Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 16

• 80 028
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
уау БНТ2 какъв спот извадиха за "родителски контрол. програмата не се препоръчва за лица под 12 г." доста смотано, странно и не знам какво.

# 271
Рекламата за iphone също ми харесва. По-скоро музиката

# 272
# 273
Другото нещо, с което прекаляват в рекламите, освен с бабите са...децата! Аз така да не харесвам деца в реклами, а то всяка втора е с дете. А най-гениалните са баба + дете!

# 274
Ее, "Кажи, баба, thank you" си беше култова. Grinning

# 275
Ее, "Кажи, баба, thank you" си беше култова. Grinning
И до там!

# 276
  • София
Вече с всичко прекаляват, което за мен показва творческо безсилие.

# 277
  • Буркина Фасо
"...да се увеличи дължината на миглите с 80 %..." все стигам до към 78%.
рекламата ли е проста или миглите ми не са у ред  newsm78

# 278
Рекламата на джъммбо с барабаните адски много ме дразни вече. Много е дълга и досадна с тази гадна мелодия.

# 279
  • София
о, да, все се каня да я сПомена. Ужасна е.

# 280
Все пак мелодията не са я измислили те, класика е. Искали са нещо различно от Джингъл белс и Мамасита  Joy. Вярно, че е дълга и като я повторят няколко пъти за една вечер става досадно, но иначе ми харесва. Миналата година по това време, май също имаха интересна реклама - една със светещи торбички - харесваше ми, но беше малко зловеща...
Поздрав Wink

# 281
Рекламата на джъммбо с барабаните адски много ме дразни вече. Много е дълга и досадна с тази гадна мелодия.
А аз се чудех какво рекламират тези барабани,то било Джъмбо

# 282
По въпроса с бабите+децата, най-безумните комбинации са ми в рекламата на едно против разстройство и някакво за болки в ставите. Но баба+ дете явно всичко продава...

# 283
Добра комбинация значи. Granny fetish. Grinning

# 284
  • София
Сутринта гледах реклама на "Блейзи". Някаква абсолютна кочина, сътворена от деца и мацката с една бяла блузка изчисти перфектно, без грам да се изцапа. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт