Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 80 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Снощи видях първата коледна реклама - с барабанчици и изпълняваха някаква версия на "Малкият барабанчик", наоколо имаше сняг и украшения, хареса ми, но така и не разбрах какво рекламират - може би някой магазин (от тези големите, в които се продават строителни материали, а покрай тях и коледни украси??)
За тази реклама и аз да си кажа мнението( то още не е станало реклама де), но много ме дразнят тия барабани, прекалено дълго ги бият!!!. В един момент изпитах огромно желание да спра звука, чак ме заболя главата!!

# 241
Мелодията си е такава (общо взето) - не е любимата ми коледна песен, прекалено е драматична...

# 242
Така ще е до нова година... Барабани и звънчета Simple Smile

# 243
  • Разпиляна във въображението
Снощи спрях звука при гайдите  Crossing Arms

# 244
И аз ги видях днес барабаните, предполагам, че е на Джъмбо, и е досадно дълга.

# 245
  • София
Детето каза, че се виждал надпис Джъмбо на заден фон. Явно ще е реклама с развитие. Техните коледни реклами са хубави по принцип.

# 246
И на барабаните пише Джъмбо

# 247
А аз се бях зазяпала по барабанистите - чудех се дали са момчета или момичета (или и от двата пола) и изобщо не съм забелязала, че има надпис Джъмбо))

# 248
Детето каза, че се виждал надпис Джъмбо на заден фон. Явно ще е реклама с развитие. Техните коледни реклами са хубави по принцип.
На Джъмбо харесвах тази с цветните пушеци, беше свежа и мила.
Но не понасям рекламите им с онова зелено мече/куче, урод някакъв с електронен глас, дано не го включат и него в коледната кампания, барабаните ще ги преживея Simple Smile.

# 249
Дразни ме рекламата на кашкавал Белиса с бабата, която посреща внучката и италиянеца с кашкавалче Белиса. Егати бабата, вместо да опече чушки, баница, да направи кюфтета, българска салата и нещо подобно и подходящо за посрещане на внуче тя реже тъпо кашкавалче. Горките и гостенчета Joy

# 250
  • ВАРНА
 Ха така!Срам за българските баби.

# 251
Всеки път като видя рекламата на Офис 1 ми изглежда много смешна, не само заради текста, ами и защото магазинът тук е толкова тесен и наблъскан със стока, че трябва да се минава странично(т.е. ребром) между стоките и да се внимава да не падне нещо. А в рекламата е едно такова голямо и светло пространство))
Но на тях римите им се получават по-добре, отколкото на повечето римувани реклами - сигурно са наели професионалист Simple Smile

# 252
  • Някъде в Матрицата
Не ми харесва рекламата на Имуно кидс (или каквото и да е там) в която децата обясняват какво знаят за имунната система и какво правят за да я подсилят. Репликите, които са дали на децата са тъпи.

# 253
Не ми харесва посланието на Филикон за поредната лютеница "от/на баба".
Как ли няма да им повярвам, че индустриалната им лютеница може да има нещо общо с домашната. Иначе, баба в мотокар е симпатично.

# 254
Направо прекалиха с бабите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт