целувка от Бойко - по славянски Joy Трябваше да я чмокне по устата. Mr. Green
Италианците винаги се целуват по три пъти.

Деса нямаше как да е на летището без Радев, а официално днес са се срещнали.

Захариева освен, че не ми е свежарка е и некомпетентна.

# 95
  • София
И аз обърках Захариева с Десито. Приличат си двете.  Blush
Макрон дребен ли е? Около 170 см е сякаш?

# 96
# 97
  • Варна
Ох, сега загледах роклята на Макрон! Ма много грозна, бе! Тъмносиньо с черно- най-омразната ми комбинация. И тази шареникава къдричка съвсем я довършва. Десито като се усмихне е много чаровна.

# 98
  • в 1001-та нощ

Оооо, на Мелания "копчетата" са много хубави!

# 99
Роклята на Деси Радева много напомня на рокля на Мелания  Peace
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1682497141783016&set … ype=3&theater

# 100
Макрон дребен ли е? Около 170 см е сякаш?
Около средния ръст, 173.

# 101
Някой знае ли кой е дизайнер на роклята на Деси? Или ако тя си я е подбирала - адмирации.
Точно този модел скрива широки рамене, а копчетата отвличат вниманието от тях и ни насочват към хубавото от тялото и" - бедрата.
Не знам защо тук масово се лансира, че роклята (блузата) без ръкав била увеличавала раменете? Напротив! Тънките презрамки и оголените съвсем рамене ги подчертават, както късият ( буфон) и  дълъг ръкав.  А виждам, че Радева ги избягва.
Не мога да припадна по нито едната от двете първи дами. На льо бабет да си показва колената явно и' е запазена марка и с флинтифлюшката на гръдта е нЕ'ам думи.

Да имаше нещо в походката на Радева по килима, само мотика и липсваше в ръцете, май се притесни.  

# 102
  • Пловдив
http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=22736&va

Галерия от снимки, на последните Радева е усмихната и изглежда много добре. И е бая късичка роклята на Макрон.
Бебет с тия набръчкани ръце не е за такваз рокля без ръкав.

# 103
Харесаха ми снимките, Десито не е идеална, но ми хареса. Просто нямам идея за нейният цвят на кожата какво би отивало...нито много тъмно, нито светло, светлосиньото е коварен цвят и за блондинки, и за брюнетки.

В крайна сметка най-важното е и за нас като държава да има нещо положително след тази среща.

# 104
http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=22736&va

Галерия от снимки, на последните Радева е усмихната и изглежда много добре. И е бая късичка роклята на Макрон.
Бебет с тия набръчкани ръце не е за такваз рокля без ръкав.
През цялото време докато гледам снимките точно това си мисля. Коленете са и далеч по-малък проблем от увисналата вече кожа по ръцете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт