GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 187
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Турските що ги броим въобще....

# 136
  • София
ахх, не ще падна  hahaha Joy
тия сефте ги чувам, какви мюфтета и акюректета, ще си изкълча езика
тия изобщо не трябва да се броят
визирам сериалите и филмите в този клуб (Филми и ТВ сериали), онзи романтичния клуб да не го гледаме изобщо.

значи претенденти са Здрач, Дневниците на вампира, Истинска кръв, Изгубени, Бягство от затвора, Живите мъртви, Под прикритие и Откраднат живот (все пак да уважим и родното).
Или каквото и да било друго, но без Акюрек, Кючек и пр. извращения, моля ви се.  Grinning bowuu

# 137
  • Варна
Чета в изтеклия сценарий, че първоначалната идея е била Бриен и Под също да се включат в похода зад вала. По-добре, че не са ги включили, щеше да стане бозаво.

И Джендри и Хрътката да си говорят за Аря.

# 138
Чета в изтеклия сценарий, че първоначалната идея е била Бриен и Под също да се включат в похода зад вала. По-добре, че не са ги включили, щеше да стане бозаво.

И Джендри и Хрътката да си говорят за Аря.

Хексе,на мен ми липсваше някоя друга репликата между Джон и Джендри за Аря.Просто да разменят две думи,както Джон и Тирион го направиха за Санса.Още като се запознаха можеше да бъде вмъкнато,за 15 секунди. Crossing Arms

# 139
Няма как да си говори Джон с Джендри за Аря, щото той не знае, че те се познават. Виж Джендри знае коя е тя. Но реши да говори за баща си.

# 140
  • София
Охх кога ще се се срещнат Джон и Аря, умирам за тази сцена  Sad Cry

# 141
Хакерите пуснаха откраднатия  сценарий на 7 сезон.
 7 епизод от 107 страница.

https://www.docdroid.net/iLrm48V/got-season-7-outline-042616.pdf

Документа беше изтрит! Къде мога да го видя?

Джон кой дракон милва?

# 142
  • Вестерос
Дрогон

# 143
За всичко е виновно врещящото зомби. Из англоезичните форуми обсъждат, че вресливецът общувал с другите мъртви, не били съвсем безмозъчни, ами си имали методи за комуникация.
това което аз четох е, че изцяло са управлявани от ББ, единствената им цел е да убиват. Нямат собствена воля. Не е ясно дали с времето се разпадат още повече или остават в това състояние в което са били съживени. Конете на ББ били също зомбита.
Във филма обаче го представиха по друго яче или мен така ми се стори. Когато Хрътката хвърли втория камък и зомбито го видя и тръгна все едно загря, че езерото е замръзнало и другите зомбита го последваха. Ама може и ББ да са им заповядали да тръгват

# 144
За всичко е виновно врещящото зомби. Из англоезичните форуми обсъждат, че вресливецът общувал с другите мъртви, не били съвсем безмозъчни, ами си имали методи за комуникация.
това което аз четох е, че изцяло са управлявани от ББ, единствената им цел е да убиват. Нямат собствена воля. Не е ясно дали с времето се разпадат още повече или остават в това състояние в което са били съживени. Конете на ББ били също зомбита.
Във филма обаче го представиха по друго яче или мен така ми се стори. Когато Хрътката хвърли втория камък и зомбито го видя и тръгна все едно загря, че езерото е замръзнало и другите зомбита го последваха. Ама може и ББ да са им заповядали да тръгват

То онова, че крещя да ги предупреди и тогава дойде ордата е ясно. Как както ги командват, онова като остана само знаеше какво да прави? Имат някъкво съзнание.  Този драконов камък в сърцето какво толкова прави не ни е ясно, няма и да стане вероятно. Защо всички горски чада да са мъртви? Не е ли опасно да имат оръжие от драконов камък, като всъщност той е превърнал нощния крал в това което е?

Всъщност това, което носи като символ Конщният крал не предсавлява ли острието от драконов камък който са забили в сърцето му? Само той го носи.
Скрит текст:

http://nerdist.com/bran-night-king-game-of-thrones-theory/
 Поствам теория, как свъщност трябва да убият Бран, за да спрат Нощният Крал и ми се струва доста достоверна.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 03:15 от adelinda

# 145
не мога да те разбера кое е останало само и какво е направило? Плененото зомби ли? То си кряскаше там щото беше овързано
За този знак четох статия, че е част от архитектурата на древна цивилизация. Уж една от дизайнеркитего изплямпала и после интервюто било свалено. Но пък КнН е бил от първите хора, а тези със знаците били още преди тях
Напоследък и аз си мисля да не се окажат те добрите, а чедата да са лошите.
За теорията, че Бран е КнН ми стана много интересно, не бях я чела( само тук се споменаваше, но не съм задълбочавала)
Феновете на теорията, че КнН е Бран( понеже бил се варгнал в този човек преди да го превърнат в КнН чедата) смятат промяната в облеклото на КнН( носи вече пола) като промяна в самия герой и сравняват как Джон сменил дрехите си още преди да го изберат за Краля на Севера.
И че Бран подлудил Ерис понеже не се бил варгнал както трябва в него и не можал да обясни точно за изгарянето на зомбитата и ББ и затова все крещял изгорете ги всички...освен това КнН имаше възможност да убие Джон, а не го стори и се спекулира, че има още някакви емоции и чувства. И може би Джон ще трябва да го убие с ножа който Бран даде на Аря.
Аз пък друго си помислих докато четох за тази теория. Може би някой да е знаел за Бран или дори той самия да е изпратил някой да го убие с този нож, но този някой се провали и сега пак са на стартова позиция

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 02:59 от Lino

# 146
Тази теория ми харесва Simple Smile В много отношения е логична, само вдигането на мъртвите не ми се връзва със способност на Бран ...

# 147
Знаем, че КнН е "направен" с драконово стъкло, пак то ги убива. Щом ги убива и създава едновременно, значи решаваща роля има заклинанието на ГЧ. До тук е ясно, че само КнН може с докосване да превръща живите в Други, а Другите могат да превръщат мъртвите в зомбита.
Трябва да има и някаква забравена история/легенда свързана с Валирия, нали това е древна и велика цивилизация, трябва да има причина валирианска стомана да убива и Другите и мъртвите.

На мен ще ми е тъпо, ако поредица от събития толкова назад във времето са резултат от врагване на Бран, например лудостта на Ерис, по-логично ми е лудостта му да е вследствие на инцеста, не е бил единствения такъв Таргариен, и Джофри беше психопат според мен по тази причина. То си е като руска рулетка, не знаеш дали ще е нормално дете, луд или слабоумен или психопат.

# 148
  • Варна
Зомбитата не са безмозъчни убийци, освен някаква форма на съзнание имат и остатъчна памет. Зомбито при езерото погледна камъка преди да тръгне, но най-вече знаем за това от зомбитата които опитаха да убият Командир Мормон в Касъл бляк.

# 149
В линка, който съм дала има под линкове, където е обяснено за валерианската стомана. Правена е от огън на дракон и магия. Пише и за религиите. За безликия Бог, който казва, валар моргулис- всеки мъж/човек трябва да умре и валар.... всеки мъж трябва да служи. За дърветата, за чадата, за всичко.  
Дядото от дървото преди Бран беше Таргериен нали?
П.п. Сега ми е доста по-ясно всичко като не съм чела книгите, иначе филма излиза че е само зрелище.

Общи условия

Активация на акаунт