Агитациите за развод в бг-мама

• 52 465
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ааа май те и пошляпваше от време на време Joy

# 106
Само 3 шамара за 15 г. брачен живот. Но понеже (според нея) съм си ги бил заслужил, те не се брояли Simple Smile

# 107
  • Варна
Само 3 шамара за 15 г. брачен живот. Но понеже (според нея) съм си ги бил заслужил, те не се брояли Simple Smile

Е щом си ги заслужил права е жената.

# 108
  • Монреал
Мамите небрежно ще подминат този пост, както и всички постове, в които жена признава, че е шамарила мъжа/детето.

Мъж обаче само да я стисне за ръката и бива обявен за "насилник", "побойник" и прочие с моментални препоръки за изритване.

# 109
  • out of space
Оня ден се хилих с една съдия- гледала дело за развод. Обвиненията на жената са, че мъжът й пазарувал само от промоции и не можела повече да го търпи. Доста лош ход, според съдията Grinning

Иначе, по взаимно съгласие цената на развода варира до 80 лв., по усмотрение...

# 110
  • n/a
Нормално е да има полова солидарност.
Нормално е да има чести съвети за развод. Една тема, за да е стигнала в СО,
е по повод някакъв проблем. Достатъчно голям проблем, за да се отвори от
автора. Да се е появявала там тема "Ние сме едно щастливо семейство"? Не
си спомням (всъщност може и да е имало). А в проблемните теми се разда-
ват съвети за развод, без оглед на пола на автора. Спрямо мъжете ситуация-
та е същата.

# 111
Да се е появявала там тема "Ние сме едно щастливо семейство"? Не
си спомням

Тема не, обаче отговори колкото искаш.   

# 112
  • София
Бие ли те жена ти? Или си пийва?
Не, не иска да правим секс. Или ако правим е с голямо нежелание от нейна страна. Бях пуснал тема в СО и ме посъветваха да не чакам повече, да се изнасям веднага и че не ми трябва такава жена, която не ми дава.

Не ти ли предложиха цялата палитра от еротично-психологични хитринки? Примерно, започваш с това да си купиш секси бельо, да отидеш на козметик да ти оскубят всичко, малко романтична вечеря, стриптийз да й изиграеш... Или чисто мачовските - "ей, жена, идвай тука, няяя та чакам цял ден да ти дойде кефа!"

Поне се наблюдава устойчивост във форумското поведене - който се оплаче, и го пращат или да се еротизира, или в бракоразводното.

# 113
  • София
Бие ли те жена ти? Или си пийва?
Не, не иска да правим секс. Или ако правим е с голямо нежелание от нейна страна. Бях пуснал тема в СО и ме посъветваха да не чакам повече, да се изнасям веднага и че не ми трябва такава жена, която не ми дава.
Защо ли аз имам спомен, че преобладаваха съветите да разпалиш желанието й и завоалирани обвинения, че просто не знаеш как да я предразположиш...
Макар че зависи колко страници е навъртяла темата, може и в крайна сметка да са я осъдили

# 114
Не е до сила Хай, просто наистина наедро се ръсят съвети, а не е ясно кой е отсреща и дали не е наистина лабилен.
Иначе смятам, че наистина не са много хората, които биха се повлияли до такава степен от "съветите".

Има обаче и една доза на "злорадство", когато някоя се оплаче, че мъжът и да речем не мие чинии и се започва как това е недопустимо, че не я обича и уважава и пр.

Човека може да прави 100 други неща, а на нея да и е накипяло от това, защото е имала тежък ден например. 

Като се появят 10 с перфектни мъже, които винаги мият чинии (примерът е случаен) и и обяснят колко е загубен нейния, предполагам, че няма да се почувства по-добре и съвсем ще и е трудно да види, че той например и прави кафе и води децата на училище, за да може тя да поспи един час повече.
Абсолютно!  bouquet

# 115
  • Монреал
Нормално е да има полова солидарност.

Някаква съществена разлика между "полова солидарност" и "полова дискриминация"?

# 116
Мухльо който виси по цял ден във бг-мамма, пие, посяга ти, изкарва мизерни пари, изневерява ти и най-вече едва ли някога те е обичал!
Айде сега. Още малко ще изкараш, че мъжете дето висим в бг-мамма сме мухльовци...

FYI: Рапортувам те за клевети и обиди.
Какво стана като я рапортува. Наказаха ли я? Малко ме съмнява да е имало реакция на доклада ти.

# 117
  • Вестерос
Аз съм против разводите, никога не бих дала съвет за развод и аз доброволно по мое желание не бих се развела. Споделям принципа любов навън мир вкъщи. Форума е друга бира. Споделям напълно мнението на автора. Всеки е свободен да се разведе и да гърби сам.
в кой век живееш? Не би ли се развела,ако мъжът ти те тормози психически или физически ,а и двете също може би?

# 118
Айде сега. Още малко ще изкараш, че мъжете дето висим в бг-мамма сме мухльовци...
без тук присъстващите, разбира се Innocent

# 119
Аз съм против разводите, никога не бих дала съвет за развод и аз доброволно по мое желание не бих се развела. Споделям принципа любов навън мир вкъщи. Форума е друга бира. Споделям напълно мнението на автора. Всеки е свободен да се разведе и да гърби сам.
в кой век живееш? Не би ли се развела,ако мъжът ти те тормози психически или физически ,а и двете също може би?
[/quote

Никога мъж не ме е тормозел ни психически, ни физически. Виж майка ми психически много ме е тормозил,а, но аз за нея не бих се оженила. За мен физическият и психическия тормоз се проявяват и преди брака, децата, просто трябва да се спасиш отвреме.

Общи условия

Активация на акаунт