GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 514
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
За да се запази истината за произхода на Джон е жизнено важно Кейтлин видимо да го мрази. Познавайки Кейтлин всеки би намерил за подозрително ако приеме копелето на Нед в дома си на драго сърце. Ако го мрази никой не би се съмнявал че е син на Нед.

# 421
АМи не знам кой какво е разбрал?
напоследък съм удивен, хората  пречупват през разни призми казаното, и вече не съм сигурен, кое е шега.
Бъди Дзен, Тиф, бъди Дзен hahaha

Коронис, не искам да се заяждам за превода на Песен за огън и лед, но на места имаш Зимен Хребет, На места Дредфорт(крепостта на Ужаса) или Редфорт (червена крепост), на Места Слънчево копие, на места - Айрън Уууд –(железните дървета), на места Кралски Чертог и Червената вилка, на Места - Харънхъл,  вместо Замъкът на Черния Харън...неприятно е, че няма стандартизация.

# 422
  • София
Да, има несходства в характерите им, но пък от друга страна, Денерис винаги се е влюбвала в дръзки, смели и решителни мъже, отстояващи своето (е и хубави). Джон отговаря на всичко това. А ''подгъна коляно'' когато той си реши, а не когато тя поиска от него (тя даже бе изненадана от това), така че още повече и се издигна в очите. Ако един мъж даде на една жена веднага това което тя иска от него, според мен мъжът малко или много олеква... Wink
Също така поне в тази си част и Кит и Емилия добре го играят, като влюбени. Гледам много филми и сериали и лично според мен им се получава.

# 423
За да се запази истината за произхода на Джон е жизнено важно Кейтлин видимо да го мрази. Познавайки Кейтлин всеки би намерил за подозрително ако приеме копелето на Нед в дома си на драго сърце. Ако го мрази никой не би се съмнявал че е син на Нед.
Не Става въпрос да го приема "на драго сърце". Можеше да не му излива злобата си и пак да не е толкова съмнително. щяха да кажат, че е добра душа, и че го приема заради Нед.. да не говорим, че тя би могла пред външни хора да се преструва, но като са сами да се държи по-мило с него. За мен е грешка, че Нед не й се е доверил.

# 424
То на фона на другите нелепици, тяхната любов не седи толкова зле Simple Smile

# 425
Да, има несходства в характерите им, но пък от друга страна, Денерис винаги се е влюбвала в дръзки, смели и решителни мъже, отстояващи своето (е и хубави). Джон отговаря на всичко това. А ''подгъна коляно'' когато той си реши, а не когато тя поиска от него (тя даже бе изненадана от това), така че още повече и се издигна в очите. Ако един мъж даде на една жена веднага това което тя иска от него, според мен мъжът малко или много олеква... Wink
Също така поне в тази си част и Кит и Емилия добре го играят, като влюбени. Гледам много филми и сериали и лично според мен им се получава.
Джон  изобощ не  отговаря на това. Дани се е влюбвала винаги в завоеватели - Дрого и Даарио. Да се окъпят в кръв, да изебат сто жени, да се смеят гръмогласно.... тя би харесала и книжният Виктарион, а ако тя живееше в друго време  и при други обстоятелстви- и Робърт Баратеон. Джон далеч не отговаря на неяният вкуса- мрачен, студен, затворен,  праволинеен, с някакви свои представи за чест, повече е съдия отколкото - завоевател. (ама нейсе Д и Д са решили, че трябав да има свалка)*
Джора също не й е по вкуса, той път има криво разбиране за романтика и е тип "селски ерген"

И на Джон Дани не би трябвало да му допада -  книжният Джон  си пад по мъжкарани - ИГрит, Вал...
За мен пък тяхната любов е като латино-серил.  -пърхане с мигли,  разни реплики "аз много ви уважавам ...колко ми е мъчно за децата ми.... искрено ти съчувствам...." дрън--дрън.
Ако говорим за хубави любовни сцени бих предпочел " сериала "Царство", където аристократичниет особи са на висотата на положението си.
*Все едно да бе спала с  с Баристан

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 17:16 от Джон Сняг

# 426
  • Вестерос
И за мен добре го изиграха, от самата им среща до края имаше надграждане. Получи им се. По принцип аз винаги съм ги шипвала, знаете, както и Бриен с Джейми Grinning

Дзен съм си Джони Simple Smile Така ми е най-добре, особено след безсмислените разговори по адрес на Санса и сие

# 427
И за мен добре го изиграха, от самата им среща до края имаше надграждане. Получи им се. По принцип аз винаги съм ги шипвала, знаете, както и Бриен с Джейми Grinning

Дзен съм си Джони Simple Smile Така ми е най-добре, особено след безсмислените разговори по адрес на Санса и сие
за бесмислените разговори по адрес на Санса няма да говорим.... Аз след тях, вече не разбирам кой се бъзика, не мога да повярвам, че има хора, които не вдяват елементарни неща...както и да е....
за Бриен и Джайм няма да се разерем с теб Тиф - в сериала аз се надявах да се съберат Тормунд и Бриен или в най-лошия случай - Хрътката и Бриен. В  книгите се надявам Бриен да умре.
 Джайм откровено ме дразни и в книгите и в серила. в книгите изведнъж стана голяма праведник, а в серила ме дразни че а такъв тъпанар, и продължава да играе по свирката на Ц. Искам по-голямо изкупление за него, да го боли много. не може всеки да нарушава клетви когато му скимне, а Джайм не е нарушил една или две клетви.

*Тиф, това  с Дзен също беше бъзик.
Скрит текст:
има една сцена в Батман завинаги  -Батман казва на Жената котка - "Целувка под  любовния имел.   Билето може да е смъртоносно"...  А тя - "целувката може да е по-смъртоносна, ако поискаш." по-късно те танцуват (без маски) на бала и си разменят репликите..... селина Кайл -  "Биле под любовния имел - то може да е смъртносно".... Брус Уейн ...целувката може да е по-смъртносна ако поискаш" hahaha.....

сега разбра ли защо ти върнах шегата за Дзен, с разменените реплики.  hahaha и ниеобичаем шегичките.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 17:29 от Джон Сняг

# 428
  • Варна
за бесмислените разговори по адрес на Санса няма да говорим.... Аз след тях, вече не разбирам кой се бъзика, не мога да повярвам, че има хора, които не вдяват елементарни неща...както и да е.
за Бриен и Джайм няма да се разерем с теб Тиф - в сериала аз се надявах да се съберат Тормунд и Бриен или в най-лошия случай - Хрътката и Бриен. В  книгите се надявам Бриен да умре.
Тц, Хрътката е за Санса, той си пада по възпитани лейдита, Бриен въобще не му е таргет.
И аз мисля, че ще има романс Бриен -Джайм, може и платоничен да е, но определено ще има чувства там.
Бриен - Тормунд - ако ДиД решат да правят фенсервис, но пак не ми се вярва, виж поне смешки може да има на тая тема.

# 429
  • Вестерос
Не давам аз да я обезчести Тормунд, тя си е девицата на Тарт и ще умре в битка като истински войн и девствена, въпреки желанието ми да е с Джейми Simple Smile

# 430
за бесмислените разговори по адрес на Санса няма да говорим.... Аз след тях, вече не разбирам кой се бъзика, не мога да повярвам, че има хора, които не вдяват елементарни неща...както и да е.
Тц, Хрътката е за Санса, той си пада по възпитани лейдита, Бриен въобще не му е таргет.
И аз мисля, че ще има романс Бриен -Джайм, може и платоничен да е, но определено ще има чувства там.
Бриен - Тормунд - ако ДиД решат да правят фенсервис, но пак не ми се вярва, виж поне смешки може да има на тая тема.

Сандор за мен е само като "резервен" вариант. То аз не съм голям фен и на Бриен (прежалвам я с лека ръка), но  си мисля, че е хубаво да се намери жена достойна за Тормунд.
Тормунд не страда от предрасъдъциет на южняциете, че една жена не може да върти меч/брадва, Бриен е достатъчно яка и висока за него, а на север разбиранията са красота са други и нейният мъжкарски вид няма да му пречи, нито пък ще се отнася с нея надуто като Рандил тарли да речем.
И за Бриен ще е добре да намери мъж, който да я приема такава каквато е, и да не се превзема. А и Тормунд има много бисерни лафове. заслужава повече екранно време

Лошото е, че тормунд.
Скрит текст:
..беше на Вала, като се срути и шанса да е оцелял е много малък

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 17:37 от Джон Сняг

# 431
Бриен е дама въпреки външността, как я виждате с човек, който я сваля с прелъстително глозгане на кокал. Mr. Green

# 432
  • Варна
Бриен е дама въпреки външността, как я виждате с човек, който я сваля с прелъстително глозгане на кокал. Mr. Green
Не е точно дама, защото доста задници е сритала, но все пак си пада по Ренли и Джайм.. това съвсем не е в полза на Тормунд.

# 433
да е дама - не е баш дама. Не спазва някакъв етикет. Не прави поклони, не рецитира възвишено поезия, не ухае на цветя. нито един рицар или лорд не би я признал нито за дама, нито за рицар, а за някакво извращение на природата, за гавра, като Тирион. Само отвъд Вала биха я приели за нормална, защото не им пука за тези неща.
Ренли беше някакво изключение - и то защото й обръщаше внимание.
по  Джайм си пада, защото е рицар и велик войн. и защото спрямо нея се държеше благородно. Ама то и тормунд е велик войн. А Бриен няма чак такива маниери, че да се заглежда по маниерите на мъжете.

# 434
Бриен както нямаше мъж като за нея, така сега не знае накъде да гледа Joy
Книжната Бриен не ме беше впечатлила с нищо. Но във филма много я харесах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт