Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 300
  • 654
  •   1
Отговори
# 90
Mиднайт, да ти е жив и здрав малкия голям мъж! Много да слуша и скоро да помага за бебето!
Ти, иначе как си?
Аз готвя....отново. Импровизирана мусака с патладжани с остатъка от доматения сос и кайма от лазанята за домочадието. Юхуууу ще намажа и аз.

# 91
  • някъде ... тук ...
Миднайт, да расте здрав и щастлив рожденика! А госпожицата да си се помъти до термина. Hug

Белинде, екстра ти е косата. Другият път ще се поглезиш както со знаеш при фризьора Simple Smile

Ние сме на рожден ден на един приятел, та няма да готвя.

# 92
Здравейте,
прибрахме се в България снощи или по-точно рано тази сутрин след кошмарно пътуване със самолет. Малката се скъса да реве през целия полет и беше супер нервно за мен а и супер досадно за всички останали.
По въпроса за алармата аз я мразя ама многооооо. Ама се налага да я ползвам като се ходи на работа.
Щори имам външни на спалнята, направо се родихме с тях, не ги давам за нищо на света. Даже съжалявам, че не ги сложихме по-рано, нямаше да ми изгорят пердетата.
Миднайт, да ти е жив и здрав рожденика.
Белинда много хубава коса.
Кой каза, че падат температурите с 10 градуса, кога се очаква това.
Ние нямаме вода отново, направо ми идва да  #2gunfire #2gunfire

# 93
  • София
Миднайт, да ти е жив и здрав рожденника! Бебка да си седи на топло до термин. То не остана.

Весела, утре го дават маскимални 21 градуса поне за София. В нашият квартал само притъмня, но не валя. Ще чакам разхлаждането утре. Тия дни съм по задачи - фризьор, зъболекар, разни организационни за училище. Много мразя началото на учебната година. Докато се натъкмим с режима все ми е криво, че не знам кое, как и кога. Sad

# 94
Здравейте и от мен.
От днес сме на Хисаря, времето чудесно беше но вече се разваля.
За утре силно се колебая дали да кръстосваме Пловдив в дъжда...или да се стоим в апартамента.
Вчера след като оправих всичкия багаж за 4ма човека...помолих мъжа ми сутринта да ми напомни да си взема якето от закачалката.
Е...сетих се на средата на пътя, че не съм го взела. 

# 95
  • София
Тука е повалнало, ама нищо особено. Сега, като отворих прозореца /затварям го следобед, докато детето спи, заради строежите отсреща/ - ми жега си е, де го т'ва захлаждане, не знам.

Ейй, Сесил, кофти. Нещо друго връхно взе ли? Ако не, обличай на мъжа ти якето, той да мръзне, като забравя!

# 96
  • Sofia
Гладна съм, чакаме да ни доставят пицата  chef.Уговорих оглед за щорите,ще ми донесат всякакви мостри,ще вземат размери и ще монтират като са готови. Ей така обичам, без излишни занимания от моя страна.Спазарих си и отстъпка за количество  Mr. Green.Хай да видим. Утре си чакам и топматраците. Не е лошо и някакви подаръци да си поръчам. Много съм великодушна нещо  newsm78
Преваля, прегърмя и пак слънце изгря при мен.
Миднайт,честит да ти е малкият голям рожденик  bouquet!

# 97
  • София
И ние тази седмица монтирахме щорите в кухнята супер коректни излязоха за разлика от тъпаците Солид , които ни бавят с 10 дни след срока монтажа на вратата .

# 98
  • София
Джена, от къде купи топматраците? Нещо и аз се замислям, че нашият остаря, пък баш сега не ми се сменя.

# 99
Джена, после да дадеш отчет какви избра, защо, какъв цвят....Stuck Out Tongue Winking Eye , нека ти, ти ми напомни, аз бях забравила, а ММ удобно се скатава. Наготвих пълнозърнести спагети със зеленчуци. Боже, колко съм здравословна, така хубаво мирише, а няма никой още. Стоя лакирана, да не се наям самичка Joy

# 100
  • Sofia
Джена, от къде купи топматраците? Нещо и аз се замислям, че нашият остаря, пък баш сега не ми се сменя.
ей от тук:
https://matraci.bg/top-matratsi
Единият е Тед, другият-Sleepy. Като ги тествам, ще се похваля/оплача  Crazy. По 150 лв.,с намаленията ми излязоха.
И аз чакам ММ да лапаме изстинала пица  Thinking.Чопнах си малко,де  Whistling.И салата рукола с черита и семки мога да ям денонощно,особено,ако прибавя и малко синьо сиренце...даже прескачам пицата. Догодина,да не се каня,ама барем едни черита мога да си засадя на двора  newsm78. И да се оплача, че кравето масло много поскъпнало  Shocked. Днес ми направи впечатление, и по тоз случай купих биволско  Mr. Green.

# 101
  • Ямбол
Belinda, разкошна коса имаш. Като моя естествения ми цвят е.

Миднайт, да е здрав и силен синът ти.

Изкарах матурата днес. Бях резерва и си ударихме лафче с другите резерви и колегите по коридор.
Сви ме корема нещо. Не ми се отразява добре училището.
От зор да не се успя, съм спала на пресекулки. будих се след 2 часа на всеки час.

# 102
  • Пловдив
На мен ми е неудобно, ама хора, трябва ми стики картоф. Щото АЗ го загубих. И сега съм виновна, и обещах да го намеря.

# 103
  • югозапад, под "Марков камък"
Янтра, детето го има повтарящо може да ти го пратим по пощата, дай адрес на лично!

# 104
Прибирам се от гората. Всеки ден маршрута ни е един и същ, а днес останах като попарена. Хора, есента идва. Навсякъде жълти листа. И по много. Имам чувството, че вчера ги нямаше.
Отивам да преслушам матраците на ДжеНката. Днес си махнах лака от ноктите на краката, оформих педикюра и тази вечер ще спа натюр. Утре рано ще се оцветя.

Общи условия

Активация на акаунт