GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Ще гледам пак по-късно, но на мен ми се стори, че където направиха пробив във Вала и мина армията нямаше късове. Имаше напълно равни пътеки, по които вървяха. А това е невъзможно, като го разрушават ще стане една голяма непрекъсната много широка купчина. Освен ако не е минала бригада преди това да им разчисти пътеки Grinning няма как да минат така...
А коооолко бавно се движааат, все едно са на разходка Grinning

# 556
  • Сидни
Да, но за сметка на това Визерион е като Спииди Гонзалез...комета  Joy

# 557
А коооолко бавно се движааат, все едно са на разходка Grinning

Ами нямат избор, нали трябва да изчакат 2 месеца Денерис да узнае, че е бременна... Crossing Arms Ако търчат със скоростта на изненадата от сандъка, ще стигнат до нея още преди втория сексуален акт. Whistling

# 558
оле, оле....плача от смях вече Simple Smile

# 559
  • Вестерос
Срути се и паднаха в Тясно море големи късове.

# 560
оле, оле....плача от смях вече Simple Smile
не си сама, не си сама Grinning Grinning Grinning

Тифани, това е сериал и много пъти съм казвала че не може да се търси идеална реалистичност, но е напълно невъзможно да паднат всичките късове в морето и да останат чисти пътеки, статиката им куца здраво
Скрит текст:
(trust me, I know Grinning работя в строителството Wink )

# 561
  • Вестерос
Казах го по повод, че не е разтопен.

# 562
За мен анулацията е логична само ако Регар е решил Егон и дъщеря му да не са наследници, а само детето от Лиана. Иначе е излишна , защото са многоженци.

Все още твърдя, както писах 2 пъти, че Санса загря след последния разговор с Кутрето  и предните неща не са били сценки. Тогава е говорила с Аря и Бран и са се изяснили и са решили да направят цирка.  Смешно е да са сценки, особено като бяха в покоите на Аря и Кутрето беше на майната си.
За мен е пълна смешка, че Бран като каже "видях" и никой не го подлага на съмнение. Един-два пъти съобщи на разни хора, неща които могат да се научат, чрез добри шпиони - за съпоставка Варис непрекъснато узнаавше разни неща, когато наглед човек си мисли, че е сам. редно бе да подложат на страхотна проверка уменията му, но кой знаеше защо нико не го прави - Бран информира Джон, че е в зимен хребет и е видял КнН - той му вярва. съобща на дани - тя му вярва. Бран съобщава че е видял Кутрето да участва в поръчителството в смъртта му - всички му вярват. Е, не е истина.

Още по-несериозно е, че Тирион на два пъти бе обвинен и поиска съд с двубой, церсей поиска съд с двубой, Кутрето обаче не поиска съд с двубой, а се остави да го екзекутират.

# 563
  • Разпиляна във въображението
https://www.youtube.com/watch?v=4QMQOJTYRBU - ето, тук се вижда ясно. А драконът просто трябва да е избълвал една струя и да разчисти пътека. Но отстрани се вижда срутването, както и че се спускат безредно.

# 564
  • Вестерос
Айде Джон да му повярва, но все пак.. Пестят време и та така Grinning

# 565
Джони, за всички Бран току що е дошъл на юг от Вала, т.е. като каже "видях КнН че отива към Eastwatch" те могат да приемат че го е видял когато в бил на север от Вала. Иначе Бран доказа на Санса че вижда разни неща, на Аря няма какво да и доказва - тя не е боса в света на магията. А Сам видя с очите си как Бран се варгва, какво има да му доказва не него, ясно е защо Сам ще му вярва че вижда разни неща. За сега Бран не е имал разговори за виденията си с други хора, така че поне тук всичко се връзва в сериала...

https://www.youtube.com/watch?v=4QMQOJTYRBU - ето, тук се вижда ясно. А драконът просто трябва да е избълвал една струя и да разчисти пътека. Но отстрани се вижда срутването, както и че се спускат безредно.
И под разрушеното и изчистеното със струя от дракона (нещо което е невъзможно, но да речем че е духнал и разчистил пътека колкото са две магистрали) - чиста равна снежна пътека Grinning Grinning Grinning все едно никога отгоре не е имало стена... която трябва да е имала дооооооста дълбоки и широки основи. Тотална излагация е начинът по който показаха падналия Вал. Такава нелепица чак не вярвах да направят.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 12:18 от purpletka

# 566
Аз мисля, че няма начин Визрис, а защо не вече и Тирион да знаят за сватбата на Регар и Лиана. Не знаят може би за Джон/Егон, но мисля е въпрос на време да им светне.

# 567
  • Вестерос
?? Визерис е детенце, колко години имаха разлика с Дани 5-6-7? Дани е по-малка от Джон. + че Визерис е  при Ерис тогава или вече е изпратен с майка си на ДК.
Тирион също е тийн и се намира на Скалата, най-вероятно с Церсейката.

Регар и Лиана се женят тайно, сами, пред септон. А и цялото кралство знае, че Регар е отвлякъл Лиана.

# 568
?? Визерис е детенце, при Ерис е тогава или вече е изпратен с майка си на ДК.
Тирион също е тийн и се намира на Скалата.

Регар и Лиана се женят тайно, сами, пред септон.

Нямах предвид да е научил тогава на момента, а в последствие.

# 569
И все пак Тирион, Варис, Кутрето, каквито са клюкарки, не са разровили един от най-големите скандали на века? Тирион е бил запален по всичко за драконите, а от там лесно е можел да се поинтересува и от Таргариените и техните бракове и деца. Варис не знам къде е бил, но той знае мнооого много неща. И т.н.
Но пък са опазили тайната от Робърт, може и да не са знаели...нееее....той Робърт май доста неща пропусна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт