GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 506
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Джони, язък ти за никнейма и аватара, че искаш такъв край. Ако някой случайно попадне в темата и те прочете, просто няма да повярва.  Wink

# 451
Няма да е гаден края, все пак чичо се е произнесъл. Колкото и да е различен сериала, все пак е по негова идея. Не мога да си преставя финал, в който Нощния страж няма да бъде завинаги отменен, а това би означавала пълна победа над ББ. Иначе какъв е смисъла на заниманието? Гавра със зрителя, общо взето.
Аз поне бих била нещастна. Все едно ми е кой седи на трона, искам да се разреши въпроса с Вала.

# 452
  • Варна
Че какво му е на Вала? Добра алтернатива на смъртното наказание. Пък и нека си има диваци зад Вала, аз ги харесвам.

# 453
Освен КН вече съм фен и на Бран. Делови хора са си.

# 454
  • Вестерос
Скрит текст:
Тиф, защоооо? Не мисля, че имахме нужда да виждаме д.... на Джони. Аз през цялото време си представях как Бран ги наблюдава и изглеждаше още по- гадно. Но пък ще си имаме бебе Таргариенче, йеее:laughing: и Тирион ще го гледа накрая. Тази забавна теория много ми допадна. Знам че е измишльотина, не ме нападайте Simple Smile

Да му се порадваме, аз даже съм и писала, че ще кача снимка Grinning Лошо дупе ли има? Thinking

Ама Бран не ги гледа , той гледа миналото, офф бе Джонка, как може да мислиш, че Бран ги гледа точно в този момент. Ти и за Тирион писа, че ги гледал...

Макрон и жена му не са роднини. Мартин им е казал края.

# 455
Джони, язък ти за никнейма и аватара, че искаш такъв край. Ако някой случайно попадне в темата и те прочете, просто няма да повярва.  Wink
Значи когато чпрочетох " Танца" през 2011 (откогато влизам  в този форум) моята концепция бе че един от двамата Джон или Станис*- ще стане Кралят на Нощтта, ще превземе Вестерос и ще седне на ЖТ. Така че Ника си ми е редовен. Винаги съм искал много психарски край.

*В краен, ама в много краен случай си представях, че Бенджен ще е новият КнН

# 456
"Maybe it really is all cocks in the end."

# 457
  • Вестерос
Не ви ли е странно, че на Теон му махнаха оная работа, но приспособленията другите не му ги е махал Рамзи, а все едно нищо не му стана...

# 458
Скрит текст:
Тиф, защоооо? Не мисля, че имахме нужда да виждаме д.... на Джони. Аз през цялото време си представях как Бран ги наблюдава и изглеждаше още по- гадно. Но пък ще си имаме бебе Таргариенче, йеее:laughing: и Тирион ще го гледа накрая. Тази забавна теория много ми допадна. Знам че е измишльотина, не ме нападайте Simple Smile

Да му се порадваме, аз даже съм и писала, че ще кача снимка Grinning Лошо дупе ли има? Thinking

Ама Бран не ги гледа , той гледа миналото, офф бе Джонка, как може да мислиш, че Бран ги гледа точно в този момент. Ти и за Тирион писа, че ги гледал...

Бран не гледа само миналото  -той гледа всичко свързано с Джон. минало настояще, бъдеще. В случая се пренесе  "фокуса си" от Нед и Лияна върху Джон и Дани докато правеха любов.
Тирион пък видя Джон да влиза в покоите на Дани и вратата да се затваря. То не е нужно да си умник, за да се сетиш какво става.
еми лошо дупе има, ама да беше само дупето. Въобще няма мускули, ако го сравниш с един актьор като Робърт Редфорд, който и на 70 години е по-мускулест от него на половината му години.

# 459
Ако Церсей все пак остане на трона, пак ще почне играта с пълна сила, защото няма деца
Евентуално би отпаднала опасността от бродниците
Сетих се възможен край в тази насока. Нашите хора се жертват- Джайм, Дани, Джон и прочие, за да вдигнат пак Вала. Церсей на трона. Около нея Вариант, Тирион, Санса и т.н. съветват и дебнат да измъкнат трона и всичко се завърта...

# 460
  • София
Аз честно казано не знам какъв финал искам.
Със сигурност не крайно захаросан или крайно лош.
Нещо по средата, но то тази среда е много относително понятие...
Пука ми за страшно много герои, най-вече в книгите, но и в сериала дори.
Значи на всяка цена искам Аря да оцелее. Старк да има в зимен хребет, без значение кой, за предпочитане Сансита. Да няма железен трон, Вестерос да се прероди от разрухата и опустошението, да се смени самия строй на управление.
Навремето като четях книгите точно така си го представях, да скъсат с феодалния строй, да победят Другите, но с огромни и свидни жертви и накрая чадата и хората да се върнат към миналото, но с поглед в бъдещето.
Но всичко това няма да се случи в сериала. Почти сигурно ще има железен трон (американците това искат), а има ли, значи някой трябва да седне и да управлява. Пита се кой? Ами мисля, че всички знаем отговора. Дани + Джон. Само Дани. Само Джон. Или детето им с ръка Тирион или Варис, като почти сигурно няма да е Варис. Варис очаквам да пукне, защото и неговия образ съсипаха.
Не ми се ще Денерис или Джон да умрат, но почти сигурно единия от тях е пътник. Въпросът е кой, а дали няма и двамата, това ще е хард вариант, не го изключвам, но е малко вероятен.
Не вярвам някой друг Старк да умре, достатъчно измряха.
Церсей и Джайм ще умрат, но и там въпросът е кой, как и защо.
Теории много.

Мен за друго ме е яд. В сериала вече няма вълчища, няма и варгване (това с Бран не го броя), опропасти се едно от най-обсъжданите неща - тримата драконови ездачи ; къде остана Азор Ахаи и пр. Мелисандра я пратиха в девета глуха. Няма ги големите задкулисни игри и предателства. Затриха се огромни родове и земи. Има твърде много обединяващи герои и събития.
Имаше дори момент в който искрено вярвах, че всъщност хората са голямото зло за Вестерос и КнН прави здравословна чистка, все пак и той е бил човек, създаден с ясна цел от чадата.
Иска ми се да има нещо много по-дълбоко и обръщащо цялата история с краката нагоре.
Но всичко това ще се окажат илюзии, за което не само ДиД носят вина, но и Мартин и не толкова защото се тутка с книгите, колкото за това, че се продаде на HBO, без никакви защитаващи бранда му клаузи и сега трябва да търпим безумията на двама самозабравили се в лапането на лесни милиони продуценти, които съсипват цялата история.

# 461
  • Вестерос
Не е вярно Джони, Бран гледа чрез язовите дървета! На кораба нямаше дърво. Просто докато говори и гледа в миналото ги даваха тях двамата. А не, че ги зяпа.... Прави разлика !

# 462
Вълчищата и Мелисандра наистина непростимо...можеха поне да кажат нещо за тях, ако не ги показват... много опропастено. Мен вълчищата ме навиха да чета тази поредица изобщо...

# 463
 Аз допускам два възможни края, не хайде да са три.
1. Церсей побеждава,  Джайм умира, Церсей се жени за Юрон, той се гари с нея и й реже езика или я дава на Кибърн
2. Другите побеждават, Церсей сключва съйз с тях и става кралицата труп
3. Денерис, церсей , Джайм и прочие умират - Джон, Тирион и Санса създават тройна коалиция. и управляват, както някога Горчивата стомана и Деймън БЛекфир за били обединени и от своето родство (eдинит е шурей на другия).  Пустеещите земи  като Дорн са раздадени на дотраките и други варвари, за да ги култивират

всичко друго ще е боза.

# 464
Не е вярно Джони, Бран гледа чрез язовите дървета!! На кораба нямаше дърво. Просто докато говори и гледа в миналото ги даваха тях двамата. А не, че ги зяпа.... Прави разлика !
Бран гледа и през гарвани. и сега не ми казвай, че някой гарван не се е надвесил през "люка".

Общи условия

Активация на акаунт