Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 263
  • 654
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мерси, момичета! Хубава, лоша, тази ми е, друга няма😁 Хората се снимат със сешоар, с прическа- аз, недобоядисана, ама-каквото, такова!

# 61
Мерси, Лаленце! Както винаги реагираш на място! Сега ще се обадя.
Белинда, прическата ти я кръщавам "Отмъщението на памперса!" Добър е резултатът!

# 62
  • София
Белинда не знам дали си недобоядисана,но цветът ти много ми харесва.
И аз се присъединявам към горното мнение.Не е ли по-лесно децата да го разхождат около салона?
Така при нужда ще можеш да реагираш дори и намацана с боя.Но ти си знаеш.
Честита прическа!

# 63
  • Бургас

По темата. Вкъщи сме с римски щори и с "ден и нощ". ММ много искаше вертикални, но за мен са твърде офисен тип, въпреки всичките цветове и десени, които предлагат.

Много ги харесвам, но стават ли, когато има врата и накланящ се прозорец?

Рая, при накланящ се прозорец вероятно няма да стане, тъй като ще висва във въздуха и не виждам как ролката може да се захване за долния край на прозореца, при положение че рулото се навива/развива при смяна на ден с нощ. Може и да се поставят кутии в горен и долен край и така да върви, знам ли. Това си го съчиних сега. Simple Smile
При нас има такава система на врата и отделно на прозорец, който не се отваря по никакъв начин.

10 мин ври вода, боботи аспиратор, само за да сваря едно 5 см морковче на бебето.

# 64
  • София
Ми не знам, може и по-лесно да е. Другия път-така.
Ще убия номер едно. Току що ме уведоми, че случайно намерил в раницата си непрани къси гащи за физическо. От юни месец, хора!!! Добре, че не е храна...

# 65
Ще убия номер едно. Току що ме уведоми, че случайно намерил в раницата си непрани къси гащи за физическо. От юни месец, хора!!! Добре, че не е храна...

hahaha

Водя те с една седмица. На голямата го изпрах тъкмо преди няколко дена. Щях да я .... но беше на зеленото училище, това я спаси Mr. Green

Сутринта малката я ужили оса. На устната. Сега е като боцкана с ботокс.
Направо взе да ми писва вече Smiley

# 66
На моя приятелка, верно ужасно злояда, но все пак, майка и намери над 20 сандвича зад гардероба и след поне две години. Не бяха се разсмърдяли, а просто изсъхнали някак. Приятелката ми беше на 19-20 тогава Simple Smile.

# 67
  • София
А, то и тука някой го беше правил този номер...Май на Черно коте сина й😂

# 68
Ми не знам, може и по-лесно да е. Другия път-така.

А, у нас пък точно баничка беше престояла така коледната ваканция. Нищо и нямаше да ти кажа, добре че не е било нещо с мръвка.
Супер ти се  е получила косата, много топъл цвят, ама що се опъваш ти, 2 доброволки имаше тук, не отказвай, щото вече няма си предложат услугите. Мен така са ме учили Yum

Руми, щерката така се беше подула от Хексалгин. Акъла ми изкара, за минути стана като на патка устата и, сега ми е смешно, ама тогава не питай. Поне установи, че силикон хич няма и ходи.

# 69
  • Sofia
Белинда,какво косище извади  Shocked  Peace
Много съм гъзаръка аз,много- успях някак да се порежа на една рулетка, докато мерих прозорците  Crossing Arms.Що се занимавам с несвойствени дейности се чудя  hahaha.
Хапчето за сън е мелатонин,разбира се  Peace.Ама и да нямах, всяко едно витаминче, че и тик-так бонбонче щеше да свърши същата работа  Peace (МарИ правилно ме е запомнила).
От утре дават да се захлади с 10 градуса  Rolling Eyes, бая жежко ми се видя сега.
Няма как моят син да намери каквото и да било в раницата си.Всичко намирам аз  Mr. Green.А и раниците му ги пера през седмица, докато е на училище.
Колебая се да подхващам шетнята или да се замъкна към магазина за щори  newsm78.И двете са ми еднакво досадни. Crossing Arms
С какво се занимават/забавляват вашите деца,да ви питам? Моят ми отказва всички оферти и дреме на телефона по цял ден.Особено сега като е временно без компютър. Спортува по час-два и туй то. Голяма скука и мрънкане.

# 70
Аз намерих пилешки дробчета на 3 дни в багажника на колата, паднали са от чантата с покупки, добре, че опаковката беше вакуум Crazy.

# 71
Джена, спирай дейностите. Аз вчера се нарязах пръста на крака с прахосмукачката, днес си ударих пръста на другия със зарядното на лап топа.

За децата, твоето живее малко изолирано ми се струва. Не е лесно, особено, когато няма местно училище, където да ходи с деца от квартала.

Моят прави предимно като твоят, малко интернет, малко телевизия, учене, но и си има приятели, с които излизат.
Също и тренира доста, като твоя. Има таекуондо два дни седмично и още два баскетбол.

Преди година направи отбор, с който играе и тренира. Купих им и екипи, защото се явяват на разни местни състезания. През останалото време спи като пор и яде.

# 72
  • София
Моят син, ако е навън играе футбол, цял ден може да тича след топката. Вкъщи е или на компютъра, на плейстейшъна, на таблета, в краен случай чати Rage, направо ме влудява. Постоянно се караме и му казвам, че ще се превърне в социопат...ама хич не ме отразява. Сега съм му дала задача да се "разнообрази" със задължителната литература, че то не остана време.

# 73
  • постоянно
Аларма нямам , имам син , който досега не е пропуснал да ме събуди преди 7. Преди беше "искам до тоалетната " сега в повечето случаи е " мамо , отивам да си правя закуска " 😜😂
В Бургас имаме външни щори - жестоко е с тях , не ги сменям за нищо  .

# 74
Зависи за коя вързастова група питаш, Джена- голямата спи до обяд, хапва, пипва нещо /ама като теб - малко, че да не се презори нещо Stuck Out Tongue/, гледа филм, облича се и излиза прибира се като сме легнали вече.
Малката- сън не я лови да излиза навън, става рано, хапва символично и навън. Вчера се прибра следобед, пеша с ховърборда, щото и станало лошо...е как няма да и стане, жега, глад....Изяде една филия, този път взе ролерите и айде пак навън. Тя се прибира , каката излиза.....лудница някаква, ама малко им остана

Общи условия

Активация на акаунт