Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
И младите, и бабата. Много преиграване.

Не харесвам рекламата на секънд хенд.  Или по-скоро на самия магазин. Тази дето говори има неприятен глас.

БисквиДи и аз чувам. А Дуписима е.. без коментар. Лош вкус.

# 136
  • Някъде в Матрицата
"Бисквиди"-те не ме дразнят. Все пак е казано от момиченце, което едва ли се е сблъсквало с правоговорния речник. А и понякога децата, колкото и да им повтаряш някоя дума, като са решили даси я изговарят по техният си начин и точка.
А за Белиисата - Joy бабата да научи внучката на артикулация. Сдъвка там думичките, като представяше гаджето. Играта на думи става, но рекламата не ми харесва.

# 137
Тъпата реклама с тъпия Пулев дали се отменя засега Laughing

# 138
Кефи ме новата реклама на ДСК с танцуващите хора

# 139
Харесвам рекламата на Мини Севън Дейс, с мъжете, които се обзалагат какво ще си поръчат жените.

Харесвам и роботчето от рекламите на Технополис. Simple Smile

# 140
Тази Дуписима не съм я хващала до сега))) Как ли им е дошла идеята за името...

# 141
  • София
е, как, мислили са я със задниците си!

# 142
Доста тъпи реклами има напоследък. Забелязвам, че се "заиграват" много с говорните дефекти и грешното произнасяне на думите, явно така дразнят и правят по-голямо впечатление на хората, затова нарочно ги правят рекламите такива. Иначе са ми приятни рекламите на Теленор, Кока Кола (понякога), както и тези, които рекламират храни за животни или бебешки памперси Simple Smile

# 143
дразнят и правят по-голямо впечатление на хората
Факт! Включително и Дуписима. Тъпо, тъпо, ама всички сте го запомнили... Grinning

# 144
Ако направят филиал, сигурно ще го кръстят Цицисима...Също се помни))

# 145
  • София
е, да, запомних го като едно от най-тъпите имена.
Пак са пуснали умрялата реклама на инфлуцид. Две кукувици, които се задоволяват с някакви хапченца, мечтаейки за мъш. И кукувиците полуумряли.  Дотам ли трябва да я докарам?

# 146
Ъгх...В потока във Фб ми излезе някакво видео на нова реклама на дамски превръзки от Великобритания - Bodyform (опаковката е доста подобна на Евридей - дали са същите?). Вместо на известната синя течност, са заложили на реализъм Fearful Mask  Ето това е гадна реклама - дано не стигне до нашите екрани! Някакви хора коментират, че нямало нищо срамно, естествено е и т.н., но представете си, ако стане тренд как ще изглеждат рекламите на памперси и на препаратите за тоалетна....

Днес ми се въртя няколко пъти в youtube.Стрескаща е,още повече,че не даваше възможност да се затвори.Четох,че са първите,показващи кръв и наричащи нещата с истинските им имена.Ай,мерси,особено,ако е по време на хранене Sick

# 147
Писах им, че това е отвратително и че аз съм жена, но въпреки това е гнусно да показват такива неща по всяко време. Имаше и много други негативни коментари - дано се осъзнаят!

# 148
Може мотото им да е Keepin' it real.

# 149
Ще ме накарат съвсем да спра да гледам телевизия - и без това, от години гледам все по-малко и по-малко...

Общи условия

Активация на акаунт