На пазар във Варна - 47

• 72 378
  • 789
  •   2
Отговори
# 645
  • Варна
По ул."Студентска" май няма автобуси. 209 минава нагоре по ул."Мир" , завива по бул."Христо Смирненски", слиза надолу към бул."В.Левски" и отива към Почивка. Спирки има на Мир, горе на Терапията и Сотира. Другата му спирка е чак долу  - Спортист. Отгоре по този булевард върви и 12 номер и 121, който обикаля и ходи до Владиславово. 12 номер май ходи към центъра и от там до Аспарухово.
Преди две години минаваше автобус оттам и беше 209, но само в едната посока има спирка. Спирката е точно под ТУ, на Студентска. Сега вече не знам дали нещо спира там.
209 не е минавал и не минава под ТУ. Минава по Студентска, но в другата посока - покрай ОУ "Черноризец Храбър" и общежитията. В момента, заради ремонта, продължава по Мир.

# 646
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз си мисля,че Бъкстон я направиха двупосочна защото Брегалница е затворена.Те добре си мислят някои хора,че може въпросната улица да стане двупосочна ама как ще се разминават колите?????Постоянно има паркирали коли вляво.Аз днесминах от там и по навик спрях на СТОП-а  Simple Smile,а той го нямало  Simple Smile

# 647
  • Varna, Bulgaria
Добър ден, може ли препоръка за магазин или фирма предлагащи мъжки зимни палта? Търся нещо от този тип. Благодаря

# 648
  • Варна
Крис, Андрюс, онлайн-Манго.

# 649
  • Варна
Ролман

# 650
  • Варна
Здравейте, да ме насочите някой, който изработва туту поли.

# 651
  • ВАРНА
Може ли да препоръчате спешно детски гастроентеролог,малката от няколко дни есъс стомашни оплаквания и с предписаното от педиатърката не минава.Звънях на д-р Ружа Панчева,но е отпуска,а ми се иска да е добър специалист и да гледа на ехограф  Praynig

# 652
  • Варна
Прясно-прясно мога да препоръчам д-р Красимира Колева, но работи в Терапията, в детското отделение. Нямам представа дали и кога приема извън болницата, но съм много доволна, много сърдечна и мила жена, с подход към децата:
http://galenia.bg/lekari/d-r-krasimira-ivanova-koleva-34564.html

# 653
  • Варна
Здравейте!  Моля посьветвайте кьде да изкарам курс по английски език,трябва да го науча за половин година,иначе ще ме изхвьрлят от работа Disappointed Relieved

# 654
  • Варна
Прясно-прясно мога да препоръчам д-р Красимира Колева, но работи в Терапията, в детското отделение. Нямам представа дали и кога приема извън болницата, но съм много доволна, много сърдечна и мила жена, с подход към децата:

+1 за нея ! Чувала съм добри отзиви Wink

# 655
  • ВАРНА

+1 за нея ! Чувала съм добри отзиви Wink

Благодаря много,дано утре успея да се свържа  bouquet

# 656
Моля ви насочете ме къде във Варна мога да намеря подобна мъжка шапка тип ушанка но в черно или сиво.  Знам един магазин за шапки зад фонтана до дюнераджийницата, другото е един закачалки срещу дупката на княз Борис в уличката между магазините ( може заради студа обаче и да ги няма там ) .. но за друго  място не се сещам.Предварително благодаря!

# 657
  • Варна
Здравейте!  Моля посьветвайте кьде да изкарам курс по английски език,трябва да го науча за половин година,иначе ще ме изхвьрлят от работа Disappointed Relieved
https://m.grabo.bg/varna/ezikov-kurs-0g2rt#
Пробвай тук. Успех!

# 658
  • Варна
Хм...учила ли си го в училище?
Ако не, май само с частен учител ще имаш успех, зависи на какво ниво искат да го владееш.

# 659
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, може ли да ми кажете къде има магазини за пердета, където и да ги шият?
Скрит текст:
Почти всички магазаини предлагат и шев. Преди известно време обиколих доста магазини за пердета във Варна, за да задоволя претенциите на дъщеря ми и мога да дам следните отзиви:
 - http://gabriella-bg.com/ - много любезни, обясняват подробно за шев, набори и т.н. имат различен клас пердета, голямо разнообразие и са много хубави. От тук поръчах тънкото перде, както и магнити към него, всичко беше изпълнено в срок и нямам забележки.
 - Studio 79 - също мила продавачка, но нямаха в цвета, който търсихме - асортимента им е по-малък.
 -  А.Р.Декор - тук са доста скъпи, не запомних от къде точно внос, май Испания, много красиви, но това което ми предложиха почти тройно надхвърли лимита ми. Шият също.
 - Бибтекс - от тук поръчах плътното перде и аксесоарите към него, както и релсата. Също много голям избор, различен клас пердета и много добро качество и обслужване.
[/quote]
Много благодаря! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт