На пазар във Варна - 47

• 73 306
  • 789
  •   1
Отговори
# 30
Пренасям въпроса си от предишната тема; фенски артикули на Manchester United да сте засичали някъде?
Във Варна не знам къде, но онлайн има много на fans.bg

фенски, но ученически по-скоро в книжарници АБВ съм виждала

# 31
в спортна зала има магазин където продават спортни дрехи на почти всички отбори.

# 32
  • Варна
фенски, но ученически по-скоро в книжарници АБВ съм виждала
Търсих, но нашумялите отбори това лято са Реал Мадрид и Барселона. Благодаря за идеите!!

# 33
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча зъболекар за поставяне на силанти на дете?

# 34
  • Варна
Имаше един магазин на втория етаж в Гранд Мол, предлагаха чанти axel (и разни дрехи). Не го видях последно като ходих, затворил ли е?

# 35
  • Варна
Имаше един магазин на втория етаж в Гранд Мол, предлагаха чанти axel (и разни дрехи). Не го видях последно като ходих, затворил ли е?

Затвори.
Има го в Пикадили парк и на Македония (ако все още работи и там) .

# 36
  • Варна
Благодаря!

# 37
Привет!
Къде пълнят качествено тонер касетки за принтер?Моля,споделете мнения и опит,спешно ми е!

# 38
Никога не съм пълнила тонер касета, но гледам, че от целия град се стичат в книжарницата на Направи си сам. Може да видиш там или ако някой потвърди, защото азз наистина не съм ползвала.

# 39
Тази книжарница има ли си име?

# 40
  • Варна
Там беше Аугуста, ако още е тя- това е името. Вижте в сайта им.

# 41
  • Варна
Привет!
Къде пълнят качествено тонер касетки за принтер?Моля,споделете мнения и опит,спешно ми е!

Не знам от коя част на града си . От тия сме много доволни , но са във Възраждане https://www.okoffice.bg/kontakti/ С принтер Brother сме . Намират се в една малка складова база на бул." 3-ти март" , на около 500 м. е след сфетофарите за Лидл и Кауфланд .

# 42
Не, Аугуста беше в пресечка, Охрид, мисля и я няма вече две години. Тази е на самата Направи си сам, друга книжарница там няма, не знам дали има име.

# 43
От къде мога да купя кръгъл килим,на сносна цена.Трябват ми също шалтета за еденични легла 90/190.Някъкви идей,навсякъде има все големи размери.

# 44
  • Варна
Да Ви насоча вниманието за предстоящия семеен фестивал в двора на Карин дом на 16- 17 септември Simple Smile
https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0 … -412259232294285/ линка на страницата им Wink

Общи условия

Активация на акаунт