Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 79 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мен много ме дразни рекламата на някакво лекарство - как един кашля и плюе върху другите. Голяма гадост ми е. Sick

# 166
Мен много ме дразни рекламата на някакво лекарство - как един кашля и плюе върху другите. Голяма гадост ми е. Sick
Отврат! Особено вечер докато сме на масата. Sick

# 167
# 168
  • DE
Сега чух някаква простотия за белисима и италиански приятел. Баси тъпотията  ooooh!

# 169
Поне да бяха наели истински италианец. Този не може да докара дори акцента Smiling Imp А краят е потресаващ, един вид, нищо че е българско пак е качествено. Т.е. по дифолт щом е българско е боклук. Голяма тъпотия.

# 170
Като замисъл рекламата е добра, но "героите" са толкова зле и толкова вдървени и изкуствени, че ти иде да си изхвърлиш телевизора.

# 171
  • ВАРНА
 Сега проверих,че "беллисима" се превежда,като най-красива т.е. красива му е кашкавала (м.р.).Що не се кооперират Белисима с Дуписима?

# 172
естествено че ще се кооперират. белисима дуписима си е хубаво дупе на побългарен италиански.

# 173
  • DE
Ми простотията с Геро и "Ти да видиш"  ooooh! или онази с пейджъра(дори не знам дали се пише така  Mr. Green )

# 174
  • София
Геро как размята тези сланини във ваната, ми е много неприятен.

# 175
  • София
Обаче репликата е попадение.

# 176
  • София
Е, да. Тази реплика стана много използваема още докато даваха " Седем часа разлика", Малин Кръстев много я използваше там.

# 177
  • DE
 Репликата изобщо не е на място и няма нищо общо с дадената ситуация. Не знам от къде е, но имам подозрения, че е от някой нов световно неизвестен български сериал newsm78

# 178
  • София
Не зная откъде е репликата, но актьорът я прави уникална. Също като "оо, Пепи" или " "кажи, баба, тенкю".

# 179
а за какво въобще говорим?

Общи условия

Активация на акаунт