Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 988
  • 654
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Стиснете силно по един палец днес! Важен, много важен ден Praynig

# 121
  • На брега на реката
Али, имаш ги от мен.

Миднайт, да ти е здраво и щастливо момчето.

Белинда, страхотна коса. 

Нещо много ми е тегаво на работа. Чакам с нетърпение да свърши седмицата. Май ме хваща нещо като есенна умора.

# 122
Али, стискам ги здраво!
Дано ти се получат нещата!

# 123
Добро утро.
Али, стискам палци!

# 124
Нещо се повредих, събуждам се рано, към 7 Rolling Eyes
Добро утро!
Али, стискам Grinning

Утре ще ни монтират кухнятааа, тарарааам.Нямам търпение, че забравих какво поръчахме.

# 125
Добро утро и хубав ден!

Алечка,стис!

Бобулина,никакви такива!

# 126
Добро утро!
Здраве и късмет на момчето на Миднайт!

Много стиснати палци за Алечка!

Момичета, доколкото помня имаше някоя от В.Търново?Веднъж гледах по Тв за някаква местност, в която студенти от Вту излагат дървени фигури.Може ли да ми дадете подробности, още ли е там експозицията, как се Стига? Днес пътуваме за няколко дни към Елена и ми се иска детето да види фигурите.Не намирам в нета много информация,  а ми се иска непосредствено впечатление.

# 127
Добро утро!
Миднайт, да ти е здрав рожденика, а и девойката да се роди лесно и бързо.
Алечка, стискам палци.
И моята седмица е тегава, а сме едва вторник.

# 128
Алечка е от В.Търново.

# 129
Алечка, стискам палци 🤗

Ауууу, последната серия на Троновете беше брррррр, страшничка! Сега няма да мога да заспя!

Хареса ми много. А със Сам съм се смяла с глас. Страшни физиономии прави 😆
Как ще чакам сега пак цяла година.

# 130
Светкавица, аз съм, но за срамотите не съм чувала. Прати инфо да разуча. Инае музеят на восъчните фигури е интересен

# 131
Ех, Контесо, колко хубаво прозвучаааа...браво, радвам се за вас и завиждам! Ние с любимия сме си обещали да няма година, в която да не мръднем някъде само двамата, да поддържаме тръпката, обаче ей на, другия  месец ще се търкулне точно година от последното ни бягство, без изгледи за скорошно следващо такова.

Хммм, не ми се смята толкова рано сутринта, ама да не би това бягство сега така да те е вързало Stuck Out Tongue Нащипи му бузките от мен.

Али, стискам палци!

# 132
  • София
О, Руми, и на мен много ми хареса! Чакането е отврат. Защо не го правят целогодишно, като сапунка😁 Аз съм влюбена в Джон, но никой да не казва на мъжО😍
Али, много стис!
Райче, не, бременна бях вече миналия септември. Ооооо, колко беше хубаво....Гърция, в едно селце много напомнящо Созопол, страхотна музика всяка вечер в един бар на открито, морска храна/ аз първите 3 месеца ги изкарах на калмари и риба/, уникална гледка от хотела, кацнал на едни скали...Няма такава романтика! Ако не бях бременна, сигурно щях да забременея там😂

# 133
Алечка, късмет днес Hug
Аз вчера четох, че срещу Балдуиновата кула отварят някакъв музей на открито с различни  макети на исторически паметници.

# 134
Али, успех днес!

Общи условия

Активация на акаунт