Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 241
  • 654
  •   1
Отговори
# 495
Много сте мили, здравейте на всички Stuck Out Tongue Winking Eye
Сбъдваща,  така и не поръчах от тези бански, въпреки, че много се колебаех,  заложих на бързосъхнещи материи. Много почернях,  много се веселих, косата ми обаче от слънцето и водата придоби един неопределен цвят, който нямам речник да опиша- мляко с какао, боза с канела, прах от Нутела,  се в тая гама. Ще умрете от радост, ако  ме видите.Joy
Затова веднага щом оправя, тичкам на фризьор да си върна фабричните настройки,  че с това потъмняване точно преди летния сезон, си беше риск.
Тоня, слънчева,  специално за тебе резвам един сладур,  Hispanic.
http://prikachi.com/images/402/9172402O.jpg
Хубави момчета са, а като заговори мене лично ми омекват краката от едно сладко фъфлене  на един звук между ш, т, с...corazon
Kissing Heart
Ох, извинявам се:heart_eyes:
http://prikachi.com/images/178/9173178j.jpg

# 496
Добро утро,
Джена честит рожден ден, здрава и щастлива да си и все така цветно да ни пишеш.
Мария  при мен е същата драма с кърпичките, все свързвам миризмата с нещо неприятно.
Днес ще чакам майсторите за смяна на стъклото на колата, дано го направят както трябва.
За темата и аз съм за месечна.

# 497
Яяя,Рожденичкеее,

Здраве,любов и късмет!Дълъг и щастлив да е живота ти!

# 498
Моята кухня /и хол де, щото са в едно помещение/ са в пясъчно зебрано. ЕЙ, разкош, нищо не личи, веднъж в годината ги чистя лицевите плоскости, обаче спалнята е венге....добре, че майстора ме вразуми на време да не е такава кухнята, щях да се срасна с парцала. Най- трудно ми се чисти детската за жалост, там има някакъв релеф плоскостта и е ад, добре, че е малка, а и скоро ще се префасонира ми се струва

# 499
  • София
Ша, лошо момиче, точно черните оченца да му скриеш на момъка.  Naughty Но благодаря все пак!  Grinning

Еййй, с тия стикита от Лидъл, работата се закучи на тъпия картоф и лук. Само тези ни останаха, явно са дефицитни.  Mr. Green Ако до няколко дни не ги намерим, ще ги поръчвам от OLX или ще трябва да изтърча до пл. Славейков.

# 500
Какво ги правите тия стикита?
Рая, моите вратички баш такъв релеф имат. Rolling Eyes

# 501
Честито, Джена, здрава и щастлива да си!

За темата- нямам претенции на какъв период да се подновява.

# 502
  • София
Събират се (с необяснима колекционерска страст) в съответната кутия, след което прахолясват в една друга голяма икейска кутия заедно със събратята им от предните години.

# 503
Дженка, честит рожден ден, красавице! Много щастлива и обичана да си! Лежерно и спокойно да си тече животът ви изпълнен с хубави моменти bouquet

Знае ли някой от къде мога да поръчам истинска гюдерия, от естествена кожа ли там каквото е?

В един салон видях маникюристката да чисти едни стъклени повърхности, светнаха само с кърпата и вода.
А сега ще  имам бая стъкла и много ще ми е полезна. Микрофибърни те кърпи или аз не ги уцелвам кои са хубави или не ползвам, както трябва, нещо замазвам с тях newsm78

# 504
Моят син играе с тях, със сегашните стикита готви Simple Smile

# 505
  • В Космоса
Стикитата стоят в едни кутийки, какво да ги правим. От новите бая е събрала, но не е вманиачена да събира всичките май. Зарибила се е и с едни Шопкинс, които да толкова много, че са и скъпи. Някой гений ги е измислил. За тях подхвърля, че казали, сигурност по реклама, че който ги събере получава златна фигурка, ама аз и обясних, че няма да стане нейната работа.

# 506
  • София
Джена здрава,щастлива и все така духовита да си! newsm59

Честито и на вчерашните именици! bouquet

За темата може би е по-добре да не взимам отношение,отскоро се разписвам тук.
За почистване на кухнята и аз ползвам показаните кърпички на Лидл или магическите гъби на Сано.
Ами замазват се вратичките,но не винаги се вижда.
Зависи как ще бъде осветена кухнята и под какъв ъгъл гледаш.Мен лично много ме дразни.
Какво представлява синьото Сано?Обезмаслител ли е?

Тонка много хубаво е обяснила какво се случва със стикитата след като премине периода на активно събиране.Щерката все ми говори за някакви повторки,но трябва да я питам какво има и какво не.

# 507
Събират се (с необяснима колекционерска страст) в съответната кутия, след което прахолясват в една друга голяма икейска кутия заедно със събратята им от предните години.

Най-точното обяснение hahaha
Добре, че моите пораснаха преди да дойдат стикитата. Не че не ги подминаха предните колекционерски страсти. Имаше едни стикери за едни "енциклопедии" на Била и на Пени. Голямо търсене, разменяне, събиране и сега даже не знаят къде са Mr. Green

Джена, честита да си! Обичана и глезена Hug

Райче, пристигнаха раниците от Алито. Около месец им отне. Като качество са по-добре, от колкото очаквах. За модела/дизайна аз си казах, че не ми харесаха още когато ги поръчахме. Но те ще си ги носят, те си ги избират.
Според мен на Джъмбо моделите и те са от там, на тях ми напомнят Mr. Green

Ще потърся линк и ще дам. А довечера мога да ги снимам реалните, ако искаш.

# 508
Жаки, виж в магазин за авточасти и аксесоари.

# 509
Зарежете тея гъби. Да събудим Джена.Stuck Out Tongue Winking Eye
https://m.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA
Специално от мен, мургавко,  лятно, да и играят по свирката дъъълги години.Heart Eyes
Бъди здрава!

Общи условия

Активация на акаунт