Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 257
  • 654
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде ... тук ...
Мечтая си за френски прозорци с гледка към планината Simple Smile
Ей на,баш такива ще обличам  Crazy...
Аз си мечтая заради гледката и простора, не да ги обличам Grinning
А и предполагам, че в гората няма кой да клечи да ме гледа кога и как се разхождам из къщи Crazy

Ще ги измислиш, Генчо Simple Smile

# 31
  • София
Верно ли хапче за сън на 12 годишно😲 Има ли такива? Втрещи ме, честно. Горкото, явно много се стреснало...И аз бях така като малка, впечатлявах се ужасно от страшни филми и книги. Нали съм ви разправяла как след То барем две години си миех косата в банята с отворени очи, не смеех да ги затворя...

# 32
О,аз откакто одъртях съм си будна преди алармата.Чакам да си изчурулика мелодията и поздрава,па се обърна и си полежа за тонус.Никога не се успивам.Хем съм сова,не чучулига.
Външните щори ги пускаме само нощем и при буря.Така по-рядко мием прозорци.То аз не мия,де.Има си кой.

# 33
  • Варна
Белинда, това след книгата или след филма? Щото на мен книгата ми е една от най най-любимите, но филмът беше супер слаб, орязан, под всякаква критика. И никак не ме беше впечатлил.

# 34
Белинда, и аз ненавиждам тъмни стаи, лошото е, че хола ни е южен, и нищо няма да се вижда със светли щори. Обмислям варианта шоколадови, щерката иска бежови....а де, хем ще се изнася скоро, дали да я слушам Satisfied

# 35
Белинда, Гена си измисля някакви безобидни хапченца(примерно вит. С) и му казва, че е най- доброто хапче за сън. Поне така съм запомнила.
Иначе за теб Джена си казвам как е у дома в холо- кухньо- трапезарията. Имам тънки прозрачни пердета + полупрозрачни бели памучни завеси. По на прозорците до определена височина ММ залепи матово фолио. Влиза много светлина(то нали и не са чак до горе с фолио), закътани сме от съседите, а като погледнеш през прозореца, все едно гледаш мъгла. За сега така е при нас. Евтино, бързо и на мига може да се разлепи и да се действа с друга стратегия.
Сега имам молба към Светалчо, но нали няма нет се обръщам към всички. Светалчо беше споменала ампула В-нещо си за херпес. Сестра ми се е украсила подобаващо, а аз не се сетих за точната ампула. 2 ли е, 6 ли е, 12 ли е. Ta kойто се сети да пише бързо, че систъра е на нисък старт и чака да се изстрелва към аптеката.

# 36
  • София
След алармата винаги следва: "Маааама му стара!".
Тая сутрин станах по-рано, за да си направя педикюра. Не ми беше особено приятно, но нямаше начин, вече беше наложително. Да ме пита човек защо блеех цяла събота и неделя.

Кати тази седмица ще изкара с дъщерята на моя приятелка у тях. Много е щастлива и дано не се скарат още днес, че две почти тийнейджърки по цял ден заедно си е взривоопасно.  Mr. Green  

При нас холът е много тъмен, защото е север, а и терасата е затворена. Почти винаги лампата свети, но това е положението. Аз и без това не обичам да ми е много светло. В предния апартамент постоянно дърпах завесите, за да затъмня.

# 37
От години не съм се събуждала от аларма.Мъжът ми става безобразно рано и ме събужда след като е направил кафето.Неговата аларма не я чувам, явно се събужда преди нея и я изключва.

Ако случайно не е в града, не ми трябва аларма защото се събуждам достатъчно рано, за да се приготвя за работа.Работя на около 20 мин.пешеходно разстояние, все до 9 ще се завлека

Проблем е когато мъжът ми го няма, а детето е на училище първа смяна и трябва да е в 7.15 на училище.Тогава се събуждам много рано от страх,  че няма да стана навреме.

Както и да го погледна, аларма не ми трябва, не съм сигура че на новия тел. мога да я намеря.

# 38
  • София
Не обичам алармите и обикновено докато не си изпия първото кафе не ми се говори.
Тънки пердета имам навсякъде,а завеси в спалните.Без пердета ми е неуютно.
По едно време умувах за външни щори,но според мен не могат добре да се почистят,освен ако не изввикаш алпинисти и се отказах.

# 39
Напоследък още повече мразя алармата, защото тамън съм заспала преди нея. Пф, иначе нищо не казвам, муча си...

Сега щори нямаме - не ни трябват, слънце има сутрин до към 11, в спалнята имаме и завеси, иначе обичам да ми е светло, после вече не пече, а пред нас няма нищо - няма блокове в непосредствена близост, с които да си гледаме в къщите, това е супер гадно.
На бъдещата къща ще го мисля, защото там ще пече яко. Долу на френските нищо няма да слагам като щори, ама на спалните може и да сложа някои външни, ще помисля.

# 40
Винаги съм била от рано на работа, абсурд без часовник, в 7 излизам от нас.
Един месец трябваше да съм от 9, когато детето тръгваше първи клас, но ми се стори още  по- гадно- ставаме, обличаме се, излизаме се да я заведа до училище, после пак се връщах у дома, щото рано за работа....увиждаше ми се деня. Сега мрънкам като ставам, ама в 5 съм си в къщи

# 41
Проблемно ми е спането напоследък, та с аларма или без все съм крива и мърморя сутрин.

Вчера точно гледах и си намерих панелни завеси, които да мога да закача на ПВЦ релса, та като се наканя да измия прозорците ще си взема и размерите и ще сменя старите. Сега покрай децата отчитам като грешка тъмните тежки завеси - за нищо не ги ползвам, даже не ги отвързвам, а трупат прахоляк като за световно.

Спорна седмица на всички!

# 42
Добро утро!
Аларма не си спомням от кога не съм ползвала.

# 43
Добро утро!
Аларма не си спомням от кога не съм ползвала.
Щастливка!

# 44
  • Euskal Herria
През последните години  си живея без аларма.
Лека седмица на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт