Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Явно само аз не съм гледала тази Дуписима,какво рекламират?

# 151
на second hand (remix) предния глас беше доста по-добре. поне фоновата песничка е яка.

# 152
  • София
Не понасям секънд хенд, обаче трябва да им призная, че са направили добре ракламата и посланието.
а онази реплика от банковата реклама "и да е розов, нали", ми стана любима като идея, носи закачката за мармота.

# 153
  • София
Аз не намирам разлика в двете реклами на Ремикс, нито в гласа, нито в рекламата, мисля, че е една и съща. Явно след пожара пак са подновили бизнеса.

# 154
е как да не намираш. първата вкарваше яко интонации а сега само казва думи. тя иначе си е една и съща рекламата, та защо са 2 гласа (или пък 2 интонации) един Господ знае (и Remix).

# 155
Връзки, най-вероятно))

# 156
Как се казва актрисата от рекламата на Райфайзен Банк със забравената ютия ? Ето тази

https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B0%D0%B9%D1%84%D0%B0%D0 … c=8xIIkkgo2m9oxM:

# 157
  • София
Не знам, ама с цялата реклама, все едно ми продават космодиск.

# 158
на Пиреос е добра!

Дразни ме "Зациклил си" и ония с "това е нечовешка оферта". Тоя похват ме побърква много силно и истински.

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 08:42 от Hulk1

# 159
  • Разпиляна във въображението
Новата на Поло. Бащата е притеснен, когато се казва в колата на сина си, предвид историята от миналото му.

# 160
  • София
Аз само по радиото съм я чувала. Рекламират студио за красота.

# 161
Аз само по радиото съм я чувала. Рекламират студио за красота.

Влизат задници, излизат дупИта. Joy
За щастие и аз не съм попадала на нея. Инфлуцид са отчайващо бездарни. Втора зима ще въртят глупавата реклама с "няма такива мъже" и "искам някой да ме носи". Голяма тъпня.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Чакаме и онзи с изглед към пистите.

# 163
Да се запиша с рекламата на Белииса, мале мила, от 2 седмици я гледам и истерясвам, викам ще се разпиша в темата. Няма начин да не е отнесла хейта на съфорумките.

# 164
  • София
Тази на инфлуцида е ужасно тъпа. ММ всеки път и предлага да си купи радиатор на колелца - хем ще я топли, хем ще я носи.

Общи условия

Активация на акаунт