готини сандалки в пловдив - кьде

• 1 322
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
момичета , благодаря на всички за отзивчивостта.
вчера купих на мартин сандалки на adidas. много сьм доволна. и той си ги харесва.
само за протокола - вьв всички посочени магазини има вече сандалки , но 99% от тях са за момиченца. затова ми беше трудно да харесам и изобщо да намеря нещо хубаво за моя мьж.

Благодаря ти за инфото  bouquet
Аз точно се чудих кога Адидаса ще изкара сандалите newsm78
Днес ще тичам до тях

# 16
Днес купих много хубави сандалки от магазинчето до входа на Евмолпия. Имаше доста модели, май всички са на Капчица.

само за протокола - вьв всички посочени магазини има вече сандалки , но 99% от тях са за момиченца. затова ми беше трудно да харесам и изобщо да намеря нещо хубаво за моя мьж.
Да, да за момиченца са...едни такива розови, с цветенца, лачени ooooh! А аз като не обличам моето момиченце в розово, а и не исках съвсем момчешки?... Голямо обикаляне падна...и за майките на момиченца не е толкова лесно Grinning

# 17
бе така е . аз нали имам и кака. ми и за нея нищо не можах да харесам.  как може - толкова модели сандали и как едни не ми грабнаха окото  ooooh!  харесах само едни на NIKE . ама доста скьпи. но , ако скоро не харесам нищо - ще и купя тях.  ooooh!

а иньче - този магазин на Евмолпия наистина продава почти само модели на КАПЧИЦА . даже там са с по 3-5 лв. по евтини от колкото на фирмените им магазини на " Ив. Вазов"  Naughty . така , че майчета , които сте решили да купувате сандалки от тази марка да го имате в предвид   Laughing

# 18
Каква е цената на тези сандалки Примиджи?

# 19
Основно между 30-40лв.

# 20
Момичета, вчера три пъти обиколихме Ив. Вазов в Пловдив, но не намерихме магазина с Капчица..А преди два-три месеца лично аз пазарувах оттам!
Ако имате актуална инфо за Пловдив, моля да я споделите. Днес ще отидем до Младежка и до Евмолпия, но освен че е неделя, не съм ходила до Евмоплпия, откакто започнаха строежите там?
Помагайте! Simple Smile

# 21
Момичета, вчера три пъти обиколихме Ив. Вазов в Пловдив, но не намерихме магазина с Капчица..А преди два-три месеца лично аз пазарувах оттам!
Ако имате актуална инфо за Пловдив, моля да я споделите. Днес ще отидем до Младежка и до Евмолпия, но освен че е неделя, не съм ходила до Евмоплпия, откакто започнаха строежите там?
Помагайте! Simple Smile
Магазинът е на Ив. Вазов в частта му по-близо до Центр. гара. ще се опитам да ти обясня доколкото мога точно:
тръгваш от гарата по Ив.Вазов, вървиш към центъра по левия тротоар на Ив. Вазов. още съвсем наблизо пише "Обувен център" и се слиза по стълбички надолу в магазина. Предлагат се дамски, мъжки и детски обувки, които повечето са на "Капчица".

Общи условия

Активация на акаунт