GoT 29 - There is only one war that matters...

• 28 928
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Сидни
Сам развива клептомания, все пак сви и Гили ахахха
Иначе като изключим Сам, останалите са дожри бойци, може да даде меча на Хрътката ЛОЛ
Интересно ми е татко Тарли как не тръгна след Самбо да си търси меча, чак не е за вярване.
Няма как да не се усетят, че валирианската стомана убива ББ...или? newsm78

# 91
  • Варна
При мен е 127, нещо интересно,извън общия по- къс спойлер?
Скрит текст:
Като че ли в края изглежда, че Тормунд загива. Срутването на Вала е от неговата гледна точка.
Правя уговорка, че това е първоначален вариант на сценария, по време на снимките е имало промени.

И Да. Джон е Егон Таргариен!

# 92
Сега проверих и в 10 епизод на пети сезон Джон обяснява на Сам как е убил Друг и явно валирианската стомана помага. Така че Джон и Сам знаят.

# 93
Сега проверих и в 10 епизод на пети сезон Джон обяснява на Сам как е убил Друг и явно валирианската стомана помага. Така че Джон и Сам знаят.

Дали сценаристите знаят, че малко се оплитат понякога... Crazy

# 94
При мен е 127, нещо интересно,извън общия по- къс спойлер?
Скрит текст:
Като че ли в края изглежда, че Тормунд загива. Срутването на Вала е от неговата гледна точка.
Правя уговорка, че това е първоначален вариант на сценария, по време на снимките е имало промени.

И Да. Джон е Егон Таргариен!

Скрит текст:
Въх, леля и племенник.  Joy hahaha

# 95
Дрогон не е уцелен в крилото, защото си спомням , че обсъждахме тук, че най- логично е да се целят в крилата, но те не го направиха. Мисля че двата дракона бяха оцелени в една зона. Нямам време да търся снимки сега.
Скрит текст:
Как Джон ще е Егон значиииииии. Еййй, разочарованията нямат край този сезон. Да приемам ли, че Джон е Егон, защото няма претендиращ Егон, както в книгата? Представяте ли си каква глупоста двама Егоновци да има в книгата

# 96
  • Варна

Скрит текст:
Представяте ли си каква глупоста двама Егоновци да има в книгата

Скрит текст:
Те са трима в книгите. Егон Тарг от Елия, Егон Тарг от Лиана и Егон Блекфир (да не се окаже и той син на Регар от някоя Блекфир. Mr. Green)Аз в книгите бях сигурна, че ще е Егон, даже имам теория, че Регар е искал трима Егоновци.

# 97
  • Вестерос
Май обсъждахме,че и в книгата може да е така.

Хексе,Блекфир да не се окаже,че е "момичето" на Ашара хаха

# 98
Аз ли изтървам нещо или този сезон съвсем го оплетоха... Джон нали отиде да копае драконово стъкло. Защо след като знаят, че то убива другите, тръгнаха отвъд Вала без него?

# 99
Това и аз се чудя, но...мистерия...сигурно има много дълбоко обяснение, което ми убягва...

# 100
Аз ли изтървам нещо или този сезон съвсем го оплетоха... Джон нали отиде да копае драконово стъкло. Защо след като знаят, че то убива другите, тръгнаха отвъд Вала без него?

Имаха ДС, Джора товареше едни сандъци. После сам се биеше с 2 ками/висулки. Брадвата на Тормунд, в началото беше железна, после се трансформира в такава от ДС. Единствената им грешка е, че не взеха стрелци със стрели от ДС.

То явно не е достатъчно здраво да се направи меч от него, но кама и връх на стрела няма проблем.

# 101
  • Варна
ДС?

# 102
При тези орди и при желанието им да са тихи и бързи - стрелци нямаше да им свършат работа си мисля. Нали и храна трябва да се носи за тези допълнителни хора. Надяваха се да свършат набързо работата и да се изнесат, но не ги огря. За всичко е виновно врещящото зомби. Из англоезичните форуми обсъждат, че вресливецът общувал с другите мъртви, не били съвсем безмозъчни, ами си имали методи за комуникация.

# 103
  • Варна
Някъде бях чел, че  има 226 известни валириански остриета ... Ясно е, че убиват ББ и затова Сам открадна на тати меча ...
А за документа, който намери Джили какво сте говорили? Той ли ще определи Джон като Тарг? Егон е много по-добре от Джеерис....

# 104
Имаха ДС, Джора товареше едни сандъци. После сам се биеше с 2 ками/висулки. Брадвата на Тормунд, в началото беше железна, после се трансформира в такава от ДС. Единствената им грешка е, че не взеха стрелци със стрели от ДС.
То явно не е достатъчно здраво да се направи меч от него, но кама и връх на стрела няма проблем.
Ама за да се издялка до върхове на стрели  и/или остриета на ками  в достатъчно количество трябва опит и време. За седмица (най-много) това не става.
ДС - ДрагонСтоун може би?

п.п. Аха - Драконово  Стъкло.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 17:41 от Аниш

Общи условия

Активация на акаунт