Термин МАЙ 2018 г.

• 40 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Радвам се, че се събрахме вече толкова много Simple Smile Добре дошли на новите момичета Hug
Относно препоръката - раждах при д-р Димитър Божилов в Майчин дом. Всъщност и моята майка ме е родила там при него Simple Smile Грубоват е на моменти /а и самия му външен вид е такъв/, но за мен важното е, че е изключителен професионалист! Раждах секцио по мед, прични и не мога да кажа една лоша дума за него и целия екип.
Е, за разлика от акушерките на 12-тия етаж, на които отношението им беше под всякаква критика. Няма да забравя - първия ден помолих една от тях за помощ с кърменето, защото нещо не ми се получаваше, а от нея получих следния изчерпателен отговор: "Ето на стената има описание, чети!". Направо не можах да повярвам. В последствие една лекарка ми помогна - те са доста по-човечни.

А пък за признаците не e истина просто! От ставането сутрин до лягането вечер жестокото гадене продължава Sad Вкусовите ми възприятия са силно ограничени - не ям сладко, месо, тестени неща, вече и салати не ми се ядат, а за пържено и готвено като се сетя и ми се повдига на момента! Реве ми се като дойде обедно време и трябва да мисля какво ще ям в офиса. Айде закуската лесна - плод с кис.мляко и корнфлейкс за момента работят.
Прагът ми на търпение рязко е паднал и не ми се съобразява с никой. Гледам лошо, защото ми е лошо хаха Продължава да ми се спи през деня, а в 4-5 посреднощите се ококорвам и гледам тв.
Днес бях на косъм да си тръгна и да си взема болничен до края на седмицата, но реших преди това да се разходя навън и като че ли подейства...
Това е от мен за сега! Успех на всички с тези прекрасни моменти Grinning

# 601
Гади ми вчера, днес малко... ту ми се гади, ту не ми се гади. Имам чувтвото, че е от дуфастона. Изобщо като цяло съм настроена негативно и в по-голямата част от времето си ровя във форума да чета за размери на сакове, сърдечна дейност, гестационни седмици и пр. глупости, с които само си пълня главата, но тя и без това друго не може да роди в момента. Добре, че сутрин излизам с детето и се разнообразявам малко. О, пак се опитвам да настина. Това е чудесно.  Mr. Green

# 602
  • София
Момичета след 9 страници,ще трябва oа правим нова тема.Гледам в другите теми си измислят имена на темите,на първа страница се  вписват кой кога му е термина и след време какво бебче очаква.Слагат се полезни лrнкове свързани с бремеността и т.н. Дава се информация и за групата във фейсбук.
Някой скоро беше писал че може да се заеме и това нещо,но не помня кой Simple Smile

# 603
  • София
Милички, и на мен взе да ми се гади. Колко ми е познато това чувство на "морска болест". Свят ми се вие, коремът днес малко ме свива и най-странното- хормонът ме пердаши яко и понеже док разреши, снощи нападнах мъжа ми 😂 Естествено в момент,когато не ми се повдига 😄😄😄
Продължавам да се моля на някаква невидима сила да не повръщам както с предната бременност,защото беше страшно.
Ааа и за капак да кажа,че хлапето ми влезе официално във фаза "НЕ" 😂 Да се смея ли, да се нервирам ли... не знам 😄

# 604
Момичета след 9 страници,ще трябва oа правим нова тема.Гледам в другите теми си измислят имена на темите,на първа страница се  вписват кой кога му е термина и след време какво бебче очаква.Слагат се полезни лrнкове свързани с бремеността и т.н. Дава се информация и за групата във фейсбук.
Някой скоро беше писал че може да се заеме и това нещо,но не помня кой Simple Smile
Да, даже съм виждала в други теми и гласуване за заглавия и бяха мн готини. Аз не съм правила и не знам дали ще мога, дано някой разбира. Не знам модератор може ли да направи или не се занимават с това....
Момичета, трябва да сме позитивни...Все някога ще ни стане по-добре. Grinning Grinning

# 605
Създателя на темата мисля, че пуска анкетата, а преди това давайте предложения, че няма време. Ей, ги 9 страници, сега ще ги изядем.
Аз ви предлагам от старите теми, просто можем да сложим 2018.

"Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца !"

Ако някой се вдъхнови ще е хубаво да си имаме уникални заглавия. Simple Smile

# 606
  • София
Майско бебенце расте, радва мама с тупкащо сърце.

Майска мама чува приказния звук- сърчицето прави ТУП-ТУП, ТУП-ТУП

Навън политат есенни листа, а Майски мами чуват тупкащи сърца

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 22:10 от June101

# 607
Добре дошли на всички нови момичета! Аз бях предложила да направя нещо с темата и даже седях онзи ден 2 часа тършувах настройките на форума , опитах, обаче се оказа много по- сложно от колкото си мислех. Другия вариант е да се копират неща от стари теми и да се приложат в нашата. Харесват ми предложенията ви за заглавия. Ако някой е пускал тема да помага.

# 608
ЯННА, много ми хареса заглавието ти. ❤ Разбира се и другите са хубави. Да, може анкета.

# 609
Да добавя, че паралелно се следих и на частно при моя си лекар, а при Клисурски ходех за болнични и изследвания по каса, но винаги е бил много точен и мил и изглеждаше поне леко заинтересован от състоянието ми Grinning

# 610
Аз от 2-3 дни се чувствам много зле. Освен гадене имам и ужасно главоболие, за което нищо не пия, а си го търпя, но ме боли и през деня и през нощта и вече се чувствам изтощена. Ако в момента трябваше да съм на работа изобщо незнам как щях да се справя, въпреки че от стоене вкъщи вече започвам да се побърквам леко, особено последните дни всички наоколо са болни и не съм се виждала с приятели.
За личните лекари.. аз съм там в кофти положение. Не съм здравно осигурена от 5г., понеже бях в чужбина и сега изчаквам да видя как ще се развие бременността и ще започвам да мисля как да направя нещата, дали да си платя осигурновките, въпреки че ще се следя на частно, но все пак не мога да тръгна да раждм без да съм здравно осигурена.. всичко се случва все пак или пък просто да си се върна в чужбина, където бях, но то и там не съм здравно осигурена в момента. Ще видим.. сега съм на вълна утре на прегледа да чуя сърчице.. мнооого се надявам всичко да е ок, че започвам да се притеснявам както преди всеки преглед, въпреки че оставам позитивна.

# 611
Момичета, създадох група - Майски бебета 2018 във фейсбук, но е тайна  и няма да се вижда от други хора. Ако някой иска ще го добавя. Мисля, че при търсене не излиза заради това, че е с ограничена видимост. Трябват имената. Видях, че и в другите теми тук така си имат групи. Simple Smile)) Това е по желание, който иска. Simple Smile) Хубав ден! 🌸🌸🌸🌸🌞

Здравейте,
Дали ще е удобно и мен да добавите във групата във фейсбук?
Трета бременност с термин 07.05.2018г.
Предварително благодаря!

vicky.simova@gmail.com

# 612
  • Перник
Добре дошли на всички новоразбрали хубавата новина.

При мен гаденето бавно, но славно с всеки изминал ден се увеличава вместо да намалява. Преди ми се гадеше само вечер, след вечеря, а сега вече започва от обяд. Ужасно е, гадно е, а съм и на работа.
С апетита също съм много зле. Готвя нещо, ухае приятно, знам, че е вкусно и когато го опитам магията се разваля и става безвкусно и гадно. Това е с всичко което опитвам освен със сладките неща и някои плодове.

Утре съм на лекар след работа за дългоочакваното Hearts

# 613
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте, момичета!

Присъединявам се и аз към темата. На 8 септември си направих тест и видях двете чертички. Според калкулатора, терминът ми е на 11 май. Ходих на лекар и кръвен тест правих също.  Другата седмица съм пак на лекар и вече се надявам да чуя сърчицето. Имах много силни болки в кръста и в корема също и ми изписаха нош па и дуфастон. Нямам никакъв апетит, вечер често повръщам, освен ежедневното гадене. Постоянно ми се спи, но като цяло съм спокойна, не се чувствам изнервена.
Късмет и повече спокойствие на всички Simple Smile

# 614
  • София
Руми успех утре на прегледа Simple Smile
Ще се опиташ ли, като създател на темата, да направиш анкета с предложените до момента заглавия за нова тема?

Общи условия

Активация на акаунт