Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Пия бира и ям праскови за последно това лято, среща  с кантара- в петък
И с невечерянето съм добре - за пет дни, три на две за мен

Поздравче... на Мусала сняг прехвърчал

# 256
  • София
Мале, Херци, как удържаш да не си сипеш една мастичка...

# 257
Ама, чакайте, кой е казал, че ще карам САМО на месо, яйца, масло?    newsm78    Laughing

Написах, че тесто и захар не ме влекат, не ми се ядат.
Плодовете и млечните също.Това не означава, че никога няма да ям...ето преди малко нещо ми пригладня, направих си едно мазно кафе+ около 100-на грама Камембер, въглехидратите му са 0.
Като ми се прияде някакъв плод, ям.Просто все по-рядко ми се прияжда....
Харесвам заквасената сметана, киселото мляко така или иначе никога не ми е било любимо..ами, прияде ли ми се, ям.Че й добавям и какао/канела/ягоди или малини....     Laughing
Аз съм писала, че съм си чревоугодничка.   Grinning
Скучното, еднообразно ядене не е за мен.
Това, че днес съм написала Меню-основно месо+яйца, не означава, че всеки ден ям подобно.
За варива/зърнени:писала съм, че никога не са ми били любими, дори във вегетарианския период не наблягах на тях, а повече на зеленчуци, плодове, яйца, сирена....Та и сега не ме влекат хич и не ги ям.
Никак не ми липсват, никога повече да не вкуся ориз/боб/леща и подобни, никакъв проблем не ми е.

За мен няма храна, която да не мога да спра,  ако знам, че не ми се отразява добре. Здравето, това да се чувствам добре и изпьлнена с енергия, да изглеждам добре и да не страдам от всевъзможни хронични болежки ми е по-важно от това да си задоволявам вкусовите рецептори на езика.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 17:01 от Анонимен

# 258
хаха, само защото не обичам, мирише ми, рецината и тя
но корабчета плуват в очите ми от следобяд Simple Smile

# 259
  • София
Херци, пИши го "зареждащ ден" и те така.

# 260
  • Велико Търново
А пък аз толкова съм се увредила на тази тема, че наистина не ми се яде.Писала съм го хиляди пъти отраснах с пържени картофи, кюфтета, тестени изделия, сладко не близвах, но то другото компеснираше WhistlingСега не си спомням от кога не съм яла порция пържени картофи, ако пържа на децата се е случвало да опитам един-два.
За мен разбрах, че килограмите/външния ми вид/ са неразривно свързани с това как се чувствам и съответно показвам на хората, а работя с хора и не мога да си позволя да не съм ок Blush
С ръка на сърцето си признавам, че лигите ми потичат при мисълта за варени патешки яйца с бекон Mr. GreenТа разбирам Амур в тази посока напълно PeaceАз също целя като постигна желаната фигура храната да ми е балансирана, като за напред няма да вечерям без значение дали съм достигнала целта.
Менюта за днес:
Ставане в 4.45, стадион, закуска в 7.00-400 грама мляко Боженци+30 грама стърготини кокосови+100 грама извара Пилос.Държа ме сита и без дискомфорт никакъв в корема до 15.00.
Обяд 15 часа-125 гр. бекон Лидъл един на кубчета+1 домат+3 сварени патешки яйца/200 грама/
Вечеря към 20.00-доза протеин

# 261
Защо като казвате че спирате млечните си ядете масло?  Нали и то е от мляко?

Маслото не съдържа лактоза (млечна захар).

# 262
Да, вкусът се възпитава. И аз вече не мога да ям мекици и пържени филии. Но това не значи, че не ми се яде нищо тестено. И манджи със запръжки не ми се ядат.

# 263
  • София
Аз пък всичко мога да ям, нищо, че не съм ги яла отдавна някои неща. Примерно пържени филийки не съм яла от примерно 10 години, но съм сигурна, че ако пробвам пак, ще ми харесат.

# 264
Аз също в никакъв случай не мисля да карам доживотно на ВМ хранене. Просто вярвам, че по време на храненето ми по този начин ще си възвърна доста здравословни и полезни навици, които напоследък изгубих. Както и ще си укротя лакомията.
Даже имам план как точно да продължа да се храня след постигането и задържането на мечтаните резултати. Но първо да доживеем дотогава.

# 265
  • here, there, everywhere
Аз днес реших нищо да не тренирам. Усещам лека слабост и може да се окаже, че съм се напънала повечко последните няколко дни. Хванах си шапката и отидох на пазар в Брюксел. Купих си гримчета предимно. Като съм по напълняла леко и нямам желание за дрешки. Сега пека пилешки крилца за вечеря. Много обичам .
От утре пак скачам в гимнастиката. Не може 2 дни лабаво:).

# 266
Проблемът, ако изобщо го има, за мен не е в самото опитване, а какво мозъкът ми ще си каже след него. Случвало ми се е, да имам някакви очаквания за дадена "храна" на база на спомени и минали преживявания и като я опитам, да се разочаровам, точно защото вкусът ми се е променил.

Планове е хубаво да има човек, но аз имам тенденцията да саботирам собствените си планове, затова предпочитам да се концентрирам върху тук и сега, бъдещето е Божа работа

# 267
  • here, there, everywhere
Галче, всъщност и аз имам склонност да саботирам собствените си планове. Аз имам уклон да съм перфекционист и в момента работа над този проблем. Опитвам се да направя най-доброто към момента без да правя драми ако не ми се получат плановете. Човек се учи докато е жив.

# 268
  • Козлодуй
Не мога да ви изчета много сте изписали затова да кажа за мен. Бях на диета преди почивката свалих 1,800 кг и по време на почивката ги качих отново точно толкова разликата е че сега съм в цикъл и трябваше да спадам ама не качвам а по време на почивката не съм си позволявала въглехидрати само веднъж сладолед и то малък. Снимах храните:
Закуска:
Скрит текст:
Обяд:
Скрит текст:
Вечеря: (тези ребърца бяха намазани с нещо сладко и втори път не съм си взимала от тях)
Скрит текст:
Извода е че многото храна дори да е правилна води до напълняване сега съм на същите позиции отново 59, 200 кг тази сутрин Simple Smile Желая ви много удоволствия Simple Smile За мен няма лесно отслабване Simple Smile

# 269
Защо като казвате че спирате млечните си ядете масло?  Нали и то е от мляко?

Маслото не съдържа лактоза (млечна захар).

Благодаря,  разбрах  Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт