GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 409
  • 754
  •   2
Отговори
# 705
Ох Тифани, това е жестоко Joy

# 706

Каза, че се интересува и от Ланистър и аз му вярвам.иЩе подкрепя Денерис, докато вижда, че е права, но ако нещата, които не одобрява станат много, смятам че е способен да я зареже. И затова смятам, че не одобри връзката Джон - Дани, все повече дани се изплъзва от влиянието му.
Това е меко казано смешно. И като я зареже - къде ще отиде? при Джон който не го обича, при Церсей която го мрази, при Юрон който го презира или при Тирелите,  чиито род е прекъснат? Дани е единствената възможност за Тирион да спечели нещо от цялата тази война- добра или лоша, той няма друга карта, освен ако не иска да е вечен изгнаник. Да, Дани се изплъзва от влиянието му но той ще стои, точно както и Тивин е стоял като Ръка на ЕРис 20 години въпреки униженията, защото си е имал цел и в нейното име е прегръщал много гущери.

# 707
  • Варна

Каза, че се интересува и от Ланистър и аз му вярвам.иЩе подкрепя Денерис, докато вижда, че е права, но ако нещата, които не одобрява станат много, смятам че е способен да я зареже. И затова смятам, че не одобри връзката Джон - Дани, все повече дани се изплъзва от влиянието му.
Това е меко казано смешно. И като я зареже - къде ще отиде? при Джон който не го обича, при Церсей която го мрази, при Юрон който го презира или при Тирелите,  чиито род е прекъснат? Дани е единствената възможност за Тирион да спечели нещо от цялата тази война- добра или лоша, той няма друга карта, освен ако не иска да е вечен изгнаник. Да, Дани се изплъзва от влиянието му но той ще стои, точно както и Тивин е стоял като Ръка на ЕРис 20 години въпреки униженията, защото си е имал цел и в нейното име е прегръщал много гущери.

Не е необходимо да ходи никъде. Просто ще играе за себе си.

# 708

Не е необходимо да ходи никъде. Просто ще играе за себе си.
с кого?  питам понеже стана дума , че би толкова независим, че можел да зареже Дани. какви са му опциите като я зареже?

# 709
  • Вестерос
За мен са никакви.

# 710

Хексе,аз мисля,че Тирион смята,че Джон би му бил от полза,когато се налага да усмирява т.нар. й пориви.Останах с усещането,че тя беше готова да драсне към Чертога,но мнението на Джон я спря и се задоволи с Джайм и компания.А Тирион не успя да я спре да изгори Тарли-тата.

Спекулира се,че се е разбрал с Церсей,че ще се погрижи нейното дете да наследи трона,понеже Дани уж не може да има деца.Но не го вярвам.

# 711
  • София
Абе наистина не ни показаха какво се доразбраха Церсито и Тирион и това сега ще ни терзае, хаха. Хитър ход на ДиД. А и защо толкова натъртиха на сърдитата му физиономия след като видя как Джон влезна в покоите на Денерис.  Thinking
От една страна е хубаво да има предателства и обрати, ама не ми се ще точно Тирион да ги сътвори разни идиотии. А тази Церсей направо нереално гениална я изкарват в сериала.

# 712

Хексе,аз мисля,че Тирион смята,че Джон би му бил от полза,когато се налага да усмирява т.нар. й пориви.Останах с усещането,че тя беше готова да драсне към Чертога,но мнението на Джон я спря и се задоволи с Джайм и компания.А Тирион не успя да я спре да изгори Тарли-тата.

Спекулира се,че се е разбрал с Церсей,че ще се погрижи нейното дете да наследи трона,понеже Дани уж не може да има деца.Но не го вярвам.
Много сложна комбинация ми се вижда. Отъкъде накъде Дани ще приема тъкмо детето на Ц.за свое.
Със същия успех, би могла да приеме детето на някоя друга жена, например на Рослин, ако Едмур умре. Даже там шанса е по-голям, защото Рослин не й направила нищо, а Церсей и е врагиня.

# 713
  • HH

Много сложна комбинация ми се вижда. Отъкъде накъде Дани ще приема тъкмо детето на Ц.за свое.
Със същия успех, би могла да приеме детето на някоя друга жена, например на Рослин, ако Едмур умре. Даже там шанса е по-голям, защото Рослин не й направила нищо, а Церсей и е врагиня.
Джони вземи верно си пий хапчетата. Имам чувството , че спориш и пишеш за спорта, колкото да кажеш нещо. По тая логика може да я наследи всяко едно дете, чиито родители не са и враг.

И другата велика Глупост за ледената Церсей... ти до тук колко бели бродника жени видя във филма (и прочете за тях във книгите) ???

Лафът не случайно е Valar Morgulis.

# 714
  • Вестерос

И специално за Джони

# 715
Извинявайте,
1. но - този грамадният, който пази Церсей - той някакъв вид зомби ли е?
2. Ако пророчеството е, че по-млада и хубава ще измести Церсей от трона - аз бих помислила за Дани.
3. Ако пророчеството е казало, че Церсей ще има 3 деца, а тя вече е имала 4, макар едното да е починало рано - значи това пророчество е невярно. И допуска да се роди нормално още едно дете.
Какво мислите?

# 716
  • HH
Извинявайте,
1. но - този грамадният, който пази Церсей - той някакъв вид зомби ли е?
2. Ако пророчеството е, че по-млада и хубава ще измести Церсей от трона - аз бих помислила за Дани.
3. Ако пророчеството е казало, че Церсей ще има 3 деца, а тя вече е имала 4, макар едното да е починало рано - значи това пророчество е невярно. И допуска да се роди нормално още едно дете.
Какво мислите?

1. Определено не е точно жив. Оберин го отрови по време на двубоят между двамата и после Кибърн си прави експерименти с него.
2. И аз мисля, че е тя, въпреки че самата Церсей по-скоро се чувстваше заплашена от Марджъри.
3.Имам спомен, че детето се беше родило по-рано и мъртво. Тоест имала е 3 живи деца, а тя самата е пила лунен чай всели път когато е мислила , че може да е бременна от Робърт.

# 717
  • Вестерос
Пророчеството е като в книгите,а там Церсей НЕ е раждала от Робърт, пила е лунен чай. Сценаристите измислиха,че била родила по-рано и не оцеляло, за повече съчувствие към нея. Затова не се връзва сега.

За Планината, даже в книгите е с друга глава, неговата я занесоха мисля,че в Дорн.

# 718
А има ли някаква хипотетична възможност да си направи още много такива като него? Те не са по-малко зловещи от зомбитата като гледам.
И ако се "правят" от умрели хора, значи материал колкото искаш...

Знаете ли на мен какво ми направи впечатление - че този магьосникът на Церсей - взе ръката на зомбито, и някак взе да я оглежда, и да пресмята нещо в ума си. Мисля, че веднага му прищрака дали и той не може да ги прави такива?
Хаха, може би пък да е било от чиста проба научен интерес Wink

# 719
  • Вестерос
Сигурнo има, експериментира си човека, с каква любов гледаше ръката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт