С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 542
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Не знам дали конкретната история е истинска или не (що така не й вярвате на Пеперудата Simple Smile), но подобни истински истории има не една.

Точно защото нейната история е скалъпена от няколко "подобни истински истории", при това доста противоречиви една на друга.
Енергиен вампир ми се струва тя – умира да се въргаля в хорското съчувствие, опива се от вниманието към собствената си личност и можеше да ѝ се получи, стига да помнеше къде какво пише.  Simple Smile
Няколко пъти сме я засичали в противоречие, но на нея не ѝ пука – все ще се намери някой, който да не я е срещал често или току-що влязъл в темата, за да ѝ се върже. Толкова ѝ трябва на женицата.

# 571
  • София
Според мен се е поошлайфала малко, в началото се оплиташе повече.
За енергийния вампир съм 1000% съгласна, и аз мисля, че лъже поради тази причина.

# 572
Може да е започнала да си записва, както сме я съветвали по-рано.

# 573

Традицията да се подновяват имената в семейството не е измислена в България Simple Smile
Аз не казвам, че е измислена в България, а че имам впечатление, че тук има повече истерии за подновяване на името и т.н. в сравнение със Западна Европа, та се набляга толкова на имената на децата и че няма конфликт относно това.

# 574
  • при късмета
Като няма истински свекърви и истории в темата - картинки
Скрит текст:

# 575
Това го видях и аз преди малко и се чудех дали да не го публикувам тук Laughing

# 576
  • на правилното място, в точното време
Че Пеперудената си ги измисля цветни е ясно, но от седмица съм в много сходна на нейната история. За момента тихо беснея, но залагам мини за подходящия момент.
А с Уиш ми е мерак заедно да лъснем някой тиган. Много ме кефи Heart

# 577
Фейщица, върху чия глава да го лъснем? Да направим списък? И алиби мисли!  Mr. Green

# 578
Тя Антигона каза, че с теб ски няма да кара, като ти стане снаха, ама май не трябва и да готвите заедно Simple Smile.

# 579
Как така да готвим заедно?! Тя ще ми готви! И на мен! Не само на Говендъра! Аз само заради една гола красота ли я искам за снаха?!  Crossing Arms

# 580
Мислех, че "нежният" и характер те кефи Simple Smile.

# 581
Как да не ме кефи? Мила, нежна и добродушна е повече от мен даже.  Mr. Green

# 582
Отмъкна ми я под носа, ама още има поле за сродяване  Mr. Green

# 583
Не знам, кой какво си измисля, но тази история ми е позната. Бях отгледана от леля, понеже мама починала след раждането ми, а баща ми си бе точно пияница. Та когато леля се обръщаше към бащините ми роднини за помощ -редовно ѝ отказваха. Когато обаче те търсиха помощ -познайте на кого звъняха. За сведение - те са богати, леля не. Ноооооо, редовно ѝ искаха да даде своята лепта в тяхна помощ.
Уф тя и темата стана Една..  От всичко има в нея....

# 584
Отмъкна ми я под носа, ама още има поле за сродяване  Mr. Green
Винаги можеш да станеш свекърва на Нейна Кифленска Светлост. Тъкмо ще я пратя през девет земи в десета в Долната Земя. Кеф!

Общи условия

Активация на акаунт