С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Защото преди три години след сватбата, бе  първият и единствен скандал за това дали да идва или не леля ми у нас на гости.  Пет месеца след сватбата почти бяхме пред развод и ММ отстъпи за да има мир и любов. Утре като родя ще имам нужда от леля. И свекърва ми  ще помага, но още повече като на по-близка ще разчитам на леля. Но както казах, попаднала съм между кармични врагове. Cry

# 181
Аха, а от леля ли ще раждаш ?

# 182
  • Пловдив
И за какво ти е леля да помага? Ти да няма да имаш поне тризнаци?

# 183
Не бих си рискувала семейството с помощ от леля, която ненавижда мъжа ми и която мъжът ми не харесва. Гледането на дете не е толкова трудно, а и когато е, подобна помощ може да излезе през носа.

# 184
  • София
Доколкото разбирам, лелята е като майка на момичето, така че все едно да не искаш майка ти да ти помогне, защото с мъжа ти не мелят.

# 185
  • Пловдив
Доколкото разбирам, лелята е като майка на момичето, така че все едно да не искаш майка ти да ти помогне, защото с мъжа ти не мелят.
Изпробвах го на практика. Помага 3 дни, на 4 или 5 тия мъжът ми хвана мен, бебе, колички и боклуци и се махнахме от майка ми. Много умно направи. Добър мъж.

# 186
  • Варна
Ами ако не мелят до толкова, че да се сменят брави всики път, колкото и да ми се иска, няма да помага и майка ми. Ще помага таткото и толкоз...

# 187
Ами ако не мелят до толкова, че да се сменят брави всики път, колкото и да ми се иска, няма да помага и майка ми. Ще помага таткото и толкоз...
Абсолютно.
Моментът на раждането на бебе и без това е критичен за много от семействата, че ми се струва чиста лудост точно тогава то да се обгражда от хора, които могат да са повод за допълнителни проблеми.

# 188
Интересно кое ли ще надделее – нуждата на майката от леля или нуждата на бебето от баща.  Thinking
Защото, както са я подкарали, май ще се наложи да се избира – или/или.

# 189
На мен ми е трудно да си представя чак толкова обтегнати отношения между хаора, които не живеят заедно и обичат един и същт човек. Не мога да кажа, че ще обичам или харесвам партньорката на синът си, но ако е щастлив с нея, ще подтисна чувствата си, за да не го натоварвам.
Или има някакви драматични неща, които са се случили, или просто нито един от двамата не мисли за нея.

# 190
  • София
Интересно кое ли ще надделее – нуждата на майката от леля или нуждата на бебето от баща.  Thinking
Защото, както са я подкарали, май ще се наложи да се избира – или/или.

За мен, ще стане третото- майката ще опъва сама и без помощ,щото докачливият татко ще бъде преуморен от работа навън.
Дано не съм права, но ако беше се врекъл да помага, авторката щеше да спомене.

# 191
И какво като опъва сама.Всички сме гледали деца, отгледали сме ги. Но някои от нас са имали "помощ" и са видели + и -.  По-добре сега да се разберат, докато е малко детето, и да се ангажира и той, отколкото да се прибира изморен и да е на нож и с леля. И накрая хич да не се прибира

# 192
Аз помощ от майка си не съм търсила, но ми беше много приятно да идва и да излизаме на разходка заедно. Бих се чувствала доста зле при тези обстоятелства.

# 193
Лелеее... Ама защо не си се виждате двечките с тази леля на неутрален терен? Защо трябва те двамата да се измъчват така един друг?
Подкрепям! Не бих си причинила излишни проблеми.

# 194
Интересно ми е да ви попитам нещо, което на мен се случва и как ще реагирате на мое място.
С приятелят ми сме заедно от почти 5 години и съвсем скоро казахме на родителите си , че ще заживеем заедно. Изведнъж всички станаха много загрижени и тн, а допреди това въобще не беше така. Сега един през друг казват, че те искали да ни купят нещо. Та чак и бъдещата свекърва взе да казва: "Ама то не е ли по-добре да направите еди си как. Леля ти ..... така направи и сега е много доволна. Ама то аз само казвам, вие си решете." И това всекии път ви казвам. Все по- често взе да търси приятелят ми, а той си живее все още в тях Grinning все пак не отиваме на 5000 км от тях, а само на 5, ама то как да им обясни човек...
Та се чудя аз ли се вкарвам в излишни филми или.. става нещо? Confused

Общи условия

Активация на акаунт