GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 512
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Допълних си по-горе. Няма от къде да знаят Тирион, еле пък Визерис.

# 571
И хрониките на септона са били в Цитаделата. Едвали никой не ги е прочел. Абе пиша си тук, не е задължително да е така Simple Smile

# 572
  • Вестерос
В дневника му в Староград. Забравени измежду стотици. Най-много върховния септон само да знае.

# 573
Очаквах кутрето да се окаже някой от безликите или самия Джакен Х'гхар. Също така ако Санса му беше прерязала гърлото щеше да е по-добре.
Но седя и цяла сутрин пия си кафето и си мисля за Джон и Дани, и дали едно тяхно бебе няма да се окаже новия НК. Толкова магия има и в двамата че може да се получи какво ли не. Уж почнаха да се навързват нещата, ама не съвсем.
Относно сцената с вала,... дано в книгите падне по-хубаво

# 574
  • Вестерос
По-скоро е обещания принц, отколкото КН.

Много  се смях на това , не знам дали е показвано.

# 575
  • където ми харесва
Очаквах кутрето да се окаже някой от безликите или самия Джакен Х'гхар. Също така ако Санса му беше прерязала гърлото щеше да е по-добре.
Но седя и цяла сутрин пия си кафето и си мисля за Джон и Дани, и дали едно тяхно бебе няма да се окаже новия НК. Толкова магия има и в двамата че може да се получи какво ли не. Уж почнаха да се навързват нещата, ама не съвсем.
Относно сцената с вала,... дано в книгите падне по-хубаво
Според изтекли няколко варианта на сценария за осми сезон
Скрит текст:
Денерис ще роди дъщеря от Джон,която ще седне на Железния трон.

# 576
Я дайте сценария
Имало група за спойлери, но и нея не знам

# 577
  • Вестерос
Аз го бях качила, ама е фейк отвсякъде. Мелисандра май не се и споменаваше повече...

Групите във фб в момента са Две. Game of thrones forum spoilers welcomed, нещо такова се казваха, едната е Spoilers Welcomed, a другата с малки букви .

# 578
Това ми звучи твърде очаквано.

# 579
Чак пък да изтече сценарий преди да почнат да снимат, ми е съмнително

# 580
И все пак Тирион, Варис, Кутрето, каквито са клюкарки, не са разровили един от най-големите скандали на века? Тирион е бил запален по всичко за драконите, а от там лесно е можел да се поинтересува и от Таргариените и техните бракове и деца. Варис не знам къде е бил, но той знае мнооого много неща. И т.н.
Но пък са опазили тайната от Робърт, може и да не са знаели...нееее....той Робърт май доста неща пропусна Simple Smile
Доколкото си спомням, Варис не беше очарован от липсата на ентусиазъм като крал на Робърт Баратеон. Логично е да си подготви В-план за наследяването.

# 581
  • Вестерос
Варис се присламчи към Дани. Тук явно нищо няма да прави. Мълчи като пукал през повечето време. В книгите си е изиграл играта с фалшивия Егон Wink

# 582
Варис, Кутрето - съсипани като образи. Тирион също, макар че това го започна още Мартин с последната книга.

# 583
Голяма романтика в отношенията Лиана/Регар, чак рисунки...

Аз все си мисля за Елиа, най-големият страдалец във Вестерос. Родена с лошо здраве, отиват да я предложат за жена на Джайм - Джайм бил твърде добър за нея, предлагат изрода Тирион в замяна. Жени се за Регар - той я унижава публично, като дори на турнир избира Лиана за кралица на красотата. С риск за живота си ражда две деца - мъжът ѝ я зарязва заради друга. Накрая става свидетел на смъртта на децата си, изнасилват я и я убиват.

И на фона на това историята между Регар и Лиана се изкарва като някаква романтична история. Двама егоисти, които нищо не ги спира, а заради глупостта им започва война. За мен остава въпросът - защо Лиана тъй и не намира време да пусне на семейството си и на Робърт по един смс Simple Smile, че не е отвлечена от Регар, а че просто отива доброволно да спи с женен мъж? Thinking Ех, тази обич, която помита тронове.

Аз вярвам на Баристан.Свидетел е от първа ръка и справедлив човек.
“Princess Elia was a good woman, Your Grace. She was kind and clever, with a gentle heart and a sweet wit. I know the prince was very fond of her.   ”

Освен това предполагам,че Бриндън Ривърс е манипулирал Регар - точно Лияна е трябвало да е майка на Джон заради Старкската кръв (огън+лед).И Елия е била наясно с пророчеството,не е можела да ражда повече.(Баристан: It is not for such as me to say what might have been in your brother’s heart, Your Grace. The Princess Elia was a good and gracious lady, though her health was ever delicate.)
Фактът,че Лияна е в Дорн,би трябвало да означава,че Елия подкрепя съпруга си.В сериала не знам защо решиха да им анулират брака,при положние,че за Таргариените не е прецедент полигамията.Какво се случва с Егон и Ренис,какъв статут придобиват след анулиране на брака на родителите им.Недомислица голяма.

Ерис прецаква всичко с жестокото убийство на Рикард Старк и Брандън,а после призоваването на Джон Арин да му предаде Робърт и Нед.Ако беше нормален човек,щеше да успокои баща и син,да изчакат да се свърже с Регар и да се изясни ситуацията.

А Джайм е измъчван от угризения,че не е могъл да защити Елия и децата.Мисля,че въобще не допускал,че Тивин би стигнал до такива крайности.Четох теория,че ще подкрепи Джон,когато научи чий син и така да изпълни поне част от клетвата си като член на Кралската гвардия (това за книгите де,в сериала вече знаем ,че ще се присъедини към каузата на Джон и Денерис.)

# 584
Много интересно, irena681, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт