Вярно, че авторката проявява нечовешко търпение, щото свеки се бърка за какво ли не, но си мисля, че ще ѝ писне и ще я сложи на мястото ѝ.
щях да съм мн благодарна ако беше помогнала за щорите , а не за пердето ,което не ми е на прозореца . Не не е длъжна да ми купува , аз и не искам , но като ще го прави нека реално да е помогнала . Иначе масово в бг родителите някак не позволяват на децата си да се отделят и да са самостоятелни искат да си ги дондуркат до 30 поне и да се бият в гърдите че помагат и ги гледат. Едно е това че много млади семейства не могат да се справят сами и ние сме имали трудни моменти ,но затова съм работила на две места за да взимам високо майчинство и мъжът ми също работи на две места така че не ми казвай да не съм в първи клас ....
Купувах си гуми за колата. Пак са ботуши:imp: Един път върнах парите, защото много настояваха за ботушите. Е, от следващия път беше "Каквото си харесаш и имаш нужда".
щях да съм мн благодарна ако беше помогнала за щорите , а не за пердето ,което не ми е на прозореца . Не не е длъжна да ми купува , аз и не искам , но като ще го прави нека реално да е помогнала .
щях да съм мн благодарна ако беше помогнала за щорите , а не за пердето ,което не ми е на прозореца . Не не е длъжна да ми купува , аз и не искам , но като ще го прави нека реално да е помогнала .
Тя само това и чака затова ме придизвикваше толкова време . Искаше да падна до там и да си изпусна нервите . Правеше такива номера ,като кажа че аз съм искала да си го избера защото ми е мерак да пазарувам за детето си , да седне да са тръшка и реве пред всички че искала нещичко да избере и помогне , а аз лошата снаха не оценявам . Чаках известно време да видя до къде ще стигне като видях че не спира, отвърнах по същия начин , като се правя на горката аз жертва , а не със зъбене. Побърках я за 5-6 месеца я побърках . Повече не си е позволила да прави номера. Препоръчани теми