Лятото е към своя край - ДЕКЕМВРИЙЧЕТА раздават ритници безкрай! ТЕМА 5

• 44 284
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София
По някое време движенията наистина стават силни и бебето се протяга.Тогава е трудно да се прецени коремът ли се е стегнал от контракция или чудовището иска да излезе през корема Grinning Моят син правеше една огромна бабуна под дясната ми гърда.Той беше седалищно и краката му бяха там в дясно, протягаше ги и имах чувството, че ще ме пробие.
На мен ми се стяга корема, като се преуморя.Но болезнена контракция не съм имала скоро.

# 316
Тонче, и мен от време на време ме приболяват яйчниците и кръста, малко като при ПМС. Пия папаверин, магнезий и гледам да почивам повече в такива случаи, и минава.  Peace

И аз не съм сигурна дали имам или не контракции... Rolling Eyes Това стягане на камък на целия корем не ми се е случвало...имам описаните по-горе тъпи болки от време на време, които според лекарите не били контракции. Дано да се позабавят още малко, че сигурно ще взема и за това за да се филмирам.  ooooh!

# 317
Да, мен днес док ме гледа и каза, че не са контракции. Затова ще видим дали няма проблем с бъбреците.. силно се надявам да е било от преумора, защото наистина се напрегнахме здраво събота и неделя, имахме гости, бяха разходки, игри до късно, все бях седнала или ходеща.. спала съм по 4-5 часа Sad

Ритка ме силно и ми издува коремчето, много ми е сладичко.. ММ полудява от кеф, когато отговаря на негови потупвания Simple Smile

# 318
Момичета Hug Hug Hug

Аз вчера изпратих делегация до Лидл - майка ми и сестра ми и взеха някой много хубави нещица. 

Бях на ж.к по ЗК абсолютно никакво внимание от лекарката, когато тръгнах да я питам някакви неща - отговора и беше нали ходите при Д-р Дяволов той ще ви отговори, идеше ми да я удуша. Единственото което каза е, че има разкритие и шийката се скъсила още, днес следобед съм при д-р. Дяволов и ще говорим повече, от понеделник освен ако няма проблем и не се случи по-рано влизам в болницата и ще си лежа там до раждането. В петък съм на 3-та фетална при д-р Сигридов и ще правим фетална ехокардиография.

Днес се премерих вече съм официално + 18 кг. кантара закова точно на 75, надявам се да не кача много през следващите седмици. Интересното е, че растат само корема  и бузите на краката, ръцете и дупето почти не личат качените кг.   

# 319
Днес бях на преглед, че нали вчера се филмирах, че бебчо не се движи много много. Всичко е наред, бебчо е добре. Док каза,че някои бебета са били по-мързеливи, но добре е било, че съм отишла, понеже трябвало да се обръща внимание и да се провери състоянието ако бебо не се движи много много.😃
Olya.sol почивай си и всичко ще е наред! Слушай лекарите, те си знаят работата. За Дяволов съм чувала само хубави неща. При него ли мислиш да раждаш? Стискам палци!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 18:43 от JIVONA

# 320
Оля, стискам палци всичко да е наред.. Ужасно е подобно отношение и понякога като слушам такива разкази.. благодаря на Бог, че имаме възможността да си позволявам следене в частна болница с добро отношение, защото аз съм много лесно откачаща и в такъв момент сигурно ще съм готова да фрасна някоя док с нещо.. Важното е всичко с теб и бебките да е добре, твоя док ще се прогрижи Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Днес ще си почивам вкъщи и няма да излизам, че вчера пак излязох в 7:30 и се прибрах след 16:30ч. Close

# 321
  • София
Аз затова държах сега да се следя при положителен човек. Предишната следяща(при бременността със сина ми) беше все намръщена и много ме дразнеше.
Сега лекарката ми е много мила, усмихната.Хем ме пита някакви неща, но не е натрапваща и твърде бъбрива. Ходи ми по акъла за разни изследвания, още докато не бях бременна.
Другата, при която ходя, от Надежда, е също много симпатична и усмихната. Шегуваме се с нея, говорим си глупости.Много ме е яд, че вече не изражда. 
Аз ще излизам днес, отивам след малко на кафе. После трябва да ходя да си взимам болничния и да го нося до работа.А в 5-6 ще взимам детето от градина. Само да не валеше...студа го понасям, но дъжд и сняг не Rolling Eyes

# 322
Оля, палчета всичко да е наред. За Дяволов съм чувала само хубави неща, особено от мами с близнаци и тризнаци.  Praynig

И аз не го понасям това време, но за съжаление така ни се пада да изкараме последните 2-3 месеца от Б.  ooooh! Вярвам, че ще има още слънчеви дни, в последните години си има циганско лято през октомври, така че го чакам.  Heart Eyes А и съм си оставила доста неща за пазаруване и мисля да се приютявам из магазини и молове ако вали или е студено.

# 323
Късмет, Оля!
Аз да ви кажа предпочитам по-хладното време пред жегите особено за последните ни месеци. Тука допреди 1-2 седмици нямах търпение да се захлади, така бяха започнали да ми отичат краката..

# 324
И моята последна ЖК не мина добре и ме и ядоса и разочарова. До доктора не стигнах, а говорихме с акушерката. Взех болничния, мерене на корем, набързо слушане на тонове и,, айде чао".
Петък пак съм на ЖК. Само да смеят пак да ме ядосат.Не съм си виждала човечето и нямам търпение да видя как е Simple Smile
Запазих и час за последната ФМ Simple Smile
И последното, което сътворих..Ще имам бременна фотосесия(и таткото навих). Ще видим как ще е. Дано изляза добре на снимките, защото те ще ми останат мил спомен от този период от живота ми.

# 325
Супер, аз също много искам Simple Smile) Предупредила съм ММ, че трябва да е макс до края на октомври, преди да съм станала на тюлен Grinning

# 326
Здравейте, момичета,

писах, писах и ми изчезна поста някак си Sad
Исках да Ви споделя, че и аз си харесах някои дрехи за бременни в Лидл и мисля да мина през този в Дружба - дано има нещо останало.

Olya, ти в коя седмица си, че си на 3 ФМ  толкова скоро, аз съм чак на 30.10 и се чудя дали не съм изпуснала нещо ситуацията? Защо се налага да си в болница от сега до края?

И аз нещо се разочаровах от ЖК по ЗК последния път - ходих да си взема болничен, с който също имам проблем, но това е друга тема и понеже Жекова беше в спешно секцио беше някаква акушерка и един, който замества Жекова - нито ме гледа на ехограф, нито прояви някаква заинтересованост, въпреки, че съм с близнаци, та малко се чудя как да действам.

На 06.10 ми изтича болничния и ще ходя да се пазаря за нов, да видим дали ще ме огрее и какво ще стане точно.

Иначе и мен ме дразни лошото време, но е по - добре от ужасните жеги, че вече бая ми тежи и ако беше и топло не знам как ще съм Simple Smile

Поздрави,

# 327
Момичета HugHugHug

Аз при нея ходя само заради направленията и болничните, а и защото нито д-р Сигридов, нито д-р Дяволов водят ЖК. Много се радвам, че повече няма да се срещам с нея. Вчера при Дяволов всичко мина добре, в понеделник ще ме приеме и ще съм там до раждането защото разкритието е вече 3 см, а скъсяването е прогресирало, което не е неочаквано, след приемането ще правим курс дипрофос за белите дробове, ако решат мишлетата да тръгват по-рано, но според док. за сега няма такава опасност, защото разкритието не е от тръгнала родова дейност, а е от дефекта на шийката.

Чуденка - Утре влизам в 28 г.с,  правим я точно на границята но нямаме избор. Влизам в болницата заради слабост на маточната шийка, която води до скъсяване на шийката, изглаждане и разкритие, всичко това съчетано с голямата тежина се води голям риск и трябва след 28 г.с да съм под постоянно лекарско наблюдение, Първата бременност също бях така + много упорита инфекция. 

Баткото още ни е болен, вече мина седмица, пие вече втора опаковка от антибиотика и пандола и нищо, поддържа си над 38,5, кашлица няма, само сополи, не знам какво да го правя вече, той обикновено не е от боледуващите, а тука за два месеца две големи настинки за по седмица и с висока темеретура

# 328
  • София
Оля,дипофрос ми сложиха и на мен.Много е важно преди това да си наясно със кръвната захар.Дали имаш високи стойности или гест.диабет,като мен.Ако е така,трябва да си под лекарски контрол.Иначе в твоя случай си трябва тази профилактика.Чудя се,как до сега не са ти предложили серклаж.Стискам палци и си полежавай възможно повече Simple Smile

# 329
Оля, знам че е така, затова е хубаво че имаш лекари, на които да се довериш.. Иначе нервите с неграмотни и нелюбезни лекари са в кърва вързани. Simple Smile

Аз съм на 3-та ФМ на 18.10, когато ще съм в средата на 31г.с. Док каза около 32-ра, така че мисля не няма закъснели. Правят ги между 28-33г.с до колкото знам.

И на мен на 6.10 ми изтича болничния и ще го подновим с нов, който е последния преди 45-дневния Simple Smile

Ние в понеделник-вторник ще правим фотосесията, нямам търпение. Дават го да се затопли дори, дано или поне да не вали Simple Smile Ако искате вярвайте, но тази фотосесия, както и след това тази на новородено си я мечтая от 2-3 години поне.. Фотографката ми е толкова любима, следя я още от тогава и все се молех да имам щастието да ме снима. Тя също ще е декемврийска мама, затова и ще направим сесията сега, а не по-късно. Пък и хич не ми се иска да съм огромна и неподвижна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт