Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 987
  • 654
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
Мерси, Лаленце! Както винаги реагираш на място! Сега ще се обадя.
Няма защо, дано бързо се оправи сестра ти! Hug

Миднайт, здрав и щастлив да расте младежът и да е най-добрият батко! Balloon Birthday

Белинде, супер е станало, не можеш да се оплачеш. Hug

# 106
Миднайт, да ти е жив и здрав и пръв помощник с бебо!  Черешката нови епизоди ли дават? Яна Маринова не я помня, харесвам я, огън жена

# 107
Да, Райче! Нови 10 епизода почват от днес.

# 108
  • Пловдив
А кака ви днес загуби един тон ЪЪЪ нещо си там. Много се оклюмах. Сега сърбам вино и си повдигам духа.

# 109
Честита ни нова тема!  bouquet
Толкова много сте писали и в предишната и в тази, че няма наваксване.

Благодаря за инфото за Черешката!

При нас пак е много топло през деня, а вечер падат много Т и някои листа пожълтяват. Ако падне слана през някоя нощ и всички ще пожълтеят.

Ние си починахме доволно този уикенд.
Много добре си изкарахме с мм. Днес ни се спиии и на двамата, но си струваше да си припомним какво е да сме само двойка само за миг.
 Хубаво беше и чакаме следващият път когато пак ще можем да избягаме от рутината.

Лек понеделник на всички!

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 15:58 от Анонимен

# 110
Браво, Контеса! Пожелавам ви по- често такива откраднати мигове!

# 111
Благодаря ти, мари!

Толкова лесно забравяме в битовизми и забързаното ни ежедневие какво беше когато бяхме само двойка и добре ни се отразяват такива малки забежки.  Heart Eyes

# 112
Знам, знам. Аз съм имала случаи да съм като разпасана. Буквално.

# 113
  • постоянно
Честит рожденик Миднайт , здрав и да ви радва .
3 дни жеги при нас ->25 градуса , ще умрем от жега Heart Eyes

# 114
  • Пловдив
Наздраве!

# 115
  • София
Ех, Контесо, колко хубаво прозвучаааа...браво, радвам се за вас и завиждам! Ние с любимия сме си обещали да няма година, в която да не мръднем някъде само двамата, да поддържаме тръпката, обаче ей на, другия  месец ще се търкулне точно година от последното ни бягство, без изгледи за скорошно следващо такова.

# 116
  • София
Belinda, ама то за хубаво не можете да мръднете. Wink
Миднайт честит ти рожденик!  bouquet
Тия стикита започват да ме дразнят,но се връзвам на акъла на щерката.Много е недоволна,когато попадне на "повторки".То и терминология си има.

# 117
  • Пловдив
А знаеш ли как звучи "повторка" с френско р? Голяма е смехория. Обаче аз загубих проклетия кар'тоф (също с френско р). И бесния номер 3 ми е много сърдит.

# 118
  • постоянно
Гледам по новините в Хюстън е ужас . Евакуират отвсякъде . Дано Титина е добре 😳

# 119
  • София
Ауууу, последната серия на Троновете беше брррррр, страшничка! Сега няма да мога да заспя!

Общи условия

Активация на акаунт