Термин МАЙ 2018 г.

• 40 667
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Руми успех утре на прегледа Simple Smile
Ще се опиташ ли, като създател на темата, да направиш анкета с предложените до момента заглавия за нова тема?

Ще се опитам да сложа анкета, но предупреждавам, че досега не съм правила и нз какво ще излезе.

П.С. Мисля, че успях. Хайде гласувайте и ако има още предложения с радост ще ги добавя.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 16:05 от Румяна88

# 616
Гласувах! Simple Smile Много хубави заглавия, напълниха ми сърцето!!!

# 617
Как процедирахме с термин Август 2016, бяхме направили профил АВГУСТ 2016, от който се пускаха темите. Идеята е, че ако създателя на темата няма възможност, дава паролата и юзернейма на някой желаещ, който може да пусне тема и той администрира. След време това може да се наложи поради липса на време, желание и т.н Ако искате може да създадем такъв профил МАЙ2018, с поща, с парола и да го ползват хората, които разбират от форума.

Темите и дизайна се взимат от стари теми, като може да се ползват нови снимки.

Заглавията може да си ги мислим ние или да взаимстваме от старите майски теми, а защо не и от темите с други термини.

Имахме също така и профил във Flickr, но това чак когато се родиха бебоците, тъй като не всички бяха във ФБ, там можеше анонимно да си разменяме снимки на бебета. И все още можем. Simple Smile

# 618
Добре дошли на всички нови момичета!
Руми, браво за анкетата!
Много чувствителна съм станала, днес на улицата видях едно куче-кърмачка, ровеше в един кашон с боклуци, а около него притичваха две малки кученца, много тъжно ми стана за тях, направо се разплаках.., дадох им кренверши, душици милички..Cry ето докато пиша пак ми се пълнят очите със сълзи Cry

# 619
  • София
Как процедирахме с термин Август 2016, бяхме направили профил АВГУСТ 2016, от който се пускаха темите. Идеята е, че ако създателя на темата няма възможност, дава паролата и юзернейма на някой желаещ, който може да пусне тема и той администрира. След време това може да се наложи поради липса на време, желание и т.н Ако искате може да създадем такъв профил МАЙ2018, с поща, с парола и да го ползват хората, които разбират от форума.

Заглавията може да си ги мислим ние или да взаимстваме от старите майски теми, а защо не и от темите с други термини.

Имахме също така и профил във Flickr, но това чак когато се родиха бебоците, тъй като не всички бяха във ФБ, там можеше анонимно да си разменяме снимки на бебета. И все още можем. Simple Smile
Аз съм за да се направи такъв профил, може би ще е по удобно за всички Simple Smile

# 620
И аз съм за! Simple Smile)) Ще е удобно!
Не всички са във фейсбук групата, въпреки че е доста активно там!
Аз пак напомням Grinning, ако някой иска да ми пише да го добавя с имената. Сигурно и още момичета ще се присъединят. Аз имам познати, които по-късно бяха разбрали за бременността. Дори снаха ми мин.година по това време все си чакаше цикъла (липсвал от смяната на сезоните). Grinning Беше забавно, до последно го твърдеше. "Цикълът" в момента е голям бонбон. Grinning xaxa 😃🤗
Заглавията са много сладки, напълниха ми душата!

# 621
  • София
Хриси, аз ще ти пиша да ме добавиш в групата , когато чуя сърчицето Simple Smile Живот и здраве се надявам да е тази седмица. Simple Smile

Много готино е това с чакането на цикъла 😂

Да кажа,че засега дъвките ми помагат срещу гаденето. Предният път нищо не помагаше, та имам някакви надежди да ми се размине сериозното повръщане 😄

# 622
Аз пак напомням Grinning, ако някой иска да ми пише да го добавя с имената. Сигурно и още момичета ще се присъединят. Аз имам познати, които по-късно бяха разбрали за бременността. Дори снаха ми мин.година по това време все си чакаше цикъла (липсвал от смяната на сезоните). Grinning Беше забавно, до последно го твърдеше. "Цикълът" в момента е голям бонбон. Grinning xaxa 😃🤗

Аз искам да се включа в някакъв момент във ФБ групата, че ми е по-удобно, но изчаквам все още.

# 623
Здравейте, момичета.

С предпазлива стъпчица се присъединявам към вас. Терминът ми на 13-ти май, а това ще ни е второ детенце. Първото е мартенче 2016.

Ние вече чухме сърчицето, а симптомите са ми вече част ежедневието 😫 Освен повдигането, умората, имам среднощна инсомния и топли и студени вълни като в критическата 😳 По цял ден си навличам или разсъбличат детето, защото не мога да преценя дали е топло или студено 😬

# 624
И аз имам топли и студени вълни. Вчера умирах от студ до следобед, когато вече ми беше много жега...МП се е пощурил дали да слага още едно одеало или да отваря прозореца нощно време Grinning

# 625

Фейс бук групата една ли е ? Защото аз бяха писала на Пуфи да ме добави с имейл, но сега видях, че трябва по именно, но малко се обърках, дали е една или са две групи?

# 626
Една е групата, но с мейл не става, затова иска име.

# 627
  • София

Фейс бук групата една ли е ? Защото аз бяха писала на Пуфи да ме добави с имейл, но сега видях, че трябва по именно, но малко се обърках, дали е една или са две групи?
Групата е само една. Дали на мен или на Хриси си напиши името и описание на снимката и ще те добавим Simple Smile

# 628

И аз съм "ЗА"!
Въпреки, че и във фейсбук е доста активно, мисля, че ще бъде доста интересно и полезно!

# 629
Видяхме сърчицето денс!!! Много съм щастлива Simple Smile следващия ми преглед ще е чааак към 20 ти октомври, дано всичко е ок до тогава, че моята лекарка няма да я има. Ох.. изкушавам се и аз за фб групичката, но се чудя не ми ли е рано, иначе много ми се идва хаха

Общи условия

Активация на акаунт