Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Нолвадекс и за какво се използва?
Какво представлява инхибиторът на ароматазата и за какво се използва?
Какво представлява хормоналната терапия и защо се използва при рак на гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Нолвадекс и за какво се използва?
-
Какво представлява инхибиторът на ароматазата и за какво се използва?
-
Какво представлява хормоналната терапия и защо се използва при рак на гърдата?
Хормоналната терапия е вид лечение, използвано при рак на гърдата, което включва лекарства или процедури, които влияят върху нивата на хормоните в тялото. Използва се за контролиране на рака, който зависи от хормоните, като блокира или елиминира хормоните, които стимулират растежа на раковите клетки.
-
Какво представлява хистерeктомията и при какви обстоятелства се извършва?
-
Какво е CBD и за какво се използва?

Не е хормонозависим тумора, няма да имам хормонална терапия.Заключението е: ниско диференциран инвазивен дуктален карцином с висок пролиферативен индекс-25% G3.Наличие на лимфоваскуларна карциномна инвазия L1, това не ми е ясно, нека ако някой разбира, да обясни на прост език трябва ли да се притеснявам... 
Пиша тук, за да си доизяснявам, не да оспорвам лечението си. Щом съм избрала лекар, естествено, ще го следвам
Ще си спазвам назначенията, химиите, лъче, и каквото преценят лекарите. Единственото, на което се надявам е, след цялата процедура, да нямам рецидив и да продължа живота си, както досега. Няма да е същото, разбира се, но ще е страхотно, сигурна съм! Минах катарзиса за себе си, взех поуките от това, оцених хората до мен, щастлив човек съм! Ще пиша като изляза от нелегалност в събота, за да дам отчет. Сега отивам по задачки, че нямам време, да се възползвам после да си направя косата за последно, че после ще си я гледам отстрани, и реша
като Чичко Тревичко съм в момента, някви там мъхчета и четинки ми никнат, а под подходяща светлина ако ги погледне човек, ще си умре от смях