GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 173
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Драконово Стъкло.

# 106
Някъде бях чел, че  има 226 известни валириански остриета ... Ясно е, че убиват ББ и затова Сам открадна на тати меча ...
А за документа, който намери Джили какво сте говорили? Той ли ще определи Джон като Тарг? Егон е много по-добре от Джеерис....

Явно да, никъде другаде не се спомена за законноста на раждането на Джон, освен в този документ. Стига детенцето на Джили да не го накъса, че Сам нали му връчи книгата да си играе.

# 107
8 страници...айде да пускат последната серия да намалее истерията малко   Mr. Green

# 108
  • Варна
Някъде бях чел, че  има 226 известни валириански остриета ... Ясно е, че убиват ББ и затова Сам открадна на тати меча ...
Скрит текст:
А за документа, който намери Джили какво сте говорили? Той ли ще определи Джон като Тарг? Егон е много по-добре от Джеерис....
Пишете в скрит текст.
Скрит текст:
Бран и Сам разговарят. Бран казва, че е видял, Сам се сеща че е прочел.

# 109
Скрит текст:
Някъде бях чел, че  има 226 известни валириански остриета ... Ясно е, че убиват ББ и затова Сам открадна на тати меча
...
Скрит текст:
Пишете в скрит текст.
Скрит текст:
Бран и Сам разговарят. Бран казва, че е видял, Сам се сеща че е прочел.

Скрит текст:
Джон разбира ли? Успяват ли да му кажат Бран и Сам? Става ли ясно от спойлерите?

# 110
  • Варна
Скрит текст:
Не, Джон не разбира.
В сценария пише, че Визерион е бродник, не зомби. Т.е. е ЖИВ.

# 111
И според мен в свитъците, които взе Сам, ще пише за произхода на Джон.

/ с леден дракон има ли надежда Церсей да я изплашат, за да приеме примирие/ . С тази мощ, която дадоха на краля на нощта се променя историята/

# 112
п.п. Аха - Драконово  Стъкло.

Точно, че не ми се пише цялото по няколко пъти.

# 113
  • Варна
/ с леден дракон има ли надежда Церсей да я изплашат, за да приеме примирие/ . С тази мощ, която дадоха на краля на нощта се променя историята/
Церсей няма друг избор освен да приеме примирие. Тя сама си каза, че няма да отхвърли примирието.
 Въпреки, че разполага с войски е обречена заради драконите.

# 114
Церсей няма друг избор освен да приеме примирие. Тя сама си каза, че няма да отхвърли примирието.
 Въпреки, че разполага с войски е обречена заради драконите.

Да, каза че ще приеме примирие докато изчака удобен момент да им забие нож в гърба. Но когато врага има леден дракон? Макар това дори Денерис още не ги знае.

# 115
  • The point of no return
Мерси за новата тема!  bouquet

Вместо примирие, Дрогон да я изпепели и да се свърши!  Wink Grinning

Виз срещу Дрогон и Регал - хъм...мисля си, че Виз няма да може да надделее.

# 116
Мерси за новата тема!  bouquet

Вместо примирие, Дрогон да я изпепели и да се свърши!  Wink Grinning

Скрит текст:
Не се знае как ще им се отразява ледения пламък, за който се спойлна, че Виз бълва. ДиД като нищо ще спретнат нЕква простотия.

# 117
  • Варна
Докато се стигне дотам силите може да се изравнят.

# 118
Бран ще им каже,че Визерион е превърнат в бродник.Церсей е изтрещяла,въобще не я виждам фактор в 8 сезон.Джайм ако тръгне със силите на Ланистър,за да се присъедини към останалите,Церсей увисва.Даже очаквам Юрон да се гаври с нея,докато всичко живо е на Север.

И пак от Бран (вероятно и от Сам) ще разберат как може да бъде победен Нощния крал.Трябва да си влязат в роля.  Sunglasses

# 119
Запис, и отново адмирации за заглавието и корицата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт