GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 522
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Варна
Скрит текст:
Доста сте изписали, едва смогвам. Извинете ако някъде нечий пост към мен съм оставила без коментар или реплика.
Мед ми потече върху сърчицето при развръзката Аря - Санса. Припознах себе си някак си, припознах и моята сестра, чиито две дъщери съм повивала с толкова любов и отдаденост. Грахчетата белех едно по едно докато готвих зеленчуковите им пюренца, ей... никоя холивудска звезда не може да се похвали с по-добре изгладена рокля както с гордост можеха да се хвалят племенниците ми с перфектно изгладените си ританки. И всичко правех от любов и с желание. Сестра ми е мачкала, превъзхождала като по-голяма, но не я намразих и ще си остане моето какче въпреки моментите, в които и се репчех, та дори мама и тате манипулирах само и само да си извоювам своето. Нищо между нас не може да застане. Кръвта вода не става.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 16:37 от Spirit Crusher

# 407
  • Варна
Може би косите на всички Тарги се носят еднакво??
А само туй остана , по модата от преди 300 години. Ей го на Регар:
Скрит текст:
Очевидно на кого се е метнал Джон толкова brooding

И да измрънкам, че все още не съм гледала серията и няма да мога да я гледам до утре вечер. Sad .

# 408
  • Вестерос
Еми освен по тази причина Тирион да защити някак си Ц

Амчи по-убав е от този дето са го турнали за Регар Satisfied hahaha Кит е гледал тази печална физиономия и е тренирал своята Sweat Smile

# 409
  • Варна
Хексе, прости. Както винаги не мрънкаш, а просто си казваш деликатно. Свих си поста в скрит текст, съдържа все пак препратки някакви, дано по-малко хора са го прочели.

# 410
Фенско обяснение за Егоните:

Скрит текст:
В английски форум четох, че към момента, в който Лиана кръщава Джон/Егон, другият Егон,
 син на Регар и Елиа, вече е мъртъв, и тя знае това. Хронологията била така:

Битка при Тризъбеца - Регар е убит -> Ланистърите обръщат плаща, Джайм убива Ерис -> Планината убива Елиа, убиват децата ѝ -> Нед се появява в КЧ -> Робърт в КЧ -> Нед отива в Storm's End -> войната свършва, Робърт е обявен за крал -> Нед се появява да вземе Джон/Егон от Tower of Joy

# 411
Добре де, ама какво стана с всички останали домове на картата.
Реално във сериала сякаш има само Север, Ланистър, Грейджой и нищо друго!
ОК, Аря уби Фрейовците...ама цялата им армия? Ами Речните земи, Юрон ликвидира цялата армия на Дорн? Джейми всичките около Планински Рай? Да не казвам в книгите колко малки домчета има и т.н. Супер тъпотия
Eдмур Тъли е жив, може да продължи рода си, Сладкия Робин е жив , може да продължи рода си. Grinning

Kak да нямат общо Джон и Дани-Тарги са Wink

Ирена и аз така мисля за Санса и Аря.

Съгласна съм Диаволо- изцяло каквото публиката искаше, плоско, мащабно, с ефекти и любов.

Джендри къде изчезна пак, сигурно си плава с кораба... А беше толкова за битка готов Grinning

Аз бях писала, че има инфо за септември 2018 или направо 2019.

виждам че трябва да обяснявам елемнтарни неща, които съм говорил един милион пъти.
Джон и Дани, няман нищо общ като характери. Наистина ли трябва да го казвам, след като съм го казвал толкоз пъти (включително и в предната ни тема)?
Да, Тарги са но Джон
Скрит текст:
има съзнанието на Старк - и да му кажат, че че Тарг, най-много да каже "А, така ли?....Я виж ти!" за него няма да се промени факта, че той е Старк по душа, ако ще всички да го признаят за Тарг и да се ожени за Дани- на всяка втора крачка цитира Нед.
Дори и Церсей вижда в него повторение на Нед Старк -
Скрит текст:
"Нямата да поварвам на вашата дума....но Ако Лорд Старк ми се закълне ще повярвам." Старките не се отмятат от думите си - тежък урок, който Церсей научи от Нед Старк. Ако Джон вече не бе дал дума на Дани, той сега щеше да  даде дума на Ц. и щеше да я спази, дори да му коства живота.
в този смисъл, за мен
Скрит текст:
една връзка между Джон и дани е нещо абсурдно, защото те не се приличат вътрешно, тя не харесва мъже като него, той жени като нея, нямат еднакви каузи (тя желае освобождение от робството, на него не му пука за робите, а Севера за нея е нещо абстрактно)
наистина ли трябва да се обясняват тези неща???

# 412
  • Варна
Фенско обяснение за Егоните:

Скрит текст:
В английски форум четох, че към момента, в който Лиана кръщава Джон/Егон, другият Егон,
 син на Регар и Елиа, вече е мъртъв, и тя знае това. Хронологията била така:

Битка при Тризъбеца - Регар е убит -> Ланистърите обръщат плаща, Джайм убива Ерис -> Планината убива Елиа, убиват децата ѝ -> Нед се появява в КЧ -> Робърт в КЧ -> Нед отива в Storm's End -> войната свършва, Робърт е обявен за крал -> Нед се появява да вземе Джон/Егон от Tower of Joy
Именно заради тази хронология е малко вероятно.
Регар умира преди сина си от Елия. Дори Лиана да го знае, би било странно решение от нейна страна веднага да кръсти другия му син със същото име. Защо?

# 413
Именно заради тази хронология е малко вероятно.
Регар умира преди сина си от Елия. Дори Лиана да го знае, би било странно решение от нейна страна веднага да кръсти другия му син със същото име. Защо?

Скрит текст:
Позовават се на някакво предсказание, което знаел Регар. За предсказан син Егон, който щял да е голямата работа... Аз лично не си спомням, но е възможно да има такова нещо в книгата. Та един вид Лиана е наясно с това предсказание и споделя идеите на Регар, който бил обсебен от това пророчество.

# 414
Щото какво да измисли, примерно, разчувствувала се е , умираща родилка, а и да разчуства брат си и да го накара да вземе детето...тъпо обяснение, но сигурно някакво такова ще ни дадат Simple Smile
Винаги ми е било интересно Нед как прави 5 деца на Кат, уж са много близки, а никога не й казва истината. И защо все пак остави Джон да иде на Вала. Какви ли чувства е изпитвал към Джон...

# 415
ОК, Аря уби Фрейовците...ама цялата им армия? Ами Речните земи, Юрон ликвидира цялата армия на Дорн? Джейми всичките около Планински Рай? Да не казвам в книгите колко малки домчета има и т.н. Супер тъпотия
Eдмур Тъли е жив, може да продължи рода си, Сладкия Робин е жив , може да продължи рода си. Grinning

тиф, не става дума за един или дав рода, а че изтриха цели родове от картата на Вестерос с едно духване. а конкретно в случая. Сладкия Робин е жив, но е дете, Едмур тъли е жив, но е пленник-.
Скрит текст:
Аря изби всички Фрей с една едничка отрова - това предполага че е избила над 5000 души, а само Рослин остана жива. чудно как никой не се е измъкнал жив. Никой ли не е бил в друго помещение освен в голямата зала. например - на пост?
Дани изкла почти цялата войска на Ланистърите с едно духване на дракона-
Ланистърите -  за пет минути не оставиха жив Тирел. От  родът Тарли остана само Сам.
Дорнците -един жив не остана. Пустеят земят им. Дейн, Айрън Ууд - все едно че ги няма. Стари и прославени родове.

# 416
Щото какво да измисли, примерно, разчувствувала се е , умираща родилка, а и да разчуства брат си и да го накара да вземе детето...тъпо обяснение, но сигурно някакво такова ще ни дадат Simple Smile
Винаги ми е било интересно Нед как прави 5 деца на Кат, уж са много близки, а никога не й казва истината. И защо все пак остави Джон да иде на Вала. Какви ли чувства е изпитвал към Джон...
това и на мен ми е било много тъпо винаги. Хайде в началото не са си били близки.....ама като се е родил Роб, че и Санса , спокойно е можел да й каже истината "под секрет". не казвам, че Кейт щеше да стане  кой-знае колко по-добра към Джон, пак щеше да я е страх, той да не измести Роб, но поне щеше да знае че Нед не е спал с друга жена, и щеше да има малко по-малко видима неприязън от нейна страна към него.
Иначе Нед нямаше друг вариант - бе мислил да остави по една цитадела на всеки един от синовете си (включително и на Джон), но като довтаса Робърт с Варис, кутрето, Церсей работата стана дебела. Джон умишлено прати на Вала Джон, колкото и да му бе тежко, за да положи клетва, че няма да носи корона и това да бъде неговият "хартиен щит"

# 417
  • Вестерос

Kak да нямат общо Джон и Дани-Тарги са Wink

Ирена и аз така мисля за Санса и Аря.

Съгласна съм Диаволо- изцяло каквото публиката искаше, плоско, мащабно, с ефекти и любов.

Джендри къде изчезна пак, сигурно си плава с кораба... А беше толкова за битка готов Grinning

Аз бях писала, че има инфо за септември 2018 или направо 2019.

виждам че трябва да обяснявам елемнтарни неща, които съм говорил един милион пъти.
Джон и Дани, няман нищо общ като характери. Наистина ли трябва да го казвам, след като съм го казвал толкоз пъти (включително и в предната ни тема)?
Да, Тарги са но Джон
Скрит текст:
има съзнанието на Старк - и да му кажат, че че Тарг, най-много да каже "А, така ли?....Я виж ти!" за него няма да се промени факта, че той е Старк по душа, ако ще всички да го признаят за Тарг и да се ожени за Дани- на всяка втора крачка цитира Нед.
Дори и Церсей вижда в него повторение на Нед Старк -
Скрит текст:
"Нямата да поварвам на вашата дума....но Ако Лорд Старк ми се закълне ще повярвам." Старките не се отмятат от думите си - тежък урок, който Церсей научи от Нед Старк. Ако Джон вече не бе дал дума на Дани, той сега щеше да  даде дума на Ц. и щеше да я спази, дори да му коства живота.
в този смисъл, за мен
Скрит текст:
една връзка между Джон и дани е нещо абсурдно, защото те не се приличат вътрешно, тя не харесва мъже като него, той жени като нея, нямат еднакви каузи (тя желае освобождение от робството, на него не му пука за робите, а Севера за нея е нещо абстрактно)
наистина ли трябва да се обясняват тези неща???
Не, защото се БАЗИКАХ JoyJoy Затова е и намигването , уф че си и ти

# 418
  • София
Какви ли чувства е изпитвал към Джон...

Е, как какви, бащински. Дори само, че е син на сестра му. Simple Smile Нед винаги е обичал и приемал Джон за свой, за разлика от злобната Кат.
Нед дори Теон отгледа като свое дете, какво остава за Джон.

# 419
  • Вестерос
това и на мен ми е било много тъпо винаги. Хайде в началото не са си били близки.....ама като се е родил Роб, че и Санса , спокойно е можел да й каже истината "под секрет". не казвам, че Кейт щеше да стане  кой-знае колко по-добра към Джон, пак щеше да я е страх, той да не измести Роб, но поне щеше да знае че Нед не е спал с друга жена, и щеше да има малко по-малко видима неприязън от нейна страна към него.
Иначе Нед нямаше друг вариант - бе мислил да остави по една цитадела на всеки един от синовете си (включително и на Джон), но като довтаса Робърт с Варис, кутрето, Церсей работата стана дебела. Джон умишлено прати на Вала Джон, колкото и да му бе тежко, за да положи клетва, че няма да носи корона и това да бъде неговият "хартиен щит"
Нали е обещал на Лиана, принципния Нед Grinning И разрешава на престолонаследника да се шматка на Вала Grinning

За Регар и пророчеството доста пъти сме го дъвкали и тук, включително в предната тема.

Общи условия

Активация на акаунт