С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 576
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ако желаеш нещо много силно , цялата вселена ще ти помогне то да се случи

Абе, аз желах нещо адски силно и впрегнах всичките си налични ресурси и сили да го постигна ама не ме огря. Къде е вселената, да дойде тука и да даде отчет веднага що не стана!

# 421
Глупости, Стефче! Работи се да успееш!:blush:

# 422
Скрит текст:
Моя преди година ме пита дали държа на брака. Реално има два отговора - да и не. Ако кажа, че държа какво, ще го зарежа само защото искам брак ли? Ако кажа не,  едва ли не му казвам "не ми предлагай". Така че не му отговорих еднозначно. Знаех, че
той не иска да се жени,
Скрит текст:
но пък ми предложи и сме сгодени. Сега пък други проблеми. Не искам деца преди сватбата и не искам огромна сватба.
Той иска голяма сватба,
Скрит текст:
а детето - когато тогава. Откакто живеем заедно го опознах много. Има неща, които не виждаш с преспивания и срещи!
Всеки е различен. Даже познавам хора, които с един партньор искат едно, но с друг имат други желания.
Аз да кажа, че от свеки съм доволна. Последния път я разбих на табла.
Е, те таквоЗ чудо не съм срещала....    Laughing  хем не ще да се жени, хем иска голяма сватба.

# 423
  • София

Пробното живеене може и да лишава от романтика, ама се вижда дали момчето/мъжът/ партньорът е научен, че няма срамна домакинска работа и щом двамата работят и двамата пазаруват, готвят и чистят.И защо реши, че животът на мъжа е лесен? Сигурно е лесно като се прибереш от работа да ти слугуват, а? За секс и наем не се сетих, ама всеки мери според акъла си.

Хи,хи!
Ми то, защо да се омъжваш, щом слугуването вкъщи е основата на брака?
Взимаш си един абонамент към "Василка" и един към закусвалнята на ъгъла и мъж ти не требе!

# 424
Скрит текст:
Моя преди година ме пита дали държа на брака. Реално има два отговора - да и не. Ако кажа, че държа какво, ще го зарежа само защото искам брак ли? Ако кажа не,  едва ли не му казвам "не ми предлагай". Така че не му отговорих еднозначно. Знаех, че
той не иска да се жени,
Скрит текст:
но пък ми предложи и сме сгодени. Сега пък други проблеми. Не искам деца преди сватбата и не искам огромна сватба.
Той иска голяма сватба,
Скрит текст:
а детето - когато тогава. Откакто живеем заедно го опознах много. Има неща, които не виждаш с преспивания и срещи!
Всеки е различен. Даже познавам хора, които с един партньор искат едно, но с друг имат други желания.
Аз да кажа, че от свеки съм доволна. Последния път я разбих на табла.
Е, те таквоЗ чудо не съм срещала....    Laughing  хем не ще да се жени, хем иска голяма сватба.

Да... Затова казах, че има хора, който с един партньор не искат, а с друг искат. С предишната му приятелка бяха 9 години заедно и ние сме си говорили, че той брак не иска. Сега пък е на мнение, че като го правим трябва да е както трябва и искал да съм "истинска булка". Аз за фалшиви не бях чувала, но съм навита да съм фалшива булка Simple Smile

# 425
  • София

Да... Затова казах, че има хора, който с един партньор не искат, а с друг искат. С предишната му приятелка бяха 9 години заедно и ние сме си говорили, че той брак не иска. Сега пък е на мнение, че като го правим трябва да е както трябва и искал да съм "истинска булка". Аз за фалшиви не бях чувала, но съм навита да съм фалшива булка Simple Smile

Вие не бяхте ли " моят предишен с неговата предишна, а пък аз- с нейния?"

Ако е така, човекът просто си е направил верните заключения- 9 години без развитие докарва нещата доникъде.

# 426
Не, аз съм тази дето свекърва ѝ я бие на табла Sad
Бяхме компания, бившия ми си е с някакво момиче, а неговата бивша вече е омъжена за едно момче.

Колкото до 9 години липса на развитие- и двамата бяха виновни и колкото и мъжа ми да не го признава, и да двамата липсваше желание да продължават.

# 427
Така като прочетох доста от постовете аз съм от тези дето направо заживяват с половинките си. Незнам дали имаше месец от както се бяхме събрали когато започнахме да живеем заедно. Не го направихме заради икономии или нещо подобно, просто ни се стори съвсем нормално. А колкото до романтиката - не смятам, че липсва. Дори е някак си по - романтично така. Разбира се това е лично мое мнение.

# 428
Ние заживяхме заедно на първия ден. Първата година и работехме заедно по 13 часа, та си бяхме като сиамски близнаци.

# 429

Пробното живеене може и да лишава от романтика, ама се вижда дали момчето/мъжът/ партньорът е научен, че няма срамна домакинска работа и щом двамата работят и двамата пазаруват, готвят и чистят.И защо реши, че животът на мъжа е лесен? Сигурно е лесно като се прибереш от работа да ти слугуват, а? За секс и наем не се сетих, ама всеки мери според акъла си.

Хи,хи!
Ми то, защо да се омъжваш, щом слугуването вкъщи е основата на брака?
Взимаш си един абонамент към "Василка" и един към закусвалнята на ъгъла и мъж ти не требе!

Ааа сетих се , ти беше тая дето ходи да почива по чуждите къщи и очаква да и сготвят гостите, дети уж поканила, хи , хи

# 430
  • София
Ааа сетих се , ти беше тая дето ходи да почива по чуждите къщи и очаква да и сготвят гостите, дети уж поканила, хи , хи

Нищо не си се сетила, хи,хи- в моята къща в Балкана идват и да, представи си, без да очаквам дори, ме посрещнаха  с наредена маса.
Ама тях, мама не ги е учила, че мъж се избира по способността да слугува. Mr. Green

# 431
Абе хора защо спорите за глупости? Направете си тема "С  подпис или без е по-добре" и оставете тази на мира. Много ми се четат откровения за свекърви.....

# 432
Сега се сетих да питам - приказката за това, че ако момиче не се страхува от горещото,  няма да се страхува от свекърва си вярна ли е или е вярна само при мен?

# 433
  • град-държава
От моята свекърва го знам така - издържаш ли горещо, издържаш и на свекърва. 😆 Според нея държа и на двете, но и нямам проблеми със свекърва ми. Обаче не мога да кажа същото за етървата. Колкото му позволиш на един човек, толкова далеч ще стига и той. Но това се отнася за всеки един човек.

# 434
  • София
А според мен такъв съвет е много полезен и аз бих дала същия.
Може да се окаже полезен, за да се види, че двамата не стават за под един покрив. Но съм напълно съгласна с Янечек. Става дума за настройката под думите "хайде да живеем заедно". Това и писах преди 4-5стр. "Хайде да се пробваме какво ще стане" и така има хора, които са живели за по 1-2 години с 4-5ма човека. Това за мен не е нормално да се юркаш да живееш под един покрив с всяко гадже " за да видите дали си пасвате".
Ясно е, че може нещата да се скофтят и гаранции няма, но друго е "имам намерения към теб и искам да живеем под един покрив", което предполага и готовност дребните разминавания да се изглаждат. Аз лично не се виждам като порше с опция за тест драйв.

Но когато двама се събират, за да не дават пари за такси по късна доба, т.е. по-евтин секс и да се дели наемът, така ще е - ще се повтаря, че романтиката не е важна, че подписът нищо не значи и подобни успокоителни клишета.
Абсолютно

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 21:15 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт