Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 299
  • 654
  •   1
Отговори
# 75
Уф, навън вали, нали щеше нощес да започва? Имам дрехи навън, ще станат чудни.

# 76
  • sofia
Заваля, на облак е, ама намокри прахоляка.

Моите почиват активно Satisfied - от леглото на компа, минат през кухнята за хапване и айде обратно. Като много им доскучае звънят на някой приятел и отиват да се видят.
Подюрквам ги малко - простира големия, даже изми прозореца на стаята им, сами си чистят стаята и сменят чаршафите.

# 77
  • югозапад, под "Марков камък"
Белинда, хубава коса Simple Smile

Значи сутрин алармата задължително си отнася една ругатня. След това като стана и пийна глътка кафе съм вече супер добра.

Отпуска съм и съм запланувала сто задачи у дома и по институции. За днес доволно отметнахме профилактичния на детето и записахме час за зъболекар. Случайно си хареса и есенни обувки, та съм доволна и това отпадна. За вечеря ще я поглезя с пържени картофки.

С вертикални щори сме на всякъде, аз си ги харесвам, но като стане време за пране - леле майкууу, много сръткава работа да ги разкача и закача после. За външни щори мрънкам отдавна, но ММ се правии на глух. Искам много, защото първо улицата ни е много прашна, после заради жегата, шума, студа и накрая заради гадната ни дограма, уж ПВЦ , а стъклопакета й кошмар /поти се много между стъклата/.

# 78
  • София
Аз да се похваля малкия ми мъж днес става на 6 години.Днес и на преглед бях госпожицата е2500 вече. Тече ми 45 дневния и полейа готвя багажа за болницата.
Алармата последно се будех преди нея иначе изключ и това е .

# 79
Да ти е жив и здрав младежа. Момата да задържи още малко и после и нея ще я орисаме като едни истински чичовци Simple Smile.

# 80
  • София
Мерси дано  да задържи  и аз се надявам.

# 81
Щом е над 2500, няма драма вече, ама да си изчака термина. Аз само за добитъка ви си мисля. Искам да си седя пред телевизора и да си гушкам питонче.

Това, защото не лаят, а и не скачат като подивели, докато кучката днес ме побърка. Вярно, не беше изцяло виновна, защото тук беше като сцена от "Птиците". Нещо се бяха побъркали и летяха и крещяха два часа. Сега и птици и куче спят, а и на мен ми е време.

# 82

midnightStar,Честит Рожден Ден на синчето!Много здраве и късмет му желая.Значи като се върна от България може щерка ти вече да се е родила.Sparkling HeartЖелая ти леко раждане и всичко да е наред!

Белиндаааа,каква коса,пу-пу!:hugs:

# 83
  • София
Мерси  сигурно ще е да .
Даун един кралски питон за намали кротки тихи слагал под блузата навива се и не усещаш , че има добитък. Само прецени с храненето ще се справиш ли?

# 84
Честит рожденик, Миднайт! Жив и здрав да е!

С тая нова версия къде виждам снимки, къде не. Върнах се да видя на Белинда косата - ми хубава си е Hug

При нас е отвратително задушно. Явно нещо се мъти.
Уж подухва, но като от пещ.

# 85
Набрах 2 кофи боб, изпреварих дъжда. Сега всичко ме сърби, листата на фасула върху гола кожа са злобни. Бързо душче сега и дълго биропиене с дружки след това.

С външни щори сме в Немция, стандарт за там. Голямо улеснение са, караме без плътни завеси. Само леки пердета в бяло и крем, светлината ми е важна. Прозорците са ми големи, френски, в цялата къща. За миенето съм хвалила няколко пъти машинката на Керхер за прозорци, с нея се справям с 3 етажа за максимум час.

Цял ден се занимавам с разни онлайн магазини. Българският търговец не го бива в интернет търговията, ама хич. Такива комични разговори се налага да провеждам, че не е истина. Абсолютно съжалявам, че харесах тъпата раница и реших да я купя.

# 86
  • София
Тук си вали доволно.
Прекрасна коса .

# 87
Миднайт, аз живи плъхове и зайци не мога да им давам, но чета, че и замразени ядат.

Уф, дано не ме удари и тази съчма, че....
Тук нали все се хилим с разната опасна фауна и наскоро в една група, в която пиша имаше пост със снимка на гигантски паяк. Въпросът беше "Може ли някой да ми каже как се казва този паяк", "What is the name of that spider?"

Отговорите къртеха Simple Smile:
Джеф,
Пит, не не е пит, това е Джак. Абе вие луди ли сте беееее, това е Фиона и подобни.

А бедния човечец, само се интересуваше дали е ужасно опасна гадинката Simple Smile.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 17:05 от Down Under

# 88
  • София
От нашите само една яде живи. Другото на замразени по безопасно е за змията. Учат се .

# 89
От нашите само една яде живи. Другото на замразени по безопасно е за змията. Учат се .

Не ме навивай, че ми е слаб ангела.

Общи условия

Активация на акаунт